Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@cenculinka aj ja som mala pred 4 rokmi dva krat missed prvy krat 7tt a druhy krat som otehotnela 2 mesiace po missed a znova 7tt missed. potom sa nam maly podaril az za 9 mesiacov po missed ale to som chodila babe korenarke lebo som sa tiez strasne bala. Ale mne nepichali nic ziadnu inekciu.
a teraz mam tiez obavy ale som si povedala co bude bude mam jakubka tak to ma ukludnuje
ale neboj hlavne si nechaj dlhsi odstup lebo mne bolo povedane ze som skoro po prvo missed otehotnela a preto sa to stalo znova
🙂 tak to je sranda ... ja som z Rakovíc
🙂 no , niečo podobné povedal aj mne ... Aj pri prvom malom si chodila k nemu?
@katarina28 super gratulujem ka idem 27.7 a to bysom mala byt 9tt
@akinorev87 ,
@ejka3
@humba
@sundance a vsetky 🙂 Ahojte. Som po kontrolnom sone, Oficialne 5yzden+3dni, priemer "fazulky" je 9.4mm, na srdiecko je este privcas ale mam aj foto 😀 Je to sice len maly fliacik, ale aky vzacny!!!!!!!!!!!!!! 🙂 Dalsiu kotrolu mam az 25.7, tam mi vezmu krv, moc atd...
@sasena033 no ja ked pojdem 26.7, tiez by som mala byt v 9tt 🙂 tak si to budeme vediet porovnat
@ask Gratulujem, teším sa tebou.........ja dufam, že na dalšiu kontrolu u mňa už bude aj akcia srdca 😅 tak sa držme 😀
baby a v ktorom tyzdni uz vidiet srdiecko? ja mam ist ked budem 7+5tt to uz bude vidno?
@akinorev87 dakujem, ved aj dr. na sone sa pytala ze preco som tam tak skoro, ale ked ma tam moja dr objednavala este to mala byt len normalna preventivka a my sme jej toto vyparatili 😀
@ask hihi,,,,,takže sama si išla, a oficiálne ste prišli domov dve 😀 to je super!!! ja som išla tak skôr kvôli práce, a od pondelka už budem na PN!!! dnes som všetko vybavila 😅
@lubkaj38 Radšej sa spýtaj viacerých doktorov na názor a potom sa rozhodni sama. Ale ak máš rizikové pracovisko, asi by som už viac neriskovala. Viem že napr. v nemocniciach na niektorých oddeleniach napr. tehotné setričky sťahovali od určitého týždňa a presúvali na iné pracoviská 😉
@humba
Kukni sem http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/prubeh-teho...
Keď si tam naťukáš tie údaje, vyhodí ti čo kedy ako 🙂 Je to tam veľmi pekne spracované... Ak nevieš luteálnu fázu, nechaj 14 dní. Je to taký priemer. Tam síce píšu, že srdečná akcia až v cca 8 tt, ale niekedy sa dá aj skôr 😉 Ale tebe už v podstate 8. týždeň bude bežať ....
@akinorev87 Ahoj a Ty si bola predtym rizikova ci mas rizikovu pracu? Mna PN ani nenapadla, to by som sa musela priznat a to nechcem 🙂
Ešte som našla pekne popísané týždne od úplne malilinkata 🙂 Ak ste už boli na sone, môžete si skontrolovať fazulky 🙂 Ja si to riadne kuknem až v pondelok, ale
@ask ty si vravela že si 5+3... Ges je gestačný vačok a už si tam mohla mať aj žĺtkový vačok a malililinkaté embryjko 🙂 Tu dokonca píšu, že už koncom 5. týždňa ( 5+6 ) je možné počuť minisrdiečko 🙂 🙂 🙂
http://baby-web.topky.sk/Vyvoj-babatka.aspx
Tak čítajte 😅
Ahoj....tak som sa zeragistrovala....asi by som sem mala patriť,a le k lekar.idem až 18.....verím však, že všetko je v najlepšom poriadku....

@mimi024 a komu chodis gynekologovi???