Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
nuz zienky idem ja do postele :o) cerpat silu dobru nocku a krasne snicky.
@veronika81 ...ja praveze pri prvom tehu som mala hroznu chut na bublinkove vina....mne vzdy kupili
tie 3%-tne, najslabsie...vypila som poharik...a finito...ale sliny mi kapcali 🙂
dufam, ze ma to nechyti aj teraz 😅
@micikatka dobrú noc aj tebe 😉 myslím, že už aj my čochvíľa balíme..
@veronika81 moj gynekolog povedal ze strik z deci vina sa moze raz za čas. lebo vraj aj ked zjeme kompot tak ten kvasi v bruchu a tiez vytvori kusok alkoholu. takze je to v poriadku.
pojdem aj ja za chvilu...este spacham hygienu a hajde do hajan 🙂 ....ako mi je dobre....dnes sa mi ziadny stvorrocny tvor nenasackuje do postele, nebude ma okopavat, vrtiet sa, vykladat po mne koncatiny 😵 ....tak duuufam, ze sa konecne poriadne vyspiiiim 🙂
...ale aj tak mi chyba, krpec kratky 😕
@zabka132 a kde máš toho rušiča nočného spánku? 🙂 😵
@veronika81 siel s babinou a s bratrancom do ciech. Matko (ten jeho bratranec) ma sice uz 9 rokov, ale Filipe ho berie ako brata, lebo s nim vyrastal. No a Matko byva v cechach, tak je tam na prazdninach...az do pondelka 🙂
@zabka132 eeej u vás sa chystá romantický víkend? 😉 Akurát môj ocino sa dnes pýtal malého, že kedy tam ostane spať (už tam spinkal párkrát, nebol problém), tak dúfam to myslel vážne 😀
no, idem ja na usko....uz mi oka klipkaju....tak dobru noc prajem 🙂
tak u mňa smer spálňa, ráno živý budíček istý 🙂 dobrú noc poslednej nočnej tehuľke @zabka132 😉 Prípadne aj ostatným, ak niekto číta 😀
Dobré ránko......Zdravím, tak mi od 3.45 už hráme hokej 😠 No čo urobím pre pokoj duše.......vonku leje a malému sa nechce spať. Zákon schválnosti 😅
@micikatka tak to hej...vies, ja keby som cakala prve, urcite si ho neurobim...mala by som asi radsej prekvapko, ale pri tych mojich dvoch anjelikoch s rozkami...to uz musim vyskusat...😀 ja to skusim a aspon prispejem do statistiky o pravdivosti...😀 kazdopadne dam vam vediet, co mi vyslo...
@dadak ja som vcera chcela oklamat zaludok tym ze som zjedla 2 nektarinky, ale po chvili som si musela ist predsa uvarit ten jeden parok, lebo by sami asi nieco stalo :o))) taketo ja mam chute
a niekedy sama neviem co by som zjedla.
ja idem k lekarovi okolo 15.8 na odbery, a daju mi aj knizku :o))) a potom 19.8 zase do lubochne na kontrolu so stitnou zlazou. no a na poradnu asi az v septembri, lebo moj doktor ma od 22.8 dovolenku do konca mesiaca.
neboj sa urcite to bude vsetko u teba v poriadku, a prosim ta spytaj sa ho aj na tieto chute. ze si sa tomu da nejako zabranit, alebo nejako obmedzit.
Dobre ranko dievcata, ako ste sa vyspali?.....Ja som Vas vcera citala cely den, ale nebola som schopna pisania ani rozmyslania ako mi bolo zle. Navecer mo to trochu preslo.....Aj vy ste take naladove, ze sa rozplacete pri kazdej prilezitosti? Vcera prisiel moj drahy z prace o 19. co odchadzal z domu o 5.00, isiel znova do prace o 22.00 skoncil o 7.00 a isiel teraz o 10.00 a skonci az o 17.00......a ja som z toho na prasky, ked prisiel vecer ci by som mu nesla kupit jedno lahke pivko, tak som sa rozplakala, ze nemozem.....akurat som mala ten najhorsi moment, ze som sa nevladala drzat na nohach. Tak som len plakala..... 😢 A on sa najprv zlakol, ze co sa mi stalo, ci nieco s malinkym....a potom sa len smial, ze preco placem pre taku kravinu, ze ho len vystrasim. Obliekol sa a isiel si kupit pivko sam..... 🙂 Je velmi zlaty.
Prisla som na to, ze ked chcem doma nieco urobit, musim to robit doobeda, lebo potom uz nie som schopna....Vy ste na tom ako?

@zabka132 tiež som toho názoru, už som tu písala, že jedine surové mäso a nepasterizované mlieko by som do seba nedala.. Samozrejme ešte alkohol a cigarety (ale nikdy som nefajčila). A pri malom som si v 6. mesiaci pripila so šampusom na Silvestra 🙂