icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

mibel
28. júl 2011

@marcela1992 iba tak na okraj panadol, paracetamol paralen je ta ista ucinna latka takze mozes

veronika81
28. júl 2011

@marcela1992 @micikatka kľudne sa môže dať aj panadol, je to paracetamol, tá istá účinná látka ako v paranele 🙂

veronika81
28. júl 2011

@mibel ma o minútku predbehla 😀

usacek79
28. júl 2011

@amouramour no ja som v pohode s mojim terminom, budem len 12+4, ale kajuska09 bude ledva 11tt 😀 tak preto sme rozmyslali, ze by sme si to vymenili.. 😎 Demecko sa mi zda byt mily, trosku aj lutujem, ze som sa nedala k nemu.. Ale aj Mares je fajn 🙂 aj moje babo je stale mladsie a mladsie, tak neviem, kam az chce omladnut 😉

veronika81
28. júl 2011

@lilly77 jeej dvojičky, to je také krásne 😵 držím prsty, nech všetko ide tak ako má 😉

amouramour
28. júl 2011

@usacek79 no ja som tiez isla na NT s tym, ze budem 11+0 a bola som len 10+4tt a v pohodke uz bolo vidno co treba🙂Mares je fajn aj moja sestra u neho rodila...len ma tolko pacientiek....ufff...

usacek79
28. júl 2011

@amouramour no presne, to ma trosku rozmrzuje, ze u neho cakam vzdy minimalne pol hodku, uz aj hodinu a pol som cakala.. 😒 a u Demecka ani noha..

micikatka
28. júl 2011

@usacek79 bud rada ze len polhodku, ja mam takeho doktora u ktoreho cakam aj 2,5 hodiny. :o))))) ale to je tym ze je najlepsi tu u nas.

amouramour
28. júl 2011

@usacek79 ja som cakala 2,5 hodiny🙂11teho idem na poradnu, tak uz velmi velmi dufam, ze dostanem knizku🙂

micikatka
28. júl 2011

@amouramour ahoj ty este nemas knizku v 12 týždni?

usacek79
28. júl 2011

@micikatka no hej, len my si platime a teda sme objednavane na presnu hodinu 😒

@amouramour fuha, 2,5hodiny.. no to uz by som asi dost zurila.. ALe sa mi zda, ze sa to zlepsuje, cakam menej a menej 😀 mne dali knizku uz teraz, hoci plodik ma podla velkosti len 6+3tt.. Ma prekvapili, vobec som ju este necakala, ale je to mile 🙂

micikatka
28. júl 2011

@usacek79 a kolko si platite?

usacek79
28. júl 2011

@micikatka 140,-rocne

micikatka
28. júl 2011

@usacek79 coze????? to je ale palka :o) som nevedela

usacek79
28. júl 2011

@micikatka nuz.. ale tak za cely rok a vsetky tie vysetrenia... uz v podstate za nic navyse neplatime, jedine 3D/4D

amouramour
28. júl 2011

@micikatka veruze este nie, naposledy ked som bola u lekara tak som bola 8+3tt ale este som nebola po krvnych testoch...mozno to davaju az po nich?🙂

micikatka
28. júl 2011

@amouramour no mne povedala sestricka ze ked pridem nabuduce tak mi da knizku, a urobi najskor odbery. tak neviem.

micikatka
28. júl 2011

@usacek79 to mate ako predplatne :o))))

amouramour
28. júl 2011

@usacek79 tak to je super🙂a bolo pocut aj srdiecko?ono asi ti ju dali skor, lebo si uz mala aj po krvnych testoch, nie?no aj som zurila, blbe bolo, ze som si tam ani nemala kde sadnut a bolo mi dost zle...ale potom mi sestricka priniesla stolicku...a asi po hodine a pol prisiel zas na mna hlad...tak polovicka utekala do blizkeho tesco expressu nieco priniest🙂

micikatka
28. júl 2011

@amouramour taky hlad poznam :o))) ja pre kazdy pripad nosim coko tycinku v kabelke :o))))

