icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

mirkaza
29. júl 2011

@sasena033
Neviem, rozhodol sa, ze mi uz da. Ja idem na odbery 26.8. Poradnu mi spravila - tiez podla mna este nemusela. Ja som 7tt+6.Platila som 200 Eur uz kompletne za vsetko (+ 50 preventivka). Je v tom aj 4D. Tak sa teraz plati. Mozno ak si uz u neho davnejsie, tak si za staru cenu, ja neviem...a mozno v tom nie je 4D? Treba sa spytat.

mibel
29. júl 2011

@dadak ja som tiez pribrala dosť vela dufam ze teraz to bude menej , sice na zaciatku nic ale po 5 mesiaci kilecka pribudali , a ak babo bude take velke ako predchadzajuce... no uvidim ako to bude teraz prebiehat

micikatka
29. júl 2011

@mibel a co si varila na obed?

micikatka
29. júl 2011

@pufa a ako reagovali? viem ze sa urcite tesili, ale myslim na to ze to napr nemaju nikomu dalej povedat? ci im to nerobi problemy?

mibel
29. júl 2011

@micikatka zachranila som trosku je to chytene ale da sa, tarhona a maso na stave maly je vyberavy

mirkaza
29. júl 2011

@dominika911
Je to sukromny gynekolog, tak preto 😉 V ambulancii ma kompletne zariadenie vratane 4D a CTG-cka, takze nemusime chodit po vysetreniach do nemocnic a tak. Ides od neho rovno rodit. No a Dufaston je na udrzanie tehu. Ten nas Dr. ho ale pre istotu predpisuje do 12tt.

micikatka
29. júl 2011

@dadak aj ty jes co ti napadne? :o) ja som sa este od minuleho tyzdna nevazila, bojim sa ze by som bola zhrozena :o)))

micikatka
29. júl 2011

@mibel hm tak to je dobre ze aspon masko ti popapa, lebo poznam aj take co masko odmietaju.

dadak
29. júl 2011

@micikatka jem, ale nemam chut na nic...neviem co fajneho by som si dala...som taka bez chuti..a napriek tomu pribeäram...vies ze aj ja sa bojim vazit...uz som vahu odlozila trosku dalej mimo dosahu..😀

micikatka
29. júl 2011

@dadak inak ja som začala varit podla toho na co som dostala momentalnu chut, napr. v stredu zeleninkovu polievocku s halustickami, a dnes mam chut na opekany syr so zemiakmi (vyprazany nemozem lebo mam prehanky po nom). tak ho len opekam na panvici.
a inak pred tehu som milovala bryndzovu polievku (mohla som ju jest aj kazdy tyzden), ale teraz mi akosi nejde na chut.

humba
29. júl 2011

baby cakam Vas, palacinky s tvarohom a jahodkami su urobene je v nich len min. cukru 🙂

micikatka
29. júl 2011

@humba ja si objednavam 4 :o)))

kajuska09
29. júl 2011

@dadak ja tiez ked sa teraz nehybem a necvicim, tak citim ze priberam, no co uz narobime 🙂

sasena033
29. júl 2011

@mirkaza no pekne tak sa spytam kolko s aplati...a rovno si platila 200€ od teba pytala??? no ja som pred dva a pol rokom 😠 s akou preventivkou...ale divne je aj to ze 50€ som platila nedavno ako rocnu co s aplati teraz som otehu a znova 200e ??? ved som nevyuzila ani tych 50

elizabet100
29. júl 2011

@dadak pribrala si už 6 kg? uff, ja ešte asi ništ 😀 😀

kajuska09
29. júl 2011

@ejka3 kraaaasne videa s tymi tancujucimi babatkami. juuuuuj chutnucke su 🙂

dadak
29. júl 2011

@elizabet100 no, ti poviem...katastrofa...ale je to asi aj tym, ze uz cakam tretie...pri prvom som za cele tehu mala do 12 kil...do 5 mesiaca nebolo vidno ze som tehotna...a teraz? katastrofa a mozno aj preto, ze som prestala fajcit....a nevadi...dam to dole jak pri predchadzajucich tehotenstvach...

kajuska09
29. júl 2011

@dadak podla mna si pribrala urcite z vacsej casti z toho ze uz nefajcis. Neboj dobre bude 🙂

dadak
29. júl 2011

@kajuska09 asi ano...ale citim sa jak gula...

baby a kolko planujete deticiek?

kajuska09
29. júl 2011

@dadak ja by som chcela urcite dve deticky, a mozno ked sa zadari tak aj 3 🙂

tigriatko
29. júl 2011

@dadak ja by som strasne xcela 3, ale neviem, ako to bude, jeden pokus bol uz neuspesny, ak odteraz budu iba uspesne, tak by som aj mohla... 😉 ved 2 ma kazdy 😀 a najviac by som sa potesila dvojickaaam 😀 😀 😀

marcela1992
29. júl 2011

Ahojte.Je podľa vás možné,že bruško začne trochu rásť už v 7tt?

kajuska09
29. júl 2011

@tigriatko aj ja chcem dvojickyyyyyyy, uz po nich davno tuzim. Mozno ked budeme cakat druhe, budu v bruskach rovno dve babatka a mame to vyriesene 😀

tigriatko
29. júl 2011

@kajuska09 presne tak rozmyslam aj ja.... aj ja po nix veeelmi davno tuzim... uz vysielam signaly do vesmiru (vid. kniha Tajomstvo) 😀 😀 😀 juuuj, keby sa podarilooo

kajuska09
29. júl 2011

@tigriatko moj dedo mal dvojicku, takze malinka sanca tam je 😀 ty mas v rodine nejake dvojcatka?

micikatka
29. júl 2011

@dadak ja by som chcela minimalne dve ale radsej tri :o) len moj drahy sa s tym nestotoznuje, nakolko mame hava ktory ma 9 mesiacov takze je ako dalsie dieta :o)))

tigriatko
29. júl 2011

@kajuska09 na maminej strane ix je kopu, jej strykovia, a este asi 3 pary, no a oco ma bratov dvojicky, uvidime

studio11
29. júl 2011

Ahojte diečatá.....tak sa pridávam. Zatiaľ 7tt, ale tehu knižku už mám a termín zatiaľ na 18.3. 😵

studio11
29. júl 2011

@dadak Dadi...aj Ty?????Jej tak to sa tešímmmmm, žeby konečne baba???? Kedy sa uvidíme???

tigriatko
29. júl 2011

@studio11 ahoj, tak nova do tabulky,... pozri do mojho fotoblogu a ak sa xces pridat, posli mi udaje 🙂)) vitaaaaj