icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

ejka3
6. júl 2011

Tak prišla moja hodina. Dobrú noc 😔

ask
6. júl 2011

@ejka3 Veru, aj kocik som si uz vybrala ale odolala som a nekupila ho. Zatial to ani potvrdene nie je a ja uz by som to vozila 😀 Stale si musim opakovat ze dovtedy je este cas a ze si este navyberam 🙂 Nastasti stersia sestra ma termin uz koncom tohoto mesiaca, tak sa tesim ako jej to male vylubim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A mladsia sestra ma ronu Hanicku, aj to je moj milacik 🙂

akinorev87
6. júl 2011

@sasena033 ďíky, si drahá 😉 ja som len napísala to isté, čo mi dr napísal 😅 ale ani ja tomu tak nerozumiem, iba laicky....áno aj on mi to hovoril, že je to skoro, ale doteraz to vyzerá na normálne, štastné tehotenstvo, ale zatial bez akcie srdca.....aj ja som si myslela...iináč aj ja som 4-5 tt!!!! podla toho, teraz! áno najbližšie idem 18.7!!!!!
@ask áno je, a už viem volačo, ale teraz treba vydržať do 18. 😕

dadak
7. júl 2011

@akinorev87 aj ja idem na dalsiu kontrolou 18.7...tak porovname vzsledkz hej? 😀

akinorev87
7. júl 2011

@dadak ok, už teraz som zvedavá 😀

lubkaj38
7. júl 2011

ahojte ja mam kontrolu 13.7 to budem uz v 7tt tak sa trosicku aj bojim .... dufam ye bude vsetko oki
vcera u nas bola teta a tak ma nastrasila lebo ja robim v rizikom prostredi a ze si mam davat na taku chorobu pozor na taku ..... bo to vsetko ide na plot a jej znama tak dopadla ....
neviem ci teraz nemam ist na PN ale ja dodrziam dost hygienu a som opatrna tak neviem ....
zase jedna lekarka mi povedala ze ak clovek dodrziava hygienu nemusim sa bat ...
inac dnes rano som si musela zobrat volno moja prva nevolnost citila som sa jak v prechode uf uz to mam za sebou 🙂

humba
7. júl 2011

caute kocky tak som absolvovala par hodin v mojej novej firme zmluva je na ceste a mozem si zvolit datum kedy chcem zacat. Tie stresy a vzrusenie sa trosku odrazili ze ma od rana zacalo zase bolet brucho ako pred mrchou. dufam, ze to neni nic zle a prejde to.dnes zacinam 7tt a schudla som uz 3,5kg ale ja sa fak do jedla musim premahat vobec na nic nemam chut, viem ze to neni dobre ale neviem si pomoct.. takze este mesiac si budeme lebedit doma a oddychovat a potom troska medzi ludi aby som tu neosalela 😉

katarina28
7. júl 2011

ahojte vospolok, tak aj ja mam za sebou prvu kontrolu, podla ms by som mala byt 5+2, ale sono uviedlo 4+4, teda cca o tyzden pozadu, je to asi koli tomu, ze posledne dva cykly som mala tak 35 dnove, tak aj tu bola asi posunuta ovulka, ja to fakt nesledujem, tak neviem, cize srdiecko este nebolo, bola to taka ˇˇmala, takmer nemeratelna bublinkaˇˇ 🙂, vacok 7,1mm, ale hlavne, ze je tam, ved ona dorastie 🙂, dalsiu kontrolu mama az 26.7., lebo maju dovolenku...
@humba gratulujem k novej praci

kajuska09
7. júl 2011

@humba tak fajn, a povedala si im ze cakas babo? 🙂

kajuska09
7. júl 2011

@katarina28 super, tak na tej dalsej kontrole uz bude pekne vidno aj srdiecko 🙂

katarina28
7. júl 2011

@kajuska09 no to dufam...ale aj tak to bolo super, ze som uz tu bublinku videla 🙂 teraz uz len vydrzat to 3-tyzdnove cakanie

usacek79
7. júl 2011

@katarina28 ja som z toho magor... Akoze chapem, ze sa pocita gravidita od prveho dna poslednej menstruacie a teda mi logicky vychadza, ze ked mam ovulaciu dva tyzdne po menstruacii, tak to vzdy bude nejake cislo + 2, teda napr. ako pises - 5+2
Ako ale mozes byt 4+4? kde sa vzali tie styri? to si akoze bola oplodnena 4 tyzdne po prvom dni poslednej menstruacie..? som z toho jelen 😒

katarina28
7. júl 2011

@usacek79 4+4 zanmena, ze si od poslednej menstruaci 4 tyzdne + 4 dni

usacek79
7. júl 2011

@katarina28 ahaaaa... 😀 tak uz rozumiem, konecne 😎 takze ja som tym padom 5tyzdnov a 2 dni, kedze mi posledna menstruacia zacala 31.maja 🙂
a teda bibi cervicka ti uz videli? ja idem nabuduci piatok na sono, to budem vlastne uz 7my tyzden (6+4 ak dobre pocitam), takze uz zrejme fazulku uvidime 🙂

