icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

ejka3
27. júl 2011

@brigus198754 Vitaj medzi nami! Tak to budú súrodenci viac kamarátmi 🙂 Pekne sa spolu prehrajú... ale budeš sa musieť riadne aj oháňať 😉

usacek79
27. júl 2011

@tigriatko cyklus som mala cely zivot ako hodinky - menzes na "hodinu" presne, klasickych 28 dni.. Aj ovulacia bola vzdy presne v strede.. Nuz tak co uz, proste asi vajko dlho zvazovalo, ci sa usadi 😀 lekar povedal, ze to je normalne, ze sa to obcas posunie - je to prave tym splynutim a potom doputovanim a usadenim vajka.. moze sa proste kdesi zdrzovat 😀

sasena033
27. júl 2011

@usacek79 😀 no tak teraz nas zase cakaju dlh etyzdne cakania....ale nic vydrzime ja hlavne musim trochu upustit negativneho myslenia to ma obcas pochyti a bude dobre musim si hovorit ze vsetko bude ako ma a o par mesiacov budeme drzat nase batozteky 🙂

tigriatko
27. júl 2011

@usacek79 hmm, tak to je potom zaujimave... vidis, co vsetko je mozne... 🙂 som rada, ze je vsetko ok, tak uvidime, ako dopadnem ja zajtra... aj ked bude este skoro vidiet srdiecko, len nex je to take, ako to ma byt... fuhh.. stres.... 😀

usacek79
27. júl 2011

@sasena033 jeeezos, ja som teraz vysmiata ako leco, vsetky myslienky totalne pozitivne, aj moj manzel, ktory bol pritom sa usmieval ako svaty za dedinou na ten monitor, zlaty 😀
takze ja uz som si zakazala akekolvek hrabanie sa na nete a hladanie zybtocnych info o "moznych" komplikaciach.. proste je tam, rastie, srdiecko bije, tak to bude uz len lepsie a lepsie 🙂 amen! 😀

zizinkafekete
27. júl 2011

@ejka3 - pockaj ejka, trosku si ma zmiatla s tym, ako dlho to budu vyplacat...nebudu to nahodou vyplacat od mojho nastupu na novu matersku (ked im predlozim doklad od doktora o vystaveni materskej) po dlzku 6 mesiacov??????Pretoze tak mi to povedali v poistovni...

usacek79
27. júl 2011

@tigriatko a ty ides zajtra prvy krat k lekarovi? no to asi este srdiecko neuvidite, ked kukam tvoj termin, ale ja som si tiez pockala - az tretie sono ho ukazalo 😉

micikatka
27. júl 2011

@usacek79 gratulujem. :o))) tesim sa s tebou.

tigriatko
27. júl 2011

@usacek79 ano, prvykrat,.. mala by som byt 6+0, sak uvidime... pocitam so vsetkym..

denisenko
27. júl 2011

ahojte, my máme termín niekedy koncom marca, alebo začiatkom apríla.......možeme sa pridat? 🙂

tigriatko
27. júl 2011

@denisenko ahoj - vitaj, bola si uz u lekara? kedy si mala PM?

usacek79
27. júl 2011

@tigriatko aha, no tak ak sa usadilo nacas, tak cisto teoreticky by uz mohlo byt 😉 drzim palce a nestresuj, tak by som sa teraz vyfackala za tie zbytocne stresy, co som mala 😀 drzim palce!

tigriatko
27. júl 2011

@usacek79 dakujeeem,.. ja budem hlasit az vecer, ze co...

veronika81
27. júl 2011

@usacek79 gratulujeeem 😵 nádherný pocit, že? 😉

@tigriatko tebe držím palce zajtra, budem myslieť 😉

Jooj ja vás dnes absolútne nestíham čítať, môj krpec si zmyslel, že dnes spať cez obed nebude, celý deň ma "terorizuje" 😀 a ja by som taaaak spala 🙄 Ideme na čerstvý vzduch, nech sa vybehá, mňa to dúfam preberie..
Pekný deň tehuľky 🙂

ejka3
27. júl 2011

@zizinkafekete Mne povedali a čítala som aj na internete toto:
keď prechádzaš z rodičovského s prvým dieťatkom na materské s druhým dieťatkom, máš od nástupu na MD až do 6.týždňa veku mladšieho bábätka nárok na staršie poberať príspevok na starostlivosť o staršie dieťa, čo je v prípade, že sa staráš sama, tak 40 eur mesačne a v prípade že vieš dokladovať náklady /jasle, škôlka, opatrovateľka so živnosťou/ tak až do výšky 230 eur mesačne.
Nárok na túto dávku končí 6 mesiacov od vzniku nároku. To znamená, že ak si o ňu zažiadaš až keď bude mať malinké 7 mesiacov, nedostaneš už nič 😉
Ale skús si to ešte overiť, či ste sa dobre pochopili... ( alebo teda my )

zuzanka7117
27. júl 2011

Inak krasne cislo stranky,vsimli ste si?

