Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@zuzanka7117 to vam tak neskoro predaju v Osle pivko? u nas len do 18.00!!!!
dnes tu mame krasne slnecno, tak vecer grilujeme, dufam ze sa to nepretiahne do rana, lebo ma picne. Uz nam krasne rastu huby, tak idem susit. a kocky v pondelok idem prvy den do novej prace, uff sef este o tehu nevie,tak sa moze stat ze sa tam dlho neohrejem 🙂 inak sa mam celkom fajn, napinanie furt neprestava, vaha sa zatial nehybe ale unava po obede je desna, ale muzik chodi so mnou vecer na prechadzky a to mi velmi pomaha.No a uz mi zacalo rast brusko, rifle uz tazko zapnem a o chvilu to asi fakt neschovam, ale este to nechcem nikomu povedat 😉
@mirkaza Ja sa pridávam........Celé doobedu behám okolo malého, navariť popratať a keď príde mm z práce naje sa, všetko nechá tak a už aj ide na dvor....a mne len povie:"Veď príďte za mnou, keď sa oblečiete"!!!!!!! Je to na nervy. Keby ho tak niekedy zobral a ja by som si trocha oddýchla. On si myslí že doma sedím a nohy vyložené 😠 Potom keď vyskočím, tak tiež príde a ospravedlní sa, ale načo to vôbec. Teraz predsa potrebujem kľud a pokoj a ešte aj to hrozné počasie 😠
ahojte, je tu niekto? 🙂
My sme boli ráno na trhu, kúpila som si tri kilá nektariniek 😀 Varila som, zjedli sme..krpec spí, ja som chvíľu ležala pri ňom, ale nejak ma neťahalo do spánku..ono to príde práve keď sa zobudí 😝 Ale super, lebo potom ho idem odniesť k našim, volali či si ho môžu na poobedie zobrať..tak hádať sa nebudem 😉
Jeej vy si už robíte testy na pohlavie? Ja som myslela, že to až od 12tt.. No mne sa do toho peniaze dávať nechce, podľa mňa je to aj tak 50 na 50 🙂 vyjde alebo nevyjde.
Ináč čo sa týka toho žihľavového čaju, nieviem či je to vhodný nápad, nakoľko viem že odvodňuje. Aspoň ja som z neho vkuse chodila na záchod. Ja keďže už 3 roky nepijem kávu, tak si dám občas caro s mliekom a je to super, obsahuje aj vlákninu, aj kopec vitamínov 😉
Joj dnes ťažký deň,cítim sa taká slabá a je mi strašne zle...ale kvôli bábu sa dá vydržať všetko... 🙂
@veronika81 aspon si trosku oddychnes, kym bude maly u Vasich 🙂 obdivujem vsetky maminy co uz maje nejake deticky a teraz su tehotne. Hlavne ked pocituju velku unavu a napriek tomu si nemozu pospat....Ja neviem co by som robila keby som mala nejake dieta, kedze mam len lezat...Spinim aj napriek zvysenej davke liekov ☹ Ale babo bolo vo stvrtok v poriadku, i ked ma lekar posunul v tyzdnoch dozadu. Povedal mi ale, ze spinenie musi prejst. Tak musim verit ze uz prejdeeeee..
@mirkaza moj je v tomto chvalabohu velmi chapavy, skor mne to vadi, ze prave vtedy ked ma o nieco poziada, je to prave v takej chvili, ze ma to stoji neskutocne vela sil......neviem si predstavit venovat sa este detom ....dnes mi je zatial dobre....klop, klop, klop....🙂
@micikatka ja pracujem, teraz iba 2 hodinky denne, lebo som na marodke......a da sa aj vyzit s jedneho platu, nejaky cas.....mozno ty, co tu chcu ostat a nesetrit na to aby sa mohli vratit na SK.....zaraba sa tu super, to je pravda, ale aj vydavky su velmi vysoke......
