icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

kajuska09
28. júl 2011

@zuzanka7117 😀 veru, ale uz by aj stacilo tych posunov, potom ma zbytocne vystresuju 😀 pred tyzdnom bol posun o 2 tyzdne aj dva dni a teraz o dalsi tyzden aj jeden den 🙂

tigriatko
28. júl 2011

@kajuska09 ani ja netusim, kedy mam plodne dni, ja len mam poznacene v kalendari, kedy sme sa ,.,,,, ved vies 😝

kajuska09
28. júl 2011

@tigriatko hehe jasne 😀 ale aj tak moze byt este posun o par dni 🙂

micikatka
28. júl 2011

@kajuska09 nuz tak to je ale prekvapko :o))) na nemeral ti babatko sonom? lebo mne zmeral a tym mu hodilo podla rozmerov ze aky som tyzden. :o))) nemas fotocku?

micikatka
28. júl 2011

@dzudka a aku mineralku pijes?

kajuska09
28. júl 2011

@micikatka tiez to nechapem, minuly tyzden to predsa tiez meral. nemam fotku, ale hlavne je ze srdiecko bije....aj pred tyzdnom bilo, len to bolo vraj zle vyratane....Kazdy sa moze zmylit..... 🙂

dzudka
28. júl 2011

po troske pijem fatru a magneziu takze tak

eviq
28. júl 2011

@dzudka ahoj, prosim ta moze sa fatra a magnezia v tehotenstve? lebo mne je poriadne zle a pijem stale iba Lucku, ale ta mi uz ide hore krkom. Dakujem a prepacte ze som sa votrela do debaty...🙂

micikatka
28. júl 2011

@kajuska09 a preco tak často chodis na sono? ze aj minuly aj tento tyzden?

micikatka
28. júl 2011

@dzudka a chuti ti to? lebo mne neochutene mineralky moc nechutia

dominika911
28. júl 2011

baby...mate krce? Ja mam a aj riedku stolicu...do kelu co to so mnou je 😖

dzudka
28. júl 2011

@eviq ta fatra je na take nevolnosti aj ked mas traviace tazkosti ale to len po troske tu pijem tak za den 200ml a nejakych 200ml magnezie....
ved aj ja som tehotna 😀 a je mi zle zo vsetkeho tazko este aj z vody... ☹

dzudka
28. júl 2011

@micikatka mne praveze ochutene nikdy nechutili a chutia celkom fajn ta Fatra je lieciva taka slana
este je aj dobra korytnica ale ta original v sklenenych flasiach obsahuje vela zeleza....ale neviem ju momentalne zohnat...

a jasne nechat vybublat mineralky

micikatka
28. júl 2011

@dominika911 a co take si jedla? nejedla si nieco mastne alebo nejake ovocie?

eviq
28. júl 2011

@dzudka to poznám...ovocný čaj nemôžem ani vidieť, čierny sa nemôže, z džúsu zvraciam...a tá Lucka...no fakt už len vidím tú fľašu a je mi zle...hneď zajtra si kúpim fatru aj magnéziu...bude žúrka :D

micikatka
28. júl 2011

@dzudka ja ti poslem original korytnicu z pramena :o) ta je taka zelezita ze az :o)))

dzudka
28. júl 2011

@dominika911 ja som mala krce v bruchu vcera a aj riedku hnacku....
a dnes nic....asi to tak bude.....

dominika911
28. júl 2011

@micikatka no jedla som jogurt a slivky a pijem fatru a sirupovu vodu ale vcera vecer som jedla stiplave rizoto

micikatka
28. júl 2011

@dominika911 nuz moze to byt z jogurtu :o))) alebo aj z toho vsetkeho ineho. skus piskoty alebo bananiky alebo horku čokoladu

dominika911
28. júl 2011

@dzudka bude co????dopovedz....nervi, strach....alebo to je normalne?

dzudka
28. júl 2011

@micikatka no mala som uz aj original je fakt super mam ju rada a chyba mi

dzudka
28. júl 2011

@dominika911 tak to mas z tych sliviek a jogurtu....a aj stiplave prehana
takze si nasad dietu....

micikatka
28. júl 2011

@dzudka a odkial si?

dzudka
28. júl 2011

@micikatka BA ale uz som mala original z pramena z Korytnice jaj ta mi chutila....cerstvo nacerpana...

micikatka
28. júl 2011

@dzudka tak ked budem mat cestu do ba tak ti prinesiem :o)))

kajuska09
28. júl 2011

@micikatka to bol uz moj 5.ultrazvuk, zatial to tak vyslo ze chodim kazdy tyzden, dufam ze uz stacilo 🙂 no 1.krat mi len potvrdil tehu sonom a dal lieky. potom o tyzden na to to skontroloval, o dalsi tyzden chcel vediet ci uz bude srdiecko ale nebolo, dalsi to bolo mnuly tyzden uz bolo srdiecko, len tam nastal ten 2 tyzdnovy posun, no a dnes som bola pre lieky a kedze spinim chcela som aby ma pozrel, takze tak...

dzudka
28. júl 2011

Beriem ta za slovo....
@micikatka inak bud rada ze ju mas po ruke lebo v tehu je normalne ze je zena anemicka a nemusis aspon brat lieky popijas si mineralku...mne pomohla bez liekov....

kajuska09
28. júl 2011

@eviq cierny caj sa nemoze? ani jeden obcas??

ejbyk
28. júl 2011

čierny caj sa nemoze? to fakt?

ejbyk
28. júl 2011

@kajuska09 ha ha...vidim ze nas to rovnako zaskocilo. lebo mne ciery caj v tomto strastiplnom odbdobi zaludocnej nevolnosti celkom pomahal