Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@marcela1992 @micikatka kľudne sa môže dať aj panadol, je to paracetamol, tá istá účinná látka ako v paranele 🙂
@mibel ma o minútku predbehla 😀
@amouramour no ja som v pohode s mojim terminom, budem len 12+4, ale kajuska09 bude ledva 11tt 😀 tak preto sme rozmyslali, ze by sme si to vymenili.. 😎 Demecko sa mi zda byt mily, trosku aj lutujem, ze som sa nedala k nemu.. Ale aj Mares je fajn 🙂 aj moje babo je stale mladsie a mladsie, tak neviem, kam az chce omladnut 😉
@lilly77 jeej dvojičky, to je také krásne 😵 držím prsty, nech všetko ide tak ako má 😉
@usacek79 no ja som tiez isla na NT s tym, ze budem 11+0 a bola som len 10+4tt a v pohodke uz bolo vidno co treba🙂Mares je fajn aj moja sestra u neho rodila...len ma tolko pacientiek....ufff...
@amouramour no presne, to ma trosku rozmrzuje, ze u neho cakam vzdy minimalne pol hodku, uz aj hodinu a pol som cakala.. 😒 a u Demecka ani noha..
@usacek79 ja som cakala 2,5 hodiny🙂11teho idem na poradnu, tak uz velmi velmi dufam, ze dostanem knizku🙂
@amouramour ahoj ty este nemas knizku v 12 týždni?
@micikatka no hej, len my si platime a teda sme objednavane na presnu hodinu 😒
@amouramour fuha, 2,5hodiny.. no to uz by som asi dost zurila.. ALe sa mi zda, ze sa to zlepsuje, cakam menej a menej 😀 mne dali knizku uz teraz, hoci plodik ma podla velkosti len 6+3tt.. Ma prekvapili, vobec som ju este necakala, ale je to mile 🙂
@micikatka veruze este nie, naposledy ked som bola u lekara tak som bola 8+3tt ale este som nebola po krvnych testoch...mozno to davaju az po nich?🙂
@amouramour no mne povedala sestricka ze ked pridem nabuduce tak mi da knizku, a urobi najskor odbery. tak neviem.
@usacek79 tak to je super🙂a bolo pocut aj srdiecko?ono asi ti ju dali skor, lebo si uz mala aj po krvnych testoch, nie?no aj som zurila, blbe bolo, ze som si tam ani nemala kde sadnut a bolo mi dost zle...ale potom mi sestricka priniesla stolicku...a asi po hodine a pol prisiel zas na mna hlad...tak polovicka utekala do blizkeho tesco expressu nieco priniest🙂
@amouramour taky hlad poznam :o))) ja pre kazdy pripad nosim coko tycinku v kabelke :o))))
@gabi.k skoda ze to treba platit az do materskej, my uz tam mame nasporene, tak by to mohlo byt tak, ze to stopnu a nemuseli by sme platit tolko 😀 ty z toho cerpas aj cez PN? Ci to tak nie je? Ja nie som na PN, tak mi to vyslo, ze ako ucitelka mam dva mesiace dovolenku, takze mozem oddychovat a ked pojde vsetko ako ma, v septembri zacnem 4.mesiac a verim ze budem moct pracovat 🙂
@amouramour
@usacek79 ja som mala doteraz uz 5 ultrazvukov a to som len najnovsie 5plus 6 😀 takze sa mi oplati zaplatit ten poplatok 140 eur, i ked ho zatial odo mna nepytali, teda doplatok v tehotenstve, necham ich v tom, mozno si nevsimnu 😀 a ten Mares, noo lutujem ho aj ja, ale dnes sa mi tak pekne venoval, nato ze som bola neohlasena a mohol si v klude vychutnavat nejaky ten obed 🙂
@dominika911
vlastne neponocujem, zijem mimo SK a mam 6 hodinovy casovy posun 🙂 preto nestiham reagovat k veci 🙂
MA je missed abortion - zamlknuty potrat, a PM je posledna menstruacia.
ja idem na NT 18.8., ponukali mi ze na krv mozem prist uz po 9tt ale mne to neponahla takze pojdem pekne naraz aj so sonom. a v rovnaky den mam aj svojho lekara takze nabity program 🙂
@sasena033
Ahoj! Tak ako ste dopadli u Hartela? Ja mam uz aj knizku, spravili mi aj poradnu. Babo ma 17 mm...Nepytala si sa nahodou na ten Duphaston, ci ho treba brat? Lebo aj ja ho mam preventivne, ale musim sa priznat, ze neberiem, nakolko som ani predtym nemala ziadne problemy a predsa len su to hormony, tak neviem...A pises, ze ked si tehu platis 130 eur. Ja som platila 200.
@mirkaza no ty uz mas knizku????? zaujmave jednej dava tak druhej tak???? kolkom si tt??? ja 8+3tt babo ma 22mma mam dupik ano 3x1 davam si kazal ma dost kriz ebolievaju,,,,aj poradnu si mala aj odbery uz???? ja idem 24 augusta a vtedy ze da knizku aj mi da termin a urobi testy...a to preco 200€ zaco,???to satak plati??
@moni aha prepac, nevedela som, ze si v cudzine 🙂
ludia za co tolko platite, ja som v tomto novacik, nase prve, som sice len v 5t ale zaujima ma to ze preco?
A dalsia vec Dufaston, preco ho beriete?

@marcela1992 iba tak na okraj panadol, paracetamol paralen je ta ista ucinna latka takze mozes