icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

veronika81
29. júl 2011

@micikatka na začiatku som si kúpila jedny nohavice a sukňu a potom ešte tehotenské rifle. Nebola som ochotná viac investovať do tej "módy", lebo je to nehorázne predražené 😝 Aha ešte mi kamoška požičala nohavice, čo ona nosila. Takže to som striedala. Ale vrchy som si nejak extra nekupovala, bruško sa v pohode skrylo pod rôzne tuniky a podobné tričká, čo aj bežne nosím, mala som len zopár kusov špeciálne tehotenských. Posledné tri mesiace som však bola PN, takže doma bolo fakt jedno, čo mám na sebe 😀

micikatka
29. júl 2011

@veronika81 hm sukna je super napad, tu si kupim aj ja :o))) a nohavice tiez nejake a tie tricka :o))) no ja mam nejake vacsie aj teraz takze tie moc kupovat nebudem. len si musim na zimu asi ine topanky kupit, lebo mam cizmicky na opatku :o))))

veronika81
29. júl 2011

@micikatka ja som celú zimu chodila v čižmách na opätku, na tie som zvyknutá, nerobilo mi to problém, samozrejme nie tie také ihličkové, ale hrubší opätok. Akurát posledný mesiac, keď sa mi už nezdala tá rovnováha 😀 som vytiahla mamine staré čižmy bez opätku. Inak ja som mala veľký problém so zimnou bundou posledné mesiace, žiadne mi nešla zapnúť, keď som si chcela kúpiť väčšie číslo, teda aby bola širšia, nesedelo to samozrejme v pleciach.. Tak som chodila s rozopnutou bundou 😒 a veeeeľkých šálom, ktorým som si zakrývala bruško.

micikatka
29. júl 2011

@veronika81 ja mam asi tu vyhodu ze mam od minuleho roku kabat :o))) a ten sa da len zavazovat :o))) takze sa nemusim bat tych ciziem? lebo ja mam na asi 5 cm a opatok je hrubsi

veronika81
29. júl 2011

@micikatka uvidíš sama, akú budeš mať stabilitu a istotu a tiež záleží od toho, koľko chodíš pešo. Ja som chodila hlavne autom, takže spred vchodu do auta a z auta do roboty prípadne do nejakého obchodu som to zvládla 😀

micikatka
29. júl 2011

@veronika81 nuz ja by som chcela zostat doma na pn-ke takze by som asi chodila malo do mesta :o)))

veronika81
29. júl 2011

@micikatka a prečo chceš byť PN? Máš nejaký problém? Možno si aj písala..ale nejak váš všetky nestíham registrovať a ukladať si do pamäte 😅

veronika81
29. júl 2011

@micikatka keď budeš na PN, určite ti netreba ani toľko tehu vecí ako keď chodíš každý deň do roboty. Pod tepláky a tričko sa veľa zmestí 😀

micikatka
29. júl 2011

@veronika81 tu nejde o problem, teda okrem toho ze sa mi toci hlava, lenze ja som momentalne nezamestnana. a august je posledny mesiac co dostanem podporu takze zostanem bez penazi a tu robotu co mi nukaju na urade tak bys om ako tehotna robit nemohla.

veronika81
29. júl 2011

@micikatka viem si predstaviť tú robotu, čo núkajú na úradoch 😝 Inak odkiaľ si?

micikatka
29. júl 2011

@veronika81 z ružomberka :o))) tak snad mi bude gynekolog napomocny a vyhovie mi. lebo bez penazi zostat a tehotna, to nie je ktovie co.

veronika81
29. júl 2011

@micikatka jeej tam chodievame lyžovať 🙂 na Malino brdo, či ako sa to presne volá..
Ak je gynekológ v pohode, určite sa dohodneš 😉

micikatka
29. júl 2011

@veronika81 hej on je zlaty, a hlavne vie ze ako dlho som nemohla otehotniet, tak snad mi bude napomocny, spytam sa sestricky ked pojdem na odbery toho 15-19.8
ja lyzovat neviem, ale ano tak sa to vola malino brdo :o))))

veronika81
29. júl 2011

@micikatka tak potom super 🙂
a kde máme ostatné tehuľky? spia? alebo jedia? 😀 Ja začínam byť hladná..

