Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
Ahojte, no ja idem na ultrazvuk az 21.7 tak dufam ze bude vsetko v poriadku.... 🙂 ako sa inak citite? ja vcelku dobre, len ma pobolieva podbrusko a prsia...inak riesim taku dilemu.. co si myslite ze je pre nas bezpecnejsie, verejne kupalisko alebo jazero??? chcela by som sa ist kupat niekam cez vikend, ma byt riadne teplo.... 🙂
Ahojte,dnes som bola u lekára, podľa mojích vypočtov(posledný menzes mi zacal 30.5.) som mala byť v 5tyždni +3dni, tak isto to vyšlo aj doktorovi, no ako my robil ultrazvuk, tak dlho hladal či tam niečo je, nakoniec našiel, uplne maličký vačok aj som ho videla a že vychádza to na 4tyžden .
No tak isto spomínal, že to môže byť len klam, a može to byť aj mimomaternicove, ale že to aj nemusí, že ked nemám také príznaky.
Na ďalšiu kontrolu idem 18.7.2011...ja sa velmi bojim že je to mimomaternicové.....
Mali ste to niektorá také?
@katarina28 prosím ťa, ja to mam tak isto, nehovoril ti lekár, nič že to može byť mimomaternicove? mna tým nastrašil...dakujem za odpoved
@ask Ani ja som nechcela....ale teraz mám rizikovú prácu, a radšej chcem všetkému zlému predísť....a ajtak som dostala také vyjadrenie v robote, že až!!!! 😲 no jedno takto bude najlepšie!!! 😅
@sundance no mne lekarka ukazala - tu mate maternicu a tam bol vacok (mal mozno 2 cm na tom monitore) a v nom malike embryo, taka bodka 🙂 nehovorila nic o mimomaternicovom, zretelne to bolo v maternici a ten posun, ze to vyzera na 4+4 - u malej som to tiez mala, raz vyzerala, ze je vacsia, o mesiac zase mensia....ten ultrazvuk to nemeria na 100%, moja mala mala podla ultrazvuku tyzden pred porodom 3300g a narodila sa a mala 4370 😵 , cize ja uz ultrazvuk beriem s rezervou 🙂, neboj, bude tam, kde ma byt, v maternici a neskor si ho aj obzries, ked dorastie 🙂
@sundance Ahoj, neboj pozri na foto, u mna je to tiez uplne malicka bublinka v ktorej su len dve slabucke machulky, ale vraj staci par hodin, alebo trosicku ine umiestnenie a je vidno ovela viac. Jednoducho sme boli priskoro 🙂 Bude to o.k, urcite, drzim palce nech Ti to rychlo uteka 😉
Ahojte, dobre ranko. Dnes balime a odchadzame 🙂 Velmi sa tesim 😀 , ale tych 10dni bez MK bude tazkych 😖 Pride ku mne segra, starat sa o andulku a korytnacku, tak musim este aj "zahladit" stopy po tehotenstve este aj v pocitaci aby mi na to neprisli 😉 Cez den sa budem snazit nakukat ako budem stihat, ale poobede uz "zmiznem" 😎
@ejka3 Dakujem. Este peciem mäsove tasticky a syn si objednal aj rezne, ale este odbieham aj sem, kym sa da. Aj ja toto tretie tehotenstvo prezivam este intenzivnejsie ako prve dve a velmi som rada ze je mi este dopriate 🙂 A asi aj tento internet proti ktoremu som donedavna bojovala /mame ho len rok/ ponuka sirsie moznosti a rozhlad, ved inak by som si nepisala s vami 😉
...ahojte tiche tehulky 🙂 rada by som sa k vam pridala. dnes ukazal test dve ciarky...neverila som tak som kupila este dalsie dva a tiez ukazali kolajnicky...tak sa aj tesime velmi. len ja sa bojim aby to bola pravda...snazili sme sa dlhsie a toto bolo proste na neuverenie...
buduci tyzden chcem ist k lekarke bo ideme buducu sobotu na dovolenku tak chcem stihnut este pred, mozno je este skoro.
a v pondelok mam vysledky z krvy
termin ak, vychadza v polovici marca...
ahojte
ja som dneska rano absolvovala svojho gynekologa mala som neuveritelne bolesti v krizoch a aj brusko ma bolelo. Doktor hovori ze to bude z toho lebo som chora mam nadchu a kasel ze mi to sadlo na krize aj ma pozeral ze je vsetko ok.
no ale myslela som ze rodim normalne. 😝 tak mi dal magne B6 na ukludenie maternice. a mam odpocivat.
@ejka3 to je pravda on je taky mamin cecok len somnou a popestuj ma ale uz pochopil ze nemozem ho nosit.
baby ja som bola vcera vecer na pohotovosti co sa tie bolesti uplne stupnovali. Zobrali mi krv a moc a vysetrili ma a povedali ze je vsetko ok. a dneska ma uz nic neboli je mi fajn klop klop klop 😀
@ejbyk neboj vsetko bude ok len si davaj na dovolenke pozor .
Baby, ja uz vobec necitim, zeby som bola tehotna...nechapem to....aj prsia mi zmakli...musim pockat na toho 18. jula, ked idem k lekarovi...nechapem...vy mate vsetky nejake priznaky? ja vobec...hmmmm.. som smutna....
@dadak bud rada, ja mam v kuse zaludok ako na vode, nastastie negrciam ale neviem do seba dostat ziadne jedlo, na nic nemam chut a jak zacitim nieco rybacie tak ma strasie fuj...prsia uz aj mne povolili,uz ma az tak nebolia i ked na bruchu spat nemozem.
Baby nemate daku radu ako dostat chut do jedla a donutit sa daco zjest, uz som schudla 4kg co teda neni moc dobre.
@dadak
@humba ...tak ja sa tiez stale obzeram, ze co by mi tak mohlo byt, co mi nie je 😀 asi sa neviem tesit z toho ze mozem byt rada ze som zatial bez problemov. no zda sa mi to asi este skoro mat priznaky ale vlastne aj to je individualne...hadam ma to nechiti na dovolenke ☹
chutit mne zatial chuti...ale zvolnila som! ked som este nevedela ze som tehu jedla som jedno cez druhe a prikladala som to inemu ako tehotenstvu...nabrala som podla mna za tento mesiac tak+-3 kg.
humba...poskusaj rozne jedla mozno ti nieco zachuti aspon v malom...musis sa premoct pre bejboso predsa...nech mas silu.
ahojte, vcera som bola u lekara , robil mi ultrazvuk, babatko rastie, ale srdiecko zatial nebilo. Mala by som byt v 6tt+3 dni, myslite ze vtedy este nemusi bit srdiecko? Bojim sa, aby som zas nepotratila ☹ Kontrolny velky ultrazvuk mam buduci stvrtok...
@kajuska09
A čo ti povedal doktor? Neboj sa, určite to dopadne dobre. