Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@dominika911
Je to sukromny gynekolog, tak preto 😉 V ambulancii ma kompletne zariadenie vratane 4D a CTG-cka, takze nemusime chodit po vysetreniach do nemocnic a tak. Ides od neho rovno rodit. No a Dufaston je na udrzanie tehu. Ten nas Dr. ho ale pre istotu predpisuje do 12tt.
@dadak inak ja som začala varit podla toho na co som dostala momentalnu chut, napr. v stredu zeleninkovu polievocku s halustickami, a dnes mam chut na opekany syr so zemiakmi (vyprazany nemozem lebo mam prehanky po nom). tak ho len opekam na panvici.
a inak pred tehu som milovala bryndzovu polievku (mohla som ju jest aj kazdy tyzden), ale teraz mi akosi nejde na chut.
baby cakam Vas, palacinky s tvarohom a jahodkami su urobene je v nich len min. cukru 🙂
@dadak pribrala si už 6 kg? uff, ja ešte asi ništ 😀 😀
@elizabet100 no, ti poviem...katastrofa...ale je to asi aj tym, ze uz cakam tretie...pri prvom som za cele tehu mala do 12 kil...do 5 mesiaca nebolo vidno ze som tehotna...a teraz? katastrofa a mozno aj preto, ze som prestala fajcit....a nevadi...dam to dole jak pri predchadzajucich tehotenstvach...
Ahojte.Je podľa vás možné,že bruško začne trochu rásť už v 7tt?
Ahojte diečatá.....tak sa pridávam. Zatiaľ 7tt, ale tehu knižku už mám a termín zatiaľ na 18.3. 😵

@sasena033
Neviem, rozhodol sa, ze mi uz da. Ja idem na odbery 26.8. Poradnu mi spravila - tiez podla mna este nemusela. Ja som 7tt+6.Platila som 200 Eur uz kompletne za vsetko (+ 50 preventivka). Je v tom aj 4D. Tak sa teraz plati. Mozno ak si uz u neho davnejsie, tak si za staru cenu, ja neviem...a mozno v tom nie je 4D? Treba sa spytat.