micikatka
29. júl 2011

@veronika81 ty si hladna? mi nehovor, akurat na ct2 davaju ako sa robili lazenske oblatky, taku chut som dostala ze az :o)))

micikatka
29. júl 2011

@veronika81 ostatne baby asi buvaju alebo sa venuju rodinam, ja mam priatela v nocnej, som doma len so psom a ten spi :o)

jankajanka
29. júl 2011

baby ja som tu bola, ale akosi sa so mnou nikto nechcel ,,rozprávať".Tak vás budem chodiť asi len čitať alebo neviem 😎 ,Pekný večer

lubkaj38
29. júl 2011

@micikatka to mas pravdu je ine ked cakas uz druhe babatko lebo tie zakladne veci uz mas ako napr. vanicku a tak 🙂

veronika81
29. júl 2011

@micikatka rozmýšľam, čo by som si od radosti dala..ale určite niečo padne za obeť 🙂 A došli mi nektarinky, zajtra ráno musím muža vyslať na trh 😀

micikatka
29. júl 2011

@lubkaj38 no ved to. preto by som potrebovala zostat na pn, abysom mala z coho kupovat :o))) lebo keby nie, tak nemam z coho.

sofinka13
29. júl 2011

@micikatka
@veronika81 čaute kočky, ja nespím, ale veľa mi k tomu nechýba 😅 . Po dlhom čase som tu opäť zablúdila a vôbec to nestíham dočítať, čo ste tu toľko toho popisali 😀 . Sofinka je chorá, tak som sem vôbec nestíhala chodiť. No a píšete o hlade. Ja som momentálne tak hladná, žeby som snáď zjedla aj sama seba. Ale už nechcem jesť takto neskoro, lebo keď niečo zjem, hneď mi je zle. Chvíľami neviem, či má hladovať alebo jesť, čo mi býva tak zle celý deň 😅 . Asi si urobím len teplé kakavko, aj sa mi lepšie zaspí pri ňom.

micikatka
29. júl 2011

@veronika81 ja som dve nektarinky zjedla, ale moc ma nenasytili :o))))) chcelo by to klobasu

veronika81
29. júl 2011

@jankajanka ale čo si 😉 len píš..

veronika81
29. júl 2011

@lubkaj38 to je pravda, už sme sa o tom s mužom bavili, že ako dobre, že všetky základné veci už máme, netreba žiadne veľké investície, ešte aj tie najmenšie vecičky mám ladené neutrálne, takže budú aj pre babu, ak bude..

@micikatka nektarinky neberiem ako zasýtenie 😀 to len tak pod zub, strašne mi chutia, tak isto som to mala aj v prvom tehotenstve, jedla som ich na kilá. Rozmýšľam, čo si idem urobiť na jedenie..

@sofinka13 a čo je Sofinke? ☹

micikatka
29. júl 2011

@veronika81 ja som si dala varit parok :o)))) ale len jeden, na zasytenie :o)))

mate vyhodu ze uz mate jedno babatko ze dost veci mate :o) nevadi aj my budeme mat uz ked bude druhe babatko.

micikatka
29. júl 2011

@jankajanka jooj kam by si sla, len pekne prispievaj k dialogom :o)))

zabka132
29. júl 2011

..no, tak u nas v pripade, ze by to bolo dievca je problem, kedze mame v rodine prevahu chalanov. Ale keby to bolo dievca, tak je rozmaznane az az, uz si to viem predstavit 😵

sofinka13
29. júl 2011

@veronika81 mala angínu a vysoké horúčky, ale už je to oveľa lepšie, v podstate už od pondelka ako začala užívať antibiotiká, tak nemá ani teplotu. Len je taká rozmrzená ešte z tej choroby a navyše by sa teraz viac ako inokedy stále chcela nosiť na rukách, čo ja teda absolútne nezvládam ☹.

studio11
29. júl 2011

Jej baby ja Vás troška čítam a pašem pukance....mňam....už 2-hý balík......... 😅

gabi.k
29. júl 2011

klobasa...parok... baby neblbnite.... ja mam hlad ... a neviem co od radosti,,, 😖