Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@zuzanka7117 myslim ze hej, plus tie dva tyzdne po porode, ale to budeme studovat neskor ak sa daco dozviem budem informovat 🙂
Ahojte baby, prečítala som vás a prispejem len tak mojimi chuťami.Nič špeciálne, ale doobeda musím jesť aj 2x, lebo nemôžem fungovať.Potom sa nejak poobede vzchopím pretože sa mi nič nechce a potom ma zase poobede chytá spánok.Dnes som bola na oslave môjmu krstniatku Tamarke a ako sme vyrážali z domu, tak som začínala nervóznieť.Dorazili sme na oslavu a hneď som si nakladala jesť, lebo som sa celá roztriasla...potom som sa navalila a je mi dobre až doteraz.Našťastie nemám chute ani nie som plačlivá 🙂.To som bývala doteraz 😎
cafte, ja som sa akurat vratila od nasich....a teraz zacala prsat....no uzasne pocasie 😠 .
..inak rada pre tie, ktorym byva zle.....ked som bola naposledy v nemocnici s tym mimomaternicovym, bola tam so mnou jedna kocka, ktora bola hospitalizovana prave kvoli tomu, ze jej bolo v tehu hrozne zle, ale celodenne. Tak jej museli dat vyzivu. Rano sme sa stretali na ranajkach a nutili ju jest. Len rozok s maslom, ale musela to povinne zjest, nasilu. A ona mi spominala, ze toto iste mala aj pri prvom tehotenstve, a ze jej lekar jej predpisal nejake tabletky, ktorej jej velmi dobre zaberali. Uz si fakt nepamatam nazov. Ale velmi si ich chvalila, ze tie prve tri mesiace jej pomohli "prezit".
..a mojej svagrinej v cechach zasa doktor dal lizatka na tehotensku nevolnost....toto som nasla na nete :
http://feminity.zoznam.sk/c/495126/lizanka-prot...
ahojte aj ja by som sa chcela pridat sa ale este to nemam oficialne potvrdene ale idem doktorovi 11.8.a neviem sa dockat aj ked sa trochu bojim.
@nelinka1232 ani HCG ti nerobili?A vitaj 😉
@nelinka1232 vitaj medzi nami 🙂 ...v ktorom si asi tyzdni ?
@humba ok, ja sa tiez pokusim pozistovat......🙂
@nelinka1232 Ahoj, vitaj medzi nami......drzime palce k lekarovi, nech je vsetko ok....
@skatarina no tak to nie je bohvieco ked musis piect ked ti je z toho zle...... 😖
ahojte,
ja vás prečítam až večer v posteli 😀
ako sa inak cítite ? ja sa absolútne neviem donútiť nič urobiť, akonáhle sa začnem hýbať, je mi zle 😒 Ale dnes som sa donútila aspoň kúpelňu umyť a povysávať, potom som len polihovala a na obed si schrupla 😅 Ešteže u nás väčšinou tatino varí 😉 Poobede som sa sama vyhnala s malým von, však celé doobedie pred telkou sedel a to má "len" 3 roky. Aj mne to dobre padlo, len som si musela po ceste hot-dog kúpiť, lebo mi začalo byť ťažko...
A inak otázka pre mamičky, čo už nejakú tú ratolesť doma majú, ako spinkajú vaše detičky ? Ešte s vami, či vo vlastných izbičkách ? Lebo Matejko už vycítil, že sa niečo deje a prisámvačku od začiatku tehu je na mne nalepený vo dne v noci. My teda spíme spolu v manželskej posteli (bez tatina) 😅 No a najnovšie spávame v polohe lyžičiek, to je ešte ten lepší prípad, niekedy sa ku mne otočí tvárou, chytí ma okolo krku a vôbec mu nevadí, že nemôžem dýchať 😀 Áno, ono je to strašne milé, keď vám to urobí raz za čas, ale ja dosť zle spávam aj bez môjho lepidielka 😉 Takže ho chceme prehodiť do izby, už sme to aj skúšali, zatiaľ bez úspechu. .. Navyše ide do škôlky od septembra, tak neviem, dve prudké zmeny v jeho živote, a v marci ďalšia 😅
No snáď vám potom neskôr aj odpíšem, ak ste sa niečo pýtali 😉
@greguska My sme nasu dceru od roka dali do vlastnej izby a vsetci sme spokojny a kazdy sa vyspi 😉 .Dokonca aj ked muz odchadza na sluzobku,tak spi vo svojej posteli.Sem -tam rano pride a chvilu si polezime. Zase by som to riesila tak isto,lebo viem,ze starsie deticky sa tazko vzdavaju miesta vo velkej posteli.Tot moja skusenost 😉 😉 😉
Skor by som ho skusila ukecat,ze bude velky bracek a musi mat vlastnu postielku
Ahojte, prišla som vás pozdraviť 🙂 ako sa máte? ja nie moc dobre, býva mi zle od žalúdka, hlava sa mi skoro stále točí... takže je to také všeliaké... keby sa aspoň to počasie trošku zlepšilo... ☹
