Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
aj pes bol natrety, aj Filip bol natrety....kompletka 🙂
aj vy máte v ústach takú nedefinovateľnú, najasnú, neutrálnu či neviem ako to popísať CHUŤ? 😖
@dadak ja mam male deti prva ma 4r a syncek ma len 9.5mes cize to tretie troska necakane ale tesime sa vzdy sme chceli tri tak budu hned tak za sebou a potom si uz budem musiet fakt davat pozor 😅 aby nebolo zas hned 4te 😎
@tigriatko napisem ti moja udaje ked budem po prvej poradni cize 3.8. poobede alebo vecer 😀 nechcem skor pisat
@elizabet100 niektore baby hovoria ze to je ako kovova chut :o) ja ani neviem ci ju mam. ja len občas mam chut a neviem na co. co by som zjedla.
@dadak mne zatial vaha nejako nestupa mozno nejake kilo je hore no ale tak na oblubených rifliach citim že su vypasovane takže o chvilu budem aj ja oči prekrucať nad vahou. mozno si len ako sa vraví plná vody.respektíve to može byt aj tými cigami...ale tak čo už. pojde to dole . moj starký mi predvčerom o 11tej večer vraví...ja mam taku chut na bagetu že umrem ked si ju nepojdem kupit.kukam na neho že počuj ja mam mat chute nie ty tak sa vraj snaži stotoznovať so mnou. no ale tak vieš si predstaviť ked mi o polnoci začne take dristy o jedle pušťať.
inač tie čo ste fajčili...mate teraz nejaké reakcie na fajčenie vo vašej pritomnosti alebo zafajčena miestnosť? nikdy som nevedela prestať no ak to tak pojde dalej tak toto babo mi s tým velmi pomože. ja mam neskutočný odpor k cigaretám. hoci len ak idem po ulici a niekto fajči tak mam sto chuti mu ju vybrať a zlikvidovať
Ahojte 🙂
@obedwix ja som fajčila.Odpor k nim nemám, ale tiež mi teraz vadí zafajčená miestnosť.Možno preto že nemôžem fajčiť, tak by som bola rada keby nefajčil celý svet.A som milo prekvapená, ale nepriberám.Často jem a asi to je spôsobené tým.Najviac hladná som po prebudení a zhruba do 14hod a potom už len vymýšľam, pretože mám pocit že som hladná, ale nič mi moc nechutí...
Baby prosím vás nemáte nejakú radu ako bojovať s únavou?Ja našťastie pracujem z domu a možno aj to je problém, pretože sa nejak neviem donútiť k ničomu, ale ja som ko.Všetko ma bolí a nevládzem ani hlavu zdvihnúť...Neviem teda kedy to prejde, ale dúfam že čoskoro...
baby a uz mate nieco nakupene pre babatko? pytam sa hlavne prvorodiciek. Alebo kedy planujete nakupovat?
ahojte kočky 🙂 tento môj malý zbojník dnes znova nespal. Začala som sa zamýšľať nad tým, ako sa dá zvládnuť domácnosť s dvomi detičkami..lebo akokoľvek by som chcela, neviem si predstaviť mať pri takomto fungovaní aj novorodenca, ktorý si bude vyžadovať určite ešte viac času, ako malý teraz..
Máme nové srdiečka dnes? Nestíham čítať..
@micikatka ja som pri malom začala kupovať v ôsmom mesiaci 😀 nie že by som nechcela, ale nestíhala som, lebo sme prerábali byt a potom som mala v škole skúškové, skončilo v januári, vo februári som urobila nálet do obchodov a v marci na krpec narodil 🙂
dnes sa vam nejak nexce pisat.... tak aspon pozrite fotoblog 😉 dalsia aktualizacia az v pondelok, najskor, uvidime podla srdiecok 🙂 🙂 🙂
@veronika81 no nechcem ta strasti, mne moj krpec nechcel spavat, to bola hruuuza, kym zaspal. Ale potom zasa schrupol 2 hodky.
..teraz cez den nespi...ale v skolke ano, tam zasa nabehne na iny rezim. A obcas schrupne aj doma....ale az tak okolo 15-tej...to ho ale musim budit, lebo by chrnal aj 3 hodiny 😖
Ahojte.Noooo nestiham vas citat.Ja som dnes bola na sono a bolo srdiecko.Tak sa tesimeeeeeeeeeeee 😵 😵 😵 😵 😵
a inac tento tyzden mi uz riadne vidno brusko 🙂 uz aj keby som chcela tak to neutajím vojdem v pohode do vsetkych nohavic lebo priberam zatial len na brusku ale poviem vam teraz vecer mam brusko ako niekto v 5 mes. 😀
rozmyslam ked to tak dalej pojde je na case nastivit obchod pre tehotne mamičky 🙂 a to sa ani nenapchávam ked som hladna tak vecer sa snažím oblbnut zaludok nejaku zeleninku si nakrajem alebo ovocie .... ale ked budem po mojej mamke tak to bude radost, pri mne vazila 90kg a ja som mala skoro 4kg ked som sa narodila 🙂
ale hned aj tie kila dala dole po porode 🙂 ale dolezite je teraz aby babatko bolo poriadku 🙂
Čavte baby. Vobec mi nejde nastviť do profilu tehotenstvo. Chcela som ísť cez nastavenie-tehotenstvo a rodina a vyhadzuje mi, že neexistuje. Ostatné fičí normálne. Poradte ako na to?
@zabka132 on mi spáva tak od pol jednej do tretej.. ale dnes vôbec žiadny náznak spánku, tento týždeň už druhýkrát, snažila som sa ho trikrát nahnať do postele, ale že nechce spinkať, tak som ho potom nechala. Odvďačil sa mi teraz 🙂 už spinká. Inak by tu ešte lietal o 106 😝
@lubkaj38 ja som si v prvom tehu koncom tretieho mesiaca musela kupovať tehotenské nohavice, brucho som mala ako iné v piatom - šiestom mesiaci a keď som šla rodiť..doteraz nechápem, ako som vôbec udržala rovnováhu 😀 A pritom malý bol priemer, mal 3270g a 50 cm. Som zvedavá teraz čo bude, ale k večeru už bývam dosť nafúknutá, vyzerám tiež ako v štvrtom mesiaci 🙂
@sssimi ani mne to nejde, už dobrý týždeň 😖
@veronika81 a tehotenske oblecenie si kupovala priebezne?

sme sa smiali, ze dzesine namaloval kosmodisk 😀