icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

veronika81
29. júl 2011

takže.. čerstvo rozmrazený rožok v mikrovlnke, je ako priamo z pekárne 🙂 a maminkin domáci čučoriedkový lekvár 😵 Toto momentálne vyhralo..juuj ale pôjdu kilá hore 😀 A ešte banán som si doniesla, ovocie musí byť 😉

@micikatka presne tak, pri druhom ako keby ste našli 🙂

@sofinka13 tak hlavne, že už je lepšie. To je to najhoršie pre matku, keď vidí vlastné dieťa ako sa trápi s chorobou.. Verím, že je taká umrnčaná ešte, poznám to. Tak nech ste rýchlo fit 😉 a Sofinka môže robiť maminke iba radosť 🙂

ejka3
29. júl 2011

Tak konečne kukám čo máte nové. Deti už zaspali a čudujem sa že ja ešte nie 😀
@jankajanka a kto sa nechcel rozprávať 😠 Aj keď ja tiež niekedy len čítam, málokedy mám večer silu písať 😀

A k tomu nastaveniu, niekde som zahliadla, že to opravujú a malo by to byť funkčné asi v pondelok. Tak ešte treba pár dní vydržať 😉

studio11
29. júl 2011

sssimi
veronika81
písala mi jedna z admin že momentálne je nejaká chyba v nastaveniach, ale že v pondelok by to malo fungovať, že na tom baby pracujú 😉

micikatka
29. júl 2011

@gabi.k prepac :o))))

gabi.k
29. júl 2011

@veronika81 taaak rozok a cucoriedkovy lekvar...pomoooooc..... asi si idem zohriat segedin... 😅

veronika81
29. júl 2011

@ejka3 @studio11 aha super, hlavne že na tom pracujú.. Ja si to aj tak chcem nastaviť až v utorok, keď bude srdiečko 🙂 teda dúfam, že už bude vidieť

ejka3
29. júl 2011

Ale ste mi zase narobili chute 😝 😝 Len som nejaká lenivá si niečo nájsť. Tak som skončila len pri jablku 🙂 Žalúdok som s ním ale neoklamala ☹ stále protestuje 🙄

veronika81
29. júl 2011

@ejka3 kdeže, ovocie sa neráta, to viem už dávno 😀 jem ho veľa, ale stále to pýta poriadne jedlo! Mňam lekváááár 😀 Ale aj ten segedín by nebol na zahodenie, jooooj

sofinka13
29. júl 2011

@veronika81 ďakujem 😉

micikatka
29. júl 2011

@ejka3 ani ja som ho neoklamala nektarinkami :o))) musela som si dat parok :o))))

sofinka13
29. júl 2011

Fuuuuuuuu, kočky, ale ste narobili chute. Ja už mám kakavko vypité, tak idem rýchlo spať, kým je žalúdok ako tak osprostený z toho teplého kakaa 😀 😀 😀 . Dobrú nocku vám všetkým. Papa.

gabi.k
29. júl 2011

@sofinka13 bru nocku

micikatka
29. júl 2011

baby viete robit buchty na pare?

veronika81
29. júl 2011

@sofinka13 dobrú noc 😉

ejka3
29. júl 2011

@sofinka13 Tak ja rozmýšľam čo vytiahnem z chladničky a ty si to teda naozaj vyriešila 😀 😀 😀 Len hrozne ťažko sa mi už aj ráno vstáva s prázdnym bruchom 😠

micikatka
29. júl 2011

@sofinka13 dobru nocku

ejka3
29. júl 2011

@micikatka Dostala si chuť na sladké?

micikatka
29. júl 2011

@ejka3 no ano pozerala som na čt1 ako robila lazenske oblatky, tak na to somdostala chut. a potom na klobasu, tak som si uvarila parok. a hlad je zazehnany :o)))

gabi.k
29. júl 2011

😀 a zevraj tu nik nepise 🙂 spomenie sa nejake jedlo a uz clovek ani nestiha citat 😀 😀 😀 😀

gabi.k
29. júl 2011

@micikatka riadna vecera... fuuu a nebudu sa ti snivat debiliny?? mne by sa urcite snivali po tomto papanicku

zabka132
29. júl 2011

ja by som cosi dobla, ale neviem co 😖

ejka3
29. júl 2011

@micikatka @veronika81
Veď to je najhoršie... Človek sa aj snaží papať zdravo a oklamať to potvorské bruško kým sa dá, ale väčšinou bezúspešne. Vždy dostanem ešte väčší hlad 😖
Jáj, keď si len predstavím ako pôjdu tie kila zas stráááášne ťažko dolu 😖

veronika81
29. júl 2011

nevydáme nejaký vnútorný zákaz písania o jedle? 😀 Lebo takto všetky priberieme dvakrát toľko, ako máme v pláne 😀

micikatka
29. júl 2011

@gabi.k neboj nebudu :o))) tento tyzden pozeram kriminalky pred spanim a nic sa mi take nesniva :o)

ejka3
29. júl 2011

@veronika81 Tak to bolo fakt dobréééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé 😀

micikatka
29. júl 2011

@veronika81 suhlasim, alebo ked najdete niektora univerzalny prostriedok (z ktoreho sa nepribera) tak sem snim :o))))

zabka132
29. júl 2011

@veronika81 akoze kolektivna zmluva ? 😀

veronika81
29. júl 2011

@micikatka inak to čo toľko dávajú tie kriminálky? Ja som sa neviem kedy tento týždeň zapozerala.. a že ešte túto dopozerám a idem spať, potom začala ďalšia, zas ma to zaujalo, takže ešte túto pozriem.. (tuším aj Kosti tam išli..) a ešte ďalšiu a ďalšiu 😀 a bola som hore do pol druhej, čo netuším ako som vydržala..

gabi.k
29. júl 2011

@micikatka myslis tie kriminalky co idu vecer a doobeda na druhy den to zopaknu??? tak to je nic... ale klobasa na veceru je pre mna horsia ako CSI las vegas 🙂

ejka3
29. júl 2011

@veronika81 @micikatka Kriminálky aj ja môžem 😅 😅 A ešte Myšlienky vraha 😉 Naozaj dobré na zaspatie 😉