alaniska
27. júl 2011

ahojte baby,tak ja sa zial musim s vami rozlucit,piatkove podozrenie sa potvrdilo,mala som sono aj v pondelok aj dnes a zial plodik da nenasiel a ani zltkovy vak,hcg sice stupa ale pomaly.Je to anembryomola zial a zajtra alebo v piatok ma caka kyretaz.Drzim vam vsetkym palce a v marci krasne babatka.Majte sa krasne

zuzanka7117
27. júl 2011

@alaniska jooooj to mi naozaj velmi luto....tym som presla presne pred rokom......drz sa viem, ze to velmi boli, ale uvidis, ze nabuduce to uz vyjde.....vela stastia.... ☹

pufa
27. júl 2011

@zubrienocka ahoj 🙂 aj ja idem na prvý usg 4.8. a som veľmi v strese, vôbec sa neviem v praci na nic sustredit, esteze je stred leta a roboty je menej.. v ktorom si tyzdni? ja som teraz v 6tt+4

ejka3
27. júl 2011

@alaniska Bože, tak sa drž! To mi je ľúto ☹ Veľa veľa šťastia nabudúce a nech sa vám zadarí čo najskôr.

marcela1992
27. júl 2011

Ahojte baby.Ja som v piatom tyzdni a mam taky slaby vytok.Myslite,ze je to v pohode?Mam ho uz tyzden.K lekarovi pojdem zbytocne,pretoze som v Irsku a tu mi len povedia ze niekedy je to normalne.Tak by som chcela vediet aspon vas nazor.Dakujem

micikatka
27. júl 2011

@alaniska je mi to strasne luto. ale treba zdvihnut hlavu a ist dalej, urcite sa to nabuduce podari.

usacek79
27. júl 2011

@marcela1992 ak je vytok biely ci svetlozlty, je to uplne normalne a budes ho mat mozno aj cele tehotenstvo. Ak je sfarbeny do hneda ci ruzova, este stale to je normalne, ale treba o tom informovat lekara - aspon mu zavolaj a opytaj sa, co on na to.. Ak je vytok zjavne sfarbeny krvou, teda cerveny ci sytoruzovy, BEZ k lekarovi, to uz OK nie je..

tigriatko
27. júl 2011

@alaniska aj ja som to mala pred rokom... ber to tak, ze lepsie teraz ako neskor, alebo by mimi nebolo ok... nabuduce sa to urcite podari... zelam vela zdravia a drz sa...

tigriatko
27. júl 2011

@marcela1992 eeej, s irskom a tehotenstvom nemam dobre skusenosti,... samozrejme, vytok je ok,... ja ho mam cely cas, aj ked nie som tehu...

tigriatko
27. júl 2011

@marcela1992 preco mas v pase 8tt? kedy si mala PM? nex ta dam do tabulky... 12.3.2012 plati?

usacek79
27. júl 2011

inak nefunguje moznost menit udaje v pase tu na MK... Som sa chcela posunut o tie dva tyzdne, a ze "stranka neexistuje" 😒
pisala som adminovi, ze az nabuduci tyzden to asi bude opravene..

usacek79
27. júl 2011

@alaniska je to mozne...?! 😖 to mi je velmi luto, ja som si hovorila, ze ked len 5% tehu skonci anembryolou, tak to predsa nejako statisticky uhrame ☹ ale ako pise tigriatko, lepsie takto, ako prist o vyvijajuce sa babo, alebo ho mat "pokazene" 😢 drzim palce a vela sily zelam"

marcela1992
27. júl 2011

@usacek79 dakujem.jeden den som mala hnedy ale to trvalo len jeden den.terat je svetlozlty.este raz dakujem,si ma ukludnila :D

marcela1992
27. júl 2011

@tigriatko no je to tu ine ako na slovensku.ja som prve babo potratila tak teraz sa dost bojim.aj ja mavam vytok ale som nevedela ci to je ok aj ked som tehotna.dakujem za odpoved :D