icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

marcela1992
27. júl 2011

@tigriatko 20.juna som mala poslednu menstruaciu

usacek79
27. júl 2011

@marcela1992 tak to je naozaj OK, ja som spinila veselo tyzden svetlohnedym vytokom a vsetko je OK 😉

marcela1992
27. júl 2011

dakujem :D si ma potesila.po prvom potrate sa strasne bojim ze sa to stane znovu.

obedwix
27. júl 2011

no ženy tak vas dočitavať tak na to treba celý den. usacek79....blahoželám k srdiečku!!!! konečne si sa dočkala! no zvlaštne že ťa zase posunul. a počuj...ta fazulka už ma byt taka velká na ten tyýden čo ti dal že 6+4? tigriatko...držim palce, na teba som taktiež zvedava

tigriatko
27. júl 2011

@obedwix dakujeeem, si zlata...

tigriatko
27. júl 2011

taaak, a je to tam... kuk do mojho fotoblogu!!!! @usacek79 @sasena033 specialne pre vaaas!! 😉

lilly77
27. júl 2011

@usacek79
@sasena033 Blahoželám k srdiečkam. 😀

zuzanka7117
27. júl 2011

@tigriatko ta tabulka je cim dalej tym krajsia.......si velmi sikovna....🙂

andy09
27. júl 2011

@usacek79 jééj dobré správy...ja som tiež posunutá o týžden tak som zvedavá čo mi povie lekárka v pondelok dúfam že aj mi už budeme mať srdiečko.

tigriatko
27. júl 2011

@zuzanka7117 skor cim dalej, tym vacsia.... sa riadne rozrastame... a je to tym menej viditelne, aj ked zvecsujem pismo, nevidno to... takze pockam, kym budeme vsetky a hodim to do dvox stlpcov...

tigriatko
27. júl 2011

@ask si na rade 😉 🙂

obedwix
27. júl 2011

zienky všimli ste si kolko nas tu je nad 30? 😉

micikatka
27. júl 2011

@obedwix coze tak vela? sa mi to ani nezda

micikatka
27. júl 2011

@tigriatko ked to budes znova upravovat, tak mi pls daj vek 25

gabi.k
27. júl 2011

@tigriatko preco mam pri nicku to + ???? a preco nemam srdiecko???

obedwix
27. júl 2011

ako sa mate? ja sa citim ako prvorodička 🙂 ....brucho mam ako balon. ak to tak pojde dalej tak to už dlho neutajím. ale tak nezda sa mi aby sa už tak skoro dalo pribrať...či?

kajuska09
27. júl 2011

@usacek79 supeeer, tesim saaa 🙂 hehe tak si posunuta podobne ako ja 😀 ty sa mas ze ti uz dal aj knizku 🙂 kedy mas dalsiu poradnu? a Duphaston mas stale brat?

dadak
27. júl 2011

@obedwix keby si videla moje, tak si myslis ze uz finisujem...😀...ale dnes konecne som sa bola vys...t..tak trosku to splaslo...😀DD

obedwix
27. júl 2011

jej dadak!!! ty si sa dnes bola toto? tak už ked sa tu zo všetkeho vytešujeme tak sa tešme aj z toho ne 😀

kajuska09
27. júl 2011

@obedwix ja mam take nafuknute brucho vzdy vecer a ked sa najem. Nosim len volnejsie veci. A rifle uz napriklad neobleciem 😒

obedwix
27. júl 2011

kajuska09...no ked si spomeniem že pri prvom tehu skoro do 5mes. malokto vedel že som tehu tak terazky to bude vediet kazdy velmi skoro

kajuska09
27. júl 2011

@tigriatko ja som posunuta o 2 tyzdne aj dva dni, takze vsetko je mozne 🙂 a ty kedy ides na sono???

kajuska09
27. júl 2011

@tigriatko uz som si precitala ze mas zajtra sono 🙂 teoreticky by mohlo byt vidno srdiecko,ale to asi len ked to bude sediet s datumom poslednej menstruacie. Ja som mala srdiecko v 6+0, ale podla ms som mala byt uz 8+2 drziiiim palce na zajtra 🙂

ask
27. júl 2011

@tigriatko ☹ To je uplna hroza, pri mne je dr tak velmi presvedcena za je vsetko o.k, ze druhe sono mi dala AZ 10.8 😠 A ja by som tam najradsej chodila kazdy tyzden. Prve bolo 5+3, tam este nebolo nic len dutinka, neviem ako dovtedy vydrzim! Ale aj ked s udajmi o srdiecku meskam, co sa tyka veku tam teda zatial vediem 😀 Baby priznajte sa, ktore ste starsie ako ja?! 😉

ejka3
27. júl 2011

@ask Ja pôjdem deň pred tebou!!!!! Už sa teším 🙂 U mňa tiež doktor počíta s tým, že je všetko OK. 2 deti bez problémov, nebude vraj problém ani teraz... To teda dúfam!
Ale už mi spomenul amniocentézu. Vybehol za mnou a vraj už by som mohla na ňu ísť... vek vraj na to už mám 😉 Tebe nič nespomenuli? 😖

micikatka
27. júl 2011

@kajuska09 a ako si dnes ty na tom? ktory tyzden?a ktory den?

ejka3
27. júl 2011

@kajuska09 @tigriatko Zajtra idete obe k doktorovi? Tak to vám držím palčeky. A už by ste sem mohli niekto hodiť aj nejakú tú fotku... 🙂 Aby sme sa mohli viac vytešovať 😉

ask
27. júl 2011

@ejka3 dr. mi o tom povedala hned na prvej navsteve, ale ked som sa spytala ci musim, s usmevom povedala ze nie.Je to len moznost, nie povinnost. A ked som videla sestrinu zdravu Mariu, pricom sestra ma o rok a pol viac ako ja a tiez nebola... 🙂 Asi mam vecsi strach z toho vysetrenia a aj z toho aby malinkemu pchali do domceka ihlu, ze hadam radsej nepojdem. Inak este nemam vysledky krvi a ze aj tam sa ma ukazat ci nieco nieje v poriadku, mozno podla toho by som este pouvazovala, ale dufam, ze to bude o.k. Jeej, tak Ty si ho uvidis az o 24 hodin skor 😀

ejka3
27. júl 2011

@ask To bola tiež moja prvá otázka- či je to povinné. Aj on to povedal takým tónom, že by to určite malo byť v pohode. Ale teda dosť ma to zaskočilo 😒
Ono tie výsledky, tam niekde tiež vychádzajú z rôznych štatistík... Už si presne nepamätám, ale s vekom je spojený myslím Downow syndróm a ja už keď som čakala Sabínku- to som mala 32 už som mala tie koef. v karte zvýšené s poznámkou: vek matky. Keď som sa doktora pýtala čo to znamená, tak povedal že si to nemám všímať, že to vyskakuje automaticky 😖
Tiež som presvedčená, že to bude v poriadku a skôr nepôjdem ako áno 😒

micikatka
27. júl 2011

baby uzivate niektora ascorutin????