katarina28
7. júl 2011

@usacek79 4+4 ale udava sono ako zodpovedajuci tyzden tehotnosti - podla velkosti plodu, v skutocnosti, podla poslednej ms som ale 5+2, teda dnes uz 5+3 🙂, to mam taky papier o sono vysetreniach, do tehu knizky to potom zalozia, tam je hore Tyzden tehotenstvy podla PM a dole Zodpoved. tyzden tehotnosti (to je to, co uvedie sono) a tieto cisla sa mi nikdy nezhodovali pri malej, vzdy tam boli nejake dni rozdiel

katarina28
7. júl 2011

@usacek79 ano, dobre pocitas, no by ste uz mohli nieco vidiet, ja som pri malej uz 5+4 videla srdiecko 🙂 a sledujem, ze si z blavy, kam sa chystas rodit?

kajuska09
7. júl 2011

@usacek79 vzdy sa pocita tehotenstvo od 1.dna poslednej menstruacie 🙂 aj ked realne tolko tehotna nemozes byt. A preto trva tehotenstvo 40 tyzdnov, a to by vyzeralo ako 10 mesiacov, co v skutocnosi nie je pravda 🙂

cenculinka
7. júl 2011

ahojte kočeny, ja k vám síce nepatrím, no zaujala ma vaša diskusia ohľadom missedov. aj ja som mala jeden, na čistení som bola 3.2.2011. teraz sa snažíme otehotnieť znova, teda v júli sme začali. chcem sa spýtať, či aj vám po zákroku pichli nejakú injekciu. mne sa potvrdila krvná skupina A1 Rh neg. a práve kvôli tomu Rh mi museli niečo pichnúť. boooože, ja nechcem ďalší missed :( čo sa mám pýtať doktora, ak ostanem znova tehu, aby som tomu predišla?

usacek79
7. júl 2011

@kajuska09 dikes za vysvetlenie.. Jasne, rozumiem, ze nie som tehotna od menstruacie, preto som odpocitaval tie dva tyzdne a teda myslela som za sa to pise ako 5+2 (tie dva su tie pred oplodnenim) ale vdaka tebe uz som mudrejsia 🙂
ja sa chystam rodit u Kocha, prave som sa k nim prihlasila na gyndu a teda vzdy som tam chcela rodit, velmi sa mi tam paci, preto som rada, ze to prave znovu otvorili 🙂 ale na ten porod este nie som 100%, lebo zas 1500,-eur je dost 😒 tak neviem, zatial si myslim, ze Koch, ale mozno si to na poslednu chvilu rozmyslim podla stavu uctu 😀

kajuska09
7. júl 2011

@usacek79 tiez som bola z toho pocitania dlho uplny debilko, ale takto je to asi pre lekarov lahsie 😀

katarina28
7. júl 2011

@usacek79 to je dobreee, podla stavu uctu 😀 , ja este netusim, prve bolo v ruzinove, asi zase tam.....inak, ja som uz uplne poblaznena, kociky pozeram, o porodniciach citam....no nejako ma to zase chytilo 🙂

humba
7. júl 2011

@kajuska09 no este nie, cakam ake budu podmienky v zmluve a potom mu to poviem, podla zakona by to nemalo nijako ovplyvnit moju pracu, ved len budem kreslit 3D konstrukcie za compikom.

usacek79
7. júl 2011

@katarina28 mi hovor - moj muz je uz zo mna na prasky 😀 na konikovi visim furt, vsetko citam, hladam atd atd
a pritom este nie je nic vyhrane 😒 ale tak ja som optimista 🙂
a najma je to moje prve tehotenstvo a povazujem to za maly zazrak, ze sa to tak podarilo 🙂
ja som sa narodila na Kramaroch, takze cisto z nostalgie mozno, ale naozaj len mozno (lebo na 90% to bude Koch) by som sla rodit tam 😉

katarina28
7. júl 2011

@usacek79 optimistky tu budeme asi vsetky, ked si uz veselo stebotame v teme marcovky 🙂 a nakoniec, preco aj nie, ved sa mame na co tesit 😀

mimi024
7. júl 2011

@usacek79
ja som mala poslednú mrchu 05.júna...takže som 2 týždne za tebou.... 🙂 ale všetko čo si menovala má aj ja.... bolest v podbrušku aj tie melóny 🙂

usacek79
7. júl 2011

@mimi024 si len tyzden za mnou 🙂 ja som mala 31.maja 😉

mimi024
7. júl 2011

@usacek79 tak to je super 🙂 a ty ideš kedy prvý krát k lekárovi?

usacek79
7. júl 2011

@mimi024 prvy krat na buduci piatok - 15.7.. Naco by som tam chodila skor ako mi moze pozriet plodicek 🙂 chcem uz rovno vediet a vidiet, ze je na spravnom mieste 😉

petka015
7. júl 2011

@mimi024 ahoj pozeram ze si tiez okres Piestany ako ja.

baby to mate dobre ja idem az 1 augusta prvy krat na ultrazvuk. 😠

mimi024
7. júl 2011

@petka015 ja idem až 04. augusta 😠