@greguska ahoj, moja Vikinka spáva sama v izbičke od roka, niečo tesne pred tam išla ako sme jej ju prerobili 🙂 a v pohode, dokonca je to lepšie lebo sa nezobudím na každé jej hlasné zadýchanie a aj ona sa mi zdá spinká lepšie, hlavne dlhšie lebo ju nebudíme 🙂 ja skôr riešim dilemu čo bude keď sa narodí Veronka(teda dúfam, že to bude dievčatko 😝 😵 😵 ) lebo fakt neviem kam ju dať spinkať 😕 rozmýšľam, že ju skúsim hneď od malička pichnúť k Vikinke a uvidíme ako to bude, či budú spať 😕 inak budem musieť muža vyhnať k nej do detskej a ju si pichnúť k sebe do spálne 😒 lebo máme spálňu veľmi malinkú a postieľka sa tam už nezmestí 😒 ešteže tam stále nemáme manželskú, ale dve postele vedľa seba(človek to nerozozná) čiže by sme vedeli jednu prehodiť vedľa a postieľku by som si šupla k sebe ak by sa inak nedalo....ale tak snáď lebo na pol roka alebo ako dlho spať bez muža..... ☹ ☹ ☹
@greguska ja som moju dceru dala zo spalne ked mala nejakých 15mes. najprv sa tam chodila len hrat no neskor sme jej dali do izby postel aby tam aj spinkala a ona začala protestovať a strašne plakala. napadlo ma presťahovať jej tam postielku a ona pod sekundou do nej zalahla a bolo to vyriešene. teraz ma 8rokov no odkedy je sama v izbe,tak každe rano príde k nam polenošiť.to už je naš ranný ritual. čim skor odstahuješ drobca tým lepšie
@innka09 veď to sú nevoľnosti len bez zvracania 🙂 ja sa cítim super, len som hrooozne unavená stále, teda posledné cca 3 dni je to už lepšie tak uvidíme, ale inak fajn ani neviem, že som tehotná keby som necítila tú maternicu 😉 našťastie lebo neviem ako by som zvládala starostlivosť o dieťa ak by mi bývalo zle 😒
@barbyes Presne si to nepamatam,ale asi mala rok a pol ked uz bola na svojej velkej posteli. Mozno aj skor.Velmi rychlo si zvykla.Nasa Petka bola velmi vysoka a uz mi preliezala postielku,tak sme ju dali do velkej a bol pokoj 🙂 🙂 🙂 .Vtedy sa uz ucila chodit v noci na zachodik,tak to bolo nevyhnutne
Caute baby...tak ako sa mate?? Nevolnosti este stale???
Bola už niektora na prvých krvných testoch???
@innka09 To ja mam tak isto....stale na vracanie, zatial som len 2x vracala...stale mi je na odpadnutie a v práci tiež otras niekedy..... neboj zvladneme to... 😉
snad to prejde.....
Baby inak ako ste na tom so sexíkom??? My 2týždne nic....bojíme sa...kedže doktor nakazal klud, setrenie a oddych, aj upratovanie mi zakazal....dufam že v pondelok už bude vse ok.....aj po Duphastone....
@katrenka111 ake krvne testy? bo mne ich robili hned na zaciatku, vysledky asi 2 strany A4...strasne vela testov mi robili....
@katrenka111
Pokial zena nema nejake problemy, tak moze byt aj sexik, avsak opatrne a s mierou 😉 😀 Ale pravdu poviem, je to cele pod stresom a strachom, ze co ak sa nahodou nieco stane. Tak treba sa zamerat na nejake alternativy 😅
@innka09 ja si už nepamätám ako to bolo pri Vikinke keď som chodila do práce 😅 sa mi zdá, že som nebývala taká unavená alebo som si to len neuvedomovala a hlavne nepripisovala tehu neviem 😕 a pri nej som zistila, že som tehotná až niekedy začiatkom 6tt približne a teraz mi to akurát ustupuje tak....
moja dcéra mi tu zasa ožužláva topánky 😠 ma z nej raz porazí 🙄 😅 😅
@katrenka111
@mirkaza my máme sex normálne, ja by som bez neho nevydržala 😎 a úplne v pohode, ale ako píše mirka tak pokiaľ máš nejaký problém tak zvyknú zakazovať veď uvidíš čo Ti povie zajtra, možno to už bude OK a od doktora vhupnete rovno do postele 😀 😀 😀
@barbyes No asi tak nejak.... už nam to teda asi riadne chýba 😀 ale ja mam rizikove, picham aj injekcie, musim castejsie chodit aj na hemosku, a stále nízky hemoglobín....a este mi aj nevolno byva...este k tomu aj svadbu chystame...takže mam toho dost...už zacinam mat normalne depresie niekedy zo vsetkeho...vsetko tak hrrr rýchly priebeh....
@dadak No mne tiež brali na zaciatku ale teraz ze maju na nejake protilatky ci co....tak neviem, este ani knižku nemam.... ☹

@zuzanka7117 no ty koky to riadne vela platite za byvanie :o(((((