icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

veronika81
29. júl 2011

@zabka132 tak v miami svieti silné slnko 😀

ejka3
29. júl 2011

@zabka132 Veď bez toho by už nebol Horacio Horaciom 😀 a ešte keď ho kamera berie tak prikrčeného mierne z profilu 🙂

veronika81
29. júl 2011

@ejka3 to mi je jasné, že teraz by si už na vojenskú akadémiu asi nešla 🙂 A veru, ktovie kde by si bola.. niekde v Afganistane 😅

zabka132
29. júl 2011

my mame telku len dole...ale zvazujeme aj do spalne. Kedysi, ked sme byvali u svokrovcov sme mali telku v izbe a vobec to nebol rusivy element...praveze sa dobre spalo pri telke...a ked sme chceli, tak ani ten najnapinavejsi dej nas neodlakal od...noooo, ved viete 🙂

veronika81
29. júl 2011

@zabka132 noooo.. nevieme 😀

veronika81
29. júl 2011

@micikatka šla asi venčiť psíka 🙂

zabka132
29. júl 2011

@veronika81 predsa od odpocinku 😀

ejka3
29. júl 2011

Jáj, sme my ale trúby 😀 😀 😀 Od odpočinku 😀 Ale som sa aspoň dobre zasmiala 😉

zabka132
29. júl 2011

a hadam ste nemysleli na nieco ine ? 😉 😀 😀

micikatka
29. júl 2011

@veronika81 krizenca jacka rusela teriera, a kokrspaniela taky je hnedy.:o))) mozno neskor pridam aj fotku
ma osem a pol kila, a je to dost vaha ked si mi chce lahnut na nohy :o))))

veronika81
29. júl 2011

@zabka132 @ejka3 jasnééé, spálňa je na odpočinok! 😉 (veď každý TO ináč volá 😀 )

ejka3
29. júl 2011

Baby a kukala som, už aj februárovky idú do súkromnej skupiny. Január tam je už dávno...

micikatka
29. júl 2011

a my nie sme este v sukromnej skupine? a ako sa to da urobit?

veronika81
29. júl 2011

keď je reč o tých psíkoch.. dnes som bola veľmi smutná, u našich máme psíka, má 13 rokov, od malička bol pri nás, ja som sa s ním piplala, keď bol malinký, je to kríženec Novofundlanského psa a rotvajlera (nečakane, trošku nás odžubali..), ale nedali by sme ho za nič, úžasný psík to je.. a je už veľmi chorý, odchádzajú mu kĺby, nič nepomáha, ťažko sa postaví, padá.. dnes bola u našich zverolekárka.. a že je to beznádejné, v pondelok mu dajú injekciu 😢 😢 😢

ejka3
29. júl 2011

@micikatka Ešte nie, ale bavili sme sa, že keď začne téma "apríl 2012" tak sa pomaly presunieme 😉 Ešte čakáme na "opozdelkyne" 😉 čo sa chcú k nám pripojiť. A myslím že tigriatko spomínala že ju aj založí 😉

veronika81
29. júl 2011

ja by som bola za, ja som už svoj názor vyjadrila 🙂

@micikatka nie sme, to je v úplne inej "kolonke", musí sa vytvoriť nová téma s takýmto názvom, táto sa do súkromnej prehodiť nedá.

zabka132
29. júl 2011

@veronika81 hm...no nasi maju tiez takeho orieska....taha jej na 10 rokov, ale zrazilo ju auto a teraz cim dalej, tym horsie stupa na tu nohu....aj ked je po operacii. A tiez som ju ja ucila chodit von na "wc-ko" a odmalicka ju piplala. tak viem o com hovoris 😔

ejka3
29. júl 2011

@veronika81 Chudák psík 😢 Nemôžem sa kukať na utrápené zvieratká ☹ Je mi vždy potom strašne smutno. Ale 13 rokov je pre psíka pekný vek, nie?

micikatka
29. júl 2011

@veronika81 boze to je hrozne, ale aj u nasich my mame krizenca vlciaka, ma uz 16 rokov, tiez uz ledva chodi, nohy skoro taha za sebou. slepy a hluchy uz je davno. ale nas ocko mu nechce dat injekciu, ze nech umrie sam. ze to bol verny psik.

micikatka
29. júl 2011

@ejka3 aha no ale to este si počkame na ten april nie?

micikatka
29. júl 2011

@veronika81 dakujem za objasnenie, som myslela ze tato sa da uzatvorit

ejka3
29. júl 2011

@micikatka akurát som kukala, že by tu už mal nabehnúť čo nevidieť 😉

veronika81
29. júl 2011

aha tu je .. Nechcem byť ani pri tom, už sme vybrali pekné miesto na pochovanie, na dvore, ocino mu urobí pekný hrob, aj pomníček s fotkou (je kamenár).. Jooj zimomriavky mám z toho 😢 Veru, 13 rokov je dosť na takého veľkého psíka.

micikatka
29. júl 2011

@ejka3 nuz ale podla mna este trosku času ten april ma. kedze niektore z nas este ani neboli u lekara na prvej prehliadke

veronika81
29. júl 2011

@micikatka my sme tiež rozmýšľali, či ho nechať dožiť.. ale zverolekárka povedala, že v tvári mu vidno kŕč od bolesti, že sa veľmi trápi, pichla mu teraz niečo, od čoho sa mu uľaví, ale že to by mu musela pichať každé tri dni a možno by mesiac - dva potiahol.. A hlavne, je to dosť nebezpečné pre malého, lebo keď má bolesti, človek nevie ako zareaguje, malý okolo neho behá, aj ho capne hocikedy, psíka nemáme kde zavrieť, behá po dvore..

ejka3
29. júl 2011

@veronika81 Jéj, tak ten vyzerá na pekného "lapaja". Určite vám vyparatil kopu šibalstiev 🙂 Takýchto psíkov mám oveľa radšej ako takých na ktorých sa bojím aj kuknúť 😉

zabka132
29. júl 2011

@veronika81 pekny hafusko 🙂

micikatka
29. júl 2011

@veronika81 ved preto sa aj ja bojim, lebo ten stary nechce tohto nasho mladeho, mlady by sa chcel hrat ale stary ho povazuje za votrelca a aj by ho pohryzol. tak su oddelene. a v dome u nasich mame zase 11 rocnu sucku, ta tiez nema rada nase stena. a on ju nahana a ona do neho vrci a steka.

veronika81
29. júl 2011

ďakujem baby 🙂
@ejka3 veru vyparatil.. Nemenila by som ho za žiadneho iného, síce keď povyrástol a zistilo sa, že nie je čistokrvný novofundlanďák, tak sme boli smutní.. ale bol to úžasný psík, veľmi dobre strážil, ešte aj keď susedovcom vykrádali dvor, tak brechal ako o život! 🙂

veronika81
29. júl 2011

@micikatka ja som myslela malého.. nášho syna 😀 keď je u starkých 🙂 Ale verím, že aj mladých psíkov tí starí veľmi nemusia..