kajuska09
28. júl 2011

@gabi.k skoda ze to treba platit az do materskej, my uz tam mame nasporene, tak by to mohlo byt tak, ze to stopnu a nemuseli by sme platit tolko 😀 ty z toho cerpas aj cez PN? Ci to tak nie je? Ja nie som na PN, tak mi to vyslo, ze ako ucitelka mam dva mesiace dovolenku, takze mozem oddychovat a ked pojde vsetko ako ma, v septembri zacnem 4.mesiac a verim ze budem moct pracovat 🙂

kajuska09
28. júl 2011

@lilly77 prave dnes som na teba myslela, ze si sa uz par dni neozvala. Tak fajn, ze si sem napisala 🙂 Dufam, ze sa mas dobre a samozrejme aj babatka v brusku 🙂

kajuska09
28. júl 2011

@usacek79 mne to tak vyslo, ze na recepcii som si dala o 13.30 na NT a hned o 14.tej mam Maresa 🙂

kajuska09
28. júl 2011

@usacek79 ale chcela som napisat, ze je to nahoda ze mali na NT v ten den v podstate od rana volne terminy, tak som si mohla vybrat 🙂 ty medzitym skocis niekam na kafco alebo mineralku 🙂

kajuska09
28. júl 2011

@amouramour
@usacek79 ja som mala doteraz uz 5 ultrazvukov a to som len najnovsie 5plus 6 😀 takze sa mi oplati zaplatit ten poplatok 140 eur, i ked ho zatial odo mna nepytali, teda doplatok v tehotenstve, necham ich v tom, mozno si nevsimnu 😀 a ten Mares, noo lutujem ho aj ja, ale dnes sa mi tak pekne venoval, nato ze som bola neohlasena a mohol si v klude vychutnavat nejaky ten obed 🙂

moni
29. júl 2011

@dominika911
vlastne neponocujem, zijem mimo SK a mam 6 hodinovy casovy posun 🙂 preto nestiham reagovat k veci 🙂
MA je missed abortion - zamlknuty potrat, a PM je posledna menstruacia.

ja idem na NT 18.8., ponukali mi ze na krv mozem prist uz po 9tt ale mne to neponahla takze pojdem pekne naraz aj so sonom. a v rovnaky den mam aj svojho lekara takze nabity program 🙂

sasena033
29. júl 2011

@usacek79
@micikatka no ja tiez platim 50€ rocne.... a ked si tehu tak 130€ ale stara sa a vsteko ma v ambulancii ty ides od neho rovno rodit 🙂 a tiez myslim ze 4D s aplati navyse to neviem pri malom ho este nemal

mirkaza
29. júl 2011

@sasena033
Ahoj! Tak ako ste dopadli u Hartela? Ja mam uz aj knizku, spravili mi aj poradnu. Babo ma 17 mm...Nepytala si sa nahodou na ten Duphaston, ci ho treba brat? Lebo aj ja ho mam preventivne, ale musim sa priznat, ze neberiem, nakolko som ani predtym nemala ziadne problemy a predsa len su to hormony, tak neviem...A pises, ze ked si tehu platis 130 eur. Ja som platila 200.

sasena033
29. júl 2011

@mirkaza no ty uz mas knizku????? zaujmave jednej dava tak druhej tak???? kolkom si tt??? ja 8+3tt babo ma 22mma mam dupik ano 3x1 davam si kazal ma dost kriz ebolievaju,,,,aj poradnu si mala aj odbery uz???? ja idem 24 augusta a vtedy ze da knizku aj mi da termin a urobi testy...a to preco 200€ zaco,???to satak plati??

dominika911
29. júl 2011

@moni aha prepac, nevedela som, ze si v cudzine 🙂

ludia za co tolko platite, ja som v tomto novacik, nase prve, som sice len v 5t ale zaujima ma to ze preco?
A dalsia vec Dufaston, preco ho beriete?