icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

dadak
31. júl 2011

@katrenka111 no na zaciatku ti brali kvoli tomu aby zistili ci si tehotna...a teraz ci mas protilatky na rubeolu a vsetko ostatne...mne to uz brali...

zuzanka7117
31. júl 2011

Ahojte dievcata. Mne krvne testy este nerobili, lekar mi povedal, ze az v 12. tyzdni, takze si este pockam...... ☹
Co sa tyka sexu, my mame pauzu odkedy som zistila, ze som tehotna.....pri prvom tehotenstve sme mali sex potom som zacala mierne krvacat, sa to stupnovalo a nakoniec som potratila.....mozno to bola iba zhoda nahod, ale nebudeme to riskovat....nerobi nam problem vydrzat, ved su ine veci co sa daju robit..... 😉 Mozno po prvom trimestri opatrne zacneme...... 🙂

katrenka111
31. júl 2011

@zuzanka7117 No tak radšej ved da sa vydržat...sice u nas to bolo až moc pravidelne predtým tak teraz je to divne...no ale co neurobíme pre zdravie babätka 😉

katrenka111
31. júl 2011

Inak baby ako ste na to s vahou, postavickou?? Necítite sa strasne take naplnené, naliate???? lebo ja strasne... 😕

barbyes
31. júl 2011

@katrenka111 hej, poznám, my sme tiež na rýchlo organizovali svadbu keď sme zistili, že sme tehu 😎 ale všetko dopadlo super a aj tebe určite tak neboj a hlavne kľud 😉
nie si náhodou RH negatívna? myslím krvnú skupinu..vtedy sa robia vyšetrenia na protilátky....keď si hodíš do googlu nájdeš toho plno

katrenka111
31. júl 2011

@barbyes No nastastie nie som ale mame uplne rovnaku krvnu skupinu s drahým...tak snad to bude vse ok....

katrenka111
31. júl 2011

@barbyes No a my máme 10.9. takže vsetko rýchlo rychlo ale da sa povedat že už mame takmer skoro vsetko zabezpecene....obrucky, oznamka, salu, zakusky, tortu, už aj saty asi.... oblek...este ostava výzdoba a tie malickosti nejake este doladiť...... 😉

zuzanka7117
31. júl 2011

@katrenka111 my mame svadby tyzden po Vas.....🙂 uz ju planujeme vyse roka.....velmi sa tesim....🙂
@barbyes ja som RH negativna a moj drahy je pozitiv....jedina kombinacia, co nie je dobra......

barbyes
31. júl 2011

@katrenka111 ja som stále nafúknutá 😝 a už som pribrala nejaké kilo, možno kilo a pol 😒
@dadak rubeola? to si ani nepamätám, že by mi robili pri prvom 😅 ja že na ten RH faktor 😕

barbyes
31. júl 2011

@zuzanka7117 hmm 😒 a tak snáď to bude OK 😉
@katrenka111 baby, gratulujem k svadbám, nech Vám to dobre dopadne 😵 😵 aj chcem ešte jednu 😀 hneď by som si to zopakovala 😝

zuzanka7117
31. júl 2011

@barbyes hadam hej, povedali, ze len treba kontrolovat protilatky a po porode pichnut injekciu

katrenka111
31. júl 2011

@barbyes No ja už mam 2kila na sebe hore.... ale kolise to....
No hadam nebudem ako medved 😀 No ono musime si zvyknut asi že budeme každým dnom, týždnom väčšie a väčšie 😀

katrenka111
31. júl 2011

@barbyes díky, no ja len dufam že to vse dobre dopadne a nebudem až moc unavena lebo ja som bežne už o 21h. mrtva 😀

ejbyk
31. júl 2011

ahojte zienky...neviem ci sa tu tu uz niekde rozoberalo...ale co hovorite na mineralku Fatra. mineralky nejak nemusim, ale tuto som kupila predvcerom a fajne mi zapasovala, nemala som vobec taky zly zaludok ako bezne. myslite ze sa moze pit...lebo nenasla som nejake blizsie info k tomu na nete,

dadak
31. júl 2011

@zuzanka7117 aj ja som RH 0 negativ a manzel pozitiv...:-/....ja len dufam, ze mi po druhom tehotenstve pichli injekciu, bo nepamatam si...hm.... ty śi prve babo stratila, ze? a pichli ti potom injekciu?
@barbyes no ved prave...ani mne to nerobili..a tu v budapesti mi robili test dokonca aj na pecienku ci je v poriadku...a kukni, vraj nie je...no uvidim v pondelok idem na kontrolu, tak sa budem informovat dalej...