@humba cez tyzden nam predaju pivo do 20.00....v sobotu do 18.00......a alkohol cez tyzden do 18.00 a v sobotu do 15.00......v tomto su fakt divny....🙂
ahojte, idem sa k Vám na chvíľku pridať aj ja 🙂 akurát sme dopapali a za chvíľu ide muž s Vikinkou preč tak budem mať chvíľku pre seba 😵 sa teším...i keď mám v pláne žehliť, ale i tak 😎
@zuzanka7117 aha a ty co robis tie dve hodky? a marodku mas dobru?
navarila som plnenu papriku a ta paprika bola asi trosku stiplava :o) tak ma stipu ruky, co si mam dat na to?
@micikatka normalne robim cely den , len od minuleho tyzdna robim len 2 hodiny.....robim na norskej poste a rozvazam baliky po Osle.....do firiem, obchodov a domov.....len ich byva vela, su tazke....je to velmi fyzicky narocne, hlavne teraz.....tak som na 75 percentnej marodke na 14 dni, potom budem na 100 percent uz iba doma.....a marodka je tu platena 100 percentny plat.....takze nic nestratim, mozno len nejake nadcasy.....toto je tu super
@zuzanka7117 no super, a kolko je tam materska po porode?
@kajuska09 tak zatiaľ bojujem len s tou únavou, ostatné sa pri malom dá. Malý sa už zobudil, aj olovrant máme za sebou, akurát ho muž zobral a odviezol k našim. Ešteže bývame v jednom meste, je to blízko. Takáto pomoc je na nezaplatenie, hlavne v období skúšok, keďže ešte externe študujem.
A ty ešte stále špiníš? ☹ Myslela som, že ti to prestalo.. alebo znova začalo? Joj tak len kľudový režim. A máš nejaký hematóm v maternici alebo prečo? No všetky veríme, že to prejde! 😉
@veronika81 ty si v ktorom týždni? ja mám pocit, že u mňa sa tá únava už lepší 🙂 posledné 3 dni už celkom pekne fungujem aj bez obedňajšieho spánku tak snáď už bude dobre 😝 inak som bola ako mechom ovalená..
@micikatka materska.....mozes si vybrat bud 80 percentny plat 12 mesiacov, alebo 100 percentny plat 10 mesiacov......da sa ostat doma aj dlhsie, ale uz sa nepobera materska, ale nejaky prispevok od statu, ktory nie je nic moc....ale aspon nieco
@zuzanka7117 no myslim ze uz to zmenili, ze od jula je to 12 mesiacov 100% a otecko ma 12 tyzdnov 🙂
@zuzanka7117 no ale je to asi viac ako tu na slovensku tych 190 eur nie?
@barbyes že žehliť 😀 ja mám tiež malého preč, chystám sa natiahnuť na gauč 😀
Ja dnes začínam siedmy týždeň.
@veronika81 spinim uz tyzden. O hematome nic neviem ze by som mala. No nie je to prijemny pocit tak spinit. Mozno to je aj tym pichanim injekcii. Fakt neviem,ale strasne chcem aby to uz preslo.. 🙂
@kajuska09 tak len oddychovať a žiadna záťaž 😉
joj ale u nas je hnusne počasie !!! od rana prší a prší 😒
@obedwix tu je to zas naopak....az je ti divne, ze cely tento tyzden je tu krasne, asi zacalo konecne leto....davam to mu este tak maximalne 2 dni.... 😀
@zuzanka7117 no hej ale ked tu zarobis 500 a dostanes necelych 200 tak ked tam zarobis 2000 tak by to malo byt cca 800 ak by to bolo tak ako tu
@micikatka neviem to isto, ale zda sa mi ze ten prispevok je okolo 3500 NOK, to je asi 400 euro.....a napriklad len najom platime skoro 8000 NOK......zarobok moze byt okolo 15000-20000 NOK....

ja som vobec nic nespala, len som sa prehadzovala v posteli a precitala casopis. to je na nervy ked ani vyspat sa nemate kde :o((((