Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
ja verim, ze to nezmenia ani nam ani tym novym. nech to zostane tak ako to je.
Už to chcú skresať... ja tiež dúfam, že aspoň nám to nechajú bez zmien 😉
@barbyes akých 26 dní?? nerozumiem čo myslíš..
@ejka3 ja som to už riešila s gapou, ale nevedela mi presne povedať, odporučila ma na poradňu sociálnej poisťovne, tam som im presne opísala svoj prípad a odpísali mi, že ak sa teraz prihlásim, tak mi nárok z DNP vznikne. Ale pre istotu sa opýtam aj na sociálke u nás..
Dievčatá už ste počuli o možnosti v DM drogérie sa zaregistrovať keď dostanete tehu knížku?
http://www.dm-drogeriemarkt.sk/Master_CMS/_site...
Vraj to už nie je tak výhodne ako kedysi ale kto tam chodí nakupovať nejaké kupóniky na zľavy sa zídu 😉 .Po narodení bábätka treba doniesť ukázať rodný list a dostanete nejaký balíček sú tam vraj nejaké vzorky a kupóniky.
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ako-ziskat-bonusovu-knizku-v-dm-drogerie/
baby som v 5tt a zacina ma pobolievat zub..mozem uzit nejaku tabletku?
@marcela1992 paralen si mozes dat, ine radsej nic. skus klincek zuvat pri zube ktory ta boli.
@micikatka dakujem velmi.ani panadol sa nesmie?
@marcela1992 nuz radsej nie. daj si len paralen
@micikatka ok dam si paralen.dakujem este raz za radu
Ahojte baby.Zdravím vás a gratulujem k srdiečkam.Babám na ktoré som myslela a nevyšlo to...je mi to veľmi ľúto.
Ja len info-dnes som dva krát spala-asi som doháňala včerajší deň bez spánku a teraz mi je tak všelijak.No veď uvidím v utorok-už sa mi to kráti a dúfam že sa budem tešiť ako väčšina z vás 🙂
@marcela1992 nie je zac, rada pomozem ked viem.
a este dalsia otazka pre vas moje drahe spolutehulky :o) rodine to kedy planujete povedat?
@usacek79 to je este v pohodke, posledny den ked sa robi je 13+6tt🙂robi ho demecko a je neskutocne mily🙂len ja tiez zakazdym ked idem na uv mam mladsie a mladsie dieta, tak dufam, ze 10+6tt je aktualne🙂

@tututu aj ja sa pripajam ku gratulacii ku srdiecku.....🙂