katrenka111
31. júl 2011

baby co by sa inak v tehotenstve nemalo papat??? viem že arasidy...este niečo??? z ovocia napríklad???

dadak
31. júl 2011

@katrenka111 ja jem vsetko...neprehanam nic...ale podla mna by sa malo jest z kazdeho kusok...chlapci nemaju ziadnu alergiu a mozu jest vsetko a pritom aj predtym som jedla vsetko... tot moj nazor...samozrejme okrem pecienky, tu som nejedla...radsej

zuzanka7117
31. júl 2011

@dadak ved toto si nie som ista......sprosti norsky lekari....povedali mi ze po prvom potrate to netrebalo, lebo to bolo v 6. tyzdni a ze vraj injekcia by sa mala pichnut az od siedmeho tyzdna a druhy raz, tiez ze netreba, lebo v amniotickom vaku s vlastne plod nenachadzal, takze tiez netreba....dufam, ze mali pravdu

dadak
31. júl 2011

@zuzanka7117 tak zrejme je to tak...neboj, urcite bude dobre...ale sak nas budu kontrolovat...kedy ti budu brat krv kvoli protilatkam? a povedali ti uz ako ta budu kvoli tej krvi kontrolovat?

baby, kto ide zajtra na kontrolu a na sono?

katrenka111
31. júl 2011

@zuzanka7117 neboj ved hadam vedia lekári co robia...hlavne klud to vela robí aj pre babo....

katrenka111
31. júl 2011

@dadak Ja ideeem zajtra asi mi budu brat krv na tie protilatky a asi aj sono......
Inak ževraj to nemusím byt na lacno?? je to pravda???

dadak
31. júl 2011

@katrenka111 ani ja som nebola nalacno...ja som bola dokonca poobede...ale ak ides rano...tak chod radsej nalacno...mne to trosku skreslilo vysledky, hlavne pecen...ale to neviem naisto...

barbyes
31. júl 2011

@katrenka111 ja som pri prvom pribrala 22 kg 😝 a bol to des 😖 teraz by som to chcela vtrepať do 15-tich tak uvidíme kde skončím 😀
a tú svadbu sa neboj, ja som sa tiež vydávala tehotná a tiež som bývala veľmi skoro už KO a chcelo sa mi spať a na svadbe som vydržala až do nejakej 3-4 hod 😅 uvidíš 😉

zuzanka7117
31. júl 2011

@dadak az v 12 tyzdni, ani neviem, co mi budu vysetrovat, dufam, ze aj protilatky....ale v septembri idem na SK, urcite si to dam skontrolovat aj tam, tu to vsetko beru na lahku vahu, bud sa podari, alebo nie, bud bude zdrave, alebo nie, co uz.....to je ich filozofia......
@katrenka111 ved to ze som si neni ista ci vedia co robia, lebo vacsinou nerobia nic.... ☹

zuzanka7117
31. júl 2011

@katrenka111 ja si myslim, ze na svadbe uz budeme ok, uz vlastne zacne stvrty mesiac a nevolnosti unava a toto vsetko by asi malo ustupit......🙂

micikatka
31. júl 2011

@zuzanka7117
@katrenka111
baby gratulujem k svadbam :o) vy to este dobre skryjete tie bruska :o) dobre vam to vyslo to otehotnenie :o))))

micikatka
31. júl 2011

@dadak ked ty mas rh negativ a manzel pozitiv vase deticky maju ake skupiny?

dadak
31. júl 2011

@micikatka obaja maju pozitiv....a to je vlastne problem...keby malo babatko negativ, tak nevadi...

zuzanka7117
31. júl 2011

@micikatka dakujem.....ja som si skusala saty uz v marci a pre istotu som sa pytala, ze ako by to bolo, keby som ostala tehotna....ale nie je problem, saty sa vzadu zavazuju, takze sa stiahne, alebo uvolni kolko bude treba.....🙂

zuzanka7117
31. júl 2011

@dadak a to sa da kedy zistit aku ma krvnu skupinu.....asi az po narodeni, vsak? a nevies odkedy treba kontrolovat tie protilatky?