icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

veronika81
29. júl 2011

@zabka132 tiež som toho názoru, už som tu písala, že jedine surové mäso a nepasterizované mlieko by som do seba nedala.. Samozrejme ešte alkohol a cigarety (ale nikdy som nefajčila). A pri malom som si v 6. mesiaci pripila so šampusom na Silvestra 🙂

micikatka
29. júl 2011

nuz zienky idem ja do postele :o) cerpat silu dobru nocku a krasne snicky.

zabka132
29. júl 2011

@veronika81 ...ja praveze pri prvom tehu som mala hroznu chut na bublinkove vina....mne vzdy kupili
tie 3%-tne, najslabsie...vypila som poharik...a finito...ale sliny mi kapcali 🙂

zabka132
29. júl 2011

dufam, ze ma to nechyti aj teraz 😅

zabka132
29. júl 2011

@micikatka bru nocku 🙂

veronika81
29. júl 2011

@micikatka dobrú noc aj tebe 😉 myslím, že už aj my čochvíľa balíme..

micikatka
29. júl 2011

@veronika81 moj gynekolog povedal ze strik z deci vina sa moze raz za čas. lebo vraj aj ked zjeme kompot tak ten kvasi v bruchu a tiez vytvori kusok alkoholu. takze je to v poriadku.

zabka132
29. júl 2011

pojdem aj ja za chvilu...este spacham hygienu a hajde do hajan 🙂 ....ako mi je dobre....dnes sa mi ziadny stvorrocny tvor nenasackuje do postele, nebude ma okopavat, vrtiet sa, vykladat po mne koncatiny 😵 ....tak duuufam, ze sa konecne poriadne vyspiiiim 🙂
...ale aj tak mi chyba, krpec kratky 😕

zabka132
29. júl 2011

@micikatka ...obcas deci vinka je v pohode.....ale ja som mala vtedy nenormalne chute...ja by som to pila jak mineralku 😝

veronika81
29. júl 2011

@zabka132 a kde máš toho rušiča nočného spánku? 🙂 😵

zabka132
29. júl 2011

@veronika81 siel s babinou a s bratrancom do ciech. Matko (ten jeho bratranec) ma sice uz 9 rokov, ale Filipe ho berie ako brata, lebo s nim vyrastal. No a Matko byva v cechach, tak je tam na prazdninach...az do pondelka 🙂

veronika81
29. júl 2011

@zabka132 eeej u vás sa chystá romantický víkend? 😉 Akurát môj ocino sa dnes pýtal malého, že kedy tam ostane spať (už tam spinkal párkrát, nebol problém), tak dúfam to myslel vážne 😀

zabka132
29. júl 2011

no, idem ja na usko....uz mi oka klipkaju....tak dobru noc prajem 🙂

veronika81
29. júl 2011

tak u mňa smer spálňa, ráno živý budíček istý 🙂 dobrú noc poslednej nočnej tehuľke @zabka132 😉 Prípadne aj ostatným, ak niekto číta 😀

studio11
30. júl 2011

Dobré ránko......Zdravím, tak mi od 3.45 už hráme hokej 😠 No čo urobím pre pokoj duše.......vonku leje a malému sa nechce spať. Zákon schválnosti 😅

sasena033
30. júl 2011

zdravim babule @dadak mrzi ma z esom testik urobila bez teba ale manzel mi ho nasiel pockal na mna kym vstanem a chcel aby som ho ocikala....tak len pre zabavu tu je vysledok potvrdi alebo vyvrati az sono

dadak
30. júl 2011

@sasena033 jeeeeeeeeeeeej...nevadi..........a je to babaaaaaaa..gratulujem...tak som ohromne zvedavaaa...supeeeeeeeeer...aj ja chcem ruzovuuuuuuuuuuuuuuuu

sasena033
30. júl 2011

@dadak no ukazuje ruzovu ale ci bude naozaj baba musime cakat este nejaky ten mesiac... 🙂 a na teba som velmi zvedava 🙂

micikatka
30. júl 2011

@dadak
@sasena033
baby to odkial mate take testy aj ja chcem :o)))))

micikatka
30. júl 2011

@zabka132 ja mam skor chut na to citronove pivko :o) aspon glg si dat na chate s ostatnymi

sasena033
30. júl 2011

@micikatka mne ho kamoska z Ebey objednala...bo tu stoji 30€ a tolko by som za taku srandu neistu nedala 🙂

micikatka
30. júl 2011

@sasena033 aha a kolko ta to vyslo?

dadak
30. júl 2011

@micikatka ja idem robit test v utorok....som ohromne zvedava co vyjde...tak velmi tuzim po ruzovej..😀, tak vies, zabavka musi byt aj v tehotenstve...😀 ja to mam od kamosky, kupila viac a predavala lacnejsie...😀, ale predavaju to aj u nas na internete...

micikatka
30. júl 2011

@dadak len ma odraza od toho to ze to nemusi byt pravda a nevyvalim za to 30 eur a nevyjde mi to pravdivo aj ked by som si to chcela vyskusat.

dadak
30. júl 2011

@micikatka tak to hej...vies, ja keby som cakala prve, urcite si ho neurobim...mala by som asi radsej prekvapko, ale pri tych mojich dvoch anjelikoch s rozkami...to uz musim vyskusat...😀 ja to skusim a aspon prispejem do statistiky o pravdivosti...😀 kazdopadne dam vam vediet, co mi vyslo...

micikatka
30. júl 2011

@dadak prajem ti aby ti to vyslo pravdivo a aby to bolo dievcatko :o)

dadak
30. júl 2011

@micikatka dakujem...inac? ako sa mas? tiez mas este take chute ako ja? na nic a na vsetko? 😀 ja idem v pondelok na kontrolu, tak som zvedava, dufam, ze je vsetko v poriadku...ty ides kedy?

micikatka
30. júl 2011

@dadak ja som vcera chcela oklamat zaludok tym ze som zjedla 2 nektarinky, ale po chvili som si musela ist predsa uvarit ten jeden parok, lebo by sami asi nieco stalo :o))) taketo ja mam chute
a niekedy sama neviem co by som zjedla.
ja idem k lekarovi okolo 15.8 na odbery, a daju mi aj knizku :o))) a potom 19.8 zase do lubochne na kontrolu so stitnou zlazou. no a na poradnu asi az v septembri, lebo moj doktor ma od 22.8 dovolenku do konca mesiaca.
neboj sa urcite to bude vsetko u teba v poriadku, a prosim ta spytaj sa ho aj na tieto chute. ze si sa tomu da nejako zabranit, alebo nejako obmedzit.

zuzanka7117
30. júl 2011

Dobre ranko dievcata, ako ste sa vyspali?.....Ja som Vas vcera citala cely den, ale nebola som schopna pisania ani rozmyslania ako mi bolo zle. Navecer mo to trochu preslo.....Aj vy ste take naladove, ze sa rozplacete pri kazdej prilezitosti? Vcera prisiel moj drahy z prace o 19. co odchadzal z domu o 5.00, isiel znova do prace o 22.00 skoncil o 7.00 a isiel teraz o 10.00 a skonci az o 17.00......a ja som z toho na prasky, ked prisiel vecer ci by som mu nesla kupit jedno lahke pivko, tak som sa rozplakala, ze nemozem.....akurat som mala ten najhorsi moment, ze som sa nevladala drzat na nohach. Tak som len plakala..... 😢 A on sa najprv zlakol, ze co sa mi stalo, ci nieco s malinkym....a potom sa len smial, ze preco placem pre taku kravinu, ze ho len vystrasim. Obliekol sa a isiel si kupit pivko sam..... 🙂 Je velmi zlaty.
Prisla som na to, ze ked chcem doma nieco urobit, musim to robit doobeda, lebo potom uz nie som schopna....Vy ste na tom ako?

sasena033
30. júl 2011

@micikatka 15€ as s posstovnym...ale samozrejme to beriem z rezervou je to nahoda ak to vyjde...