Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@tigriatko cyklus som mala cely zivot ako hodinky - menzes na "hodinu" presne, klasickych 28 dni.. Aj ovulacia bola vzdy presne v strede.. Nuz tak co uz, proste asi vajko dlho zvazovalo, ci sa usadi 😀 lekar povedal, ze to je normalne, ze sa to obcas posunie - je to prave tym splynutim a potom doputovanim a usadenim vajka.. moze sa proste kdesi zdrzovat 😀
@sasena033 jeeezos, ja som teraz vysmiata ako leco, vsetky myslienky totalne pozitivne, aj moj manzel, ktory bol pritom sa usmieval ako svaty za dedinou na ten monitor, zlaty 😀
takze ja uz som si zakazala akekolvek hrabanie sa na nete a hladanie zybtocnych info o "moznych" komplikaciach.. proste je tam, rastie, srdiecko bije, tak to bude uz len lepsie a lepsie 🙂 amen! 😀
@ejka3 - pockaj ejka, trosku si ma zmiatla s tym, ako dlho to budu vyplacat...nebudu to nahodou vyplacat od mojho nastupu na novu matersku (ked im predlozim doklad od doktora o vystaveni materskej) po dlzku 6 mesiacov??????Pretoze tak mi to povedali v poistovni...
ahojte, my máme termín niekedy koncom marca, alebo začiatkom apríla.......možeme sa pridat? 🙂
@usacek79 gratulujeeem 😵 nádherný pocit, že? 😉
@tigriatko tebe držím palce zajtra, budem myslieť 😉
Jooj ja vás dnes absolútne nestíham čítať, môj krpec si zmyslel, že dnes spať cez obed nebude, celý deň ma "terorizuje" 😀 a ja by som taaaak spala 🙄 Ideme na čerstvý vzduch, nech sa vybehá, mňa to dúfam preberie..
Pekný deň tehuľky 🙂
@zizinkafekete Mne povedali a čítala som aj na internete toto:
keď prechádzaš z rodičovského s prvým dieťatkom na materské s druhým dieťatkom, máš od nástupu na MD až do 6.týždňa veku mladšieho bábätka nárok na staršie poberať príspevok na starostlivosť o staršie dieťa, čo je v prípade, že sa staráš sama, tak 40 eur mesačne a v prípade že vieš dokladovať náklady /jasle, škôlka, opatrovateľka so živnosťou/ tak až do výšky 230 eur mesačne.
Nárok na túto dávku končí 6 mesiacov od vzniku nároku. To znamená, že ak si o ňu zažiadaš až keď bude mať malinké 7 mesiacov, nedostaneš už nič 😉
Ale skús si to ešte overiť, či ste sa dobre pochopili... ( alebo teda my )
Inak krasne cislo stranky,vsimli ste si?
ahojte baby,tak ja sa zial musim s vami rozlucit,piatkove podozrenie sa potvrdilo,mala som sono aj v pondelok aj dnes a zial plodik da nenasiel a ani zltkovy vak,hcg sice stupa ale pomaly.Je to anembryomola zial a zajtra alebo v piatok ma caka kyretaz.Drzim vam vsetkym palce a v marci krasne babatka.Majte sa krasne
@alaniska jooooj to mi naozaj velmi luto....tym som presla presne pred rokom......drz sa viem, ze to velmi boli, ale uvidis, ze nabuduce to uz vyjde.....vela stastia.... ☹
@zubrienocka ahoj 🙂 aj ja idem na prvý usg 4.8. a som veľmi v strese, vôbec sa neviem v praci na nic sustredit, esteze je stred leta a roboty je menej.. v ktorom si tyzdni? ja som teraz v 6tt+4
Ahojte baby.Ja som v piatom tyzdni a mam taky slaby vytok.Myslite,ze je to v pohode?Mam ho uz tyzden.K lekarovi pojdem zbytocne,pretoze som v Irsku a tu mi len povedia ze niekedy je to normalne.Tak by som chcela vediet aspon vas nazor.Dakujem
@marcela1992 ak je vytok biely ci svetlozlty, je to uplne normalne a budes ho mat mozno aj cele tehotenstvo. Ak je sfarbeny do hneda ci ruzova, este stale to je normalne, ale treba o tom informovat lekara - aspon mu zavolaj a opytaj sa, co on na to.. Ak je vytok zjavne sfarbeny krvou, teda cerveny ci sytoruzovy, BEZ k lekarovi, to uz OK nie je..
@marcela1992 eeej, s irskom a tehotenstvom nemam dobre skusenosti,... samozrejme, vytok je ok,... ja ho mam cely cas, aj ked nie som tehu...
@marcela1992 preco mas v pase 8tt? kedy si mala PM? nex ta dam do tabulky... 12.3.2012 plati?
inak nefunguje moznost menit udaje v pase tu na MK... Som sa chcela posunut o tie dva tyzdne, a ze "stranka neexistuje" 😒
pisala som adminovi, ze az nabuduci tyzden to asi bude opravene..
@usacek79 dakujem.jeden den som mala hnedy ale to trvalo len jeden den.terat je svetlozlty.este raz dakujem,si ma ukludnila :D
@tigriatko no je to tu ine ako na slovensku.ja som prve babo potratila tak teraz sa dost bojim.aj ja mavam vytok ale som nevedela ci to je ok aj ked som tehotna.dakujem za odpoved :D

@brigus198754 Vitaj medzi nami! Tak to budú súrodenci viac kamarátmi 🙂 Pekne sa spolu prehrajú... ale budeš sa musieť riadne aj oháňať 😉