Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@ejka3 to mi je jasné, že teraz by si už na vojenskú akadémiu asi nešla 🙂 A veru, ktovie kde by si bola.. niekde v Afganistane 😅
my mame telku len dole...ale zvazujeme aj do spalne. Kedysi, ked sme byvali u svokrovcov sme mali telku v izbe a vobec to nebol rusivy element...praveze sa dobre spalo pri telke...a ked sme chceli, tak ani ten najnapinavejsi dej nas neodlakal od...noooo, ved viete 🙂
@zabka132 noooo.. nevieme 😀
@micikatka šla asi venčiť psíka 🙂
@veronika81 predsa od odpocinku 😀
Jáj, sme my ale trúby 😀 😀 😀 Od odpočinku 😀 Ale som sa aspoň dobre zasmiala 😉
a hadam ste nemysleli na nieco ine ? 😉 😀 😀
@veronika81 krizenca jacka rusela teriera, a kokrspaniela taky je hnedy.:o))) mozno neskor pridam aj fotku
ma osem a pol kila, a je to dost vaha ked si mi chce lahnut na nohy :o))))
Baby a kukala som, už aj februárovky idú do súkromnej skupiny. Január tam je už dávno...
a my nie sme este v sukromnej skupine? a ako sa to da urobit?
keď je reč o tých psíkoch.. dnes som bola veľmi smutná, u našich máme psíka, má 13 rokov, od malička bol pri nás, ja som sa s ním piplala, keď bol malinký, je to kríženec Novofundlanského psa a rotvajlera (nečakane, trošku nás odžubali..), ale nedali by sme ho za nič, úžasný psík to je.. a je už veľmi chorý, odchádzajú mu kĺby, nič nepomáha, ťažko sa postaví, padá.. dnes bola u našich zverolekárka.. a že je to beznádejné, v pondelok mu dajú injekciu 😢 😢 😢
ja by som bola za, ja som už svoj názor vyjadrila 🙂
@micikatka nie sme, to je v úplne inej "kolonke", musí sa vytvoriť nová téma s takýmto názvom, táto sa do súkromnej prehodiť nedá.
@veronika81 hm...no nasi maju tiez takeho orieska....taha jej na 10 rokov, ale zrazilo ju auto a teraz cim dalej, tym horsie stupa na tu nohu....aj ked je po operacii. A tiez som ju ja ucila chodit von na "wc-ko" a odmalicka ju piplala. tak viem o com hovoris 😔
@veronika81 Chudák psík 😢 Nemôžem sa kukať na utrápené zvieratká ☹ Je mi vždy potom strašne smutno. Ale 13 rokov je pre psíka pekný vek, nie?
@veronika81 boze to je hrozne, ale aj u nasich my mame krizenca vlciaka, ma uz 16 rokov, tiez uz ledva chodi, nohy skoro taha za sebou. slepy a hluchy uz je davno. ale nas ocko mu nechce dat injekciu, ze nech umrie sam. ze to bol verny psik.
@veronika81 dakujem za objasnenie, som myslela ze tato sa da uzatvorit
@micikatka my sme tiež rozmýšľali, či ho nechať dožiť.. ale zverolekárka povedala, že v tvári mu vidno kŕč od bolesti, že sa veľmi trápi, pichla mu teraz niečo, od čoho sa mu uľaví, ale že to by mu musela pichať každé tri dni a možno by mesiac - dva potiahol.. A hlavne, je to dosť nebezpečné pre malého, lebo keď má bolesti, človek nevie ako zareaguje, malý okolo neho behá, aj ho capne hocikedy, psíka nemáme kde zavrieť, behá po dvore..
@veronika81 Jéj, tak ten vyzerá na pekného "lapaja". Určite vám vyparatil kopu šibalstiev 🙂 Takýchto psíkov mám oveľa radšej ako takých na ktorých sa bojím aj kuknúť 😉
@veronika81 pekny hafusko 🙂
@veronika81 ved preto sa aj ja bojim, lebo ten stary nechce tohto nasho mladeho, mlady by sa chcel hrat ale stary ho povazuje za votrelca a aj by ho pohryzol. tak su oddelene. a v dome u nasich mame zase 11 rocnu sucku, ta tiez nema rada nase stena. a on ju nahana a ona do neho vrci a steka.
ďakujem baby 🙂
@ejka3 veru vyparatil.. Nemenila by som ho za žiadneho iného, síce keď povyrástol a zistilo sa, že nie je čistokrvný novofundlanďák, tak sme boli smutní.. ale bol to úžasný psík, veľmi dobre strážil, ešte aj keď susedovcom vykrádali dvor, tak brechal ako o život! 🙂
@micikatka ja som myslela malého.. nášho syna 😀 keď je u starkých 🙂 Ale verím, že aj mladých psíkov tí starí veľmi nemusia..

@zabka132 tak v miami svieti silné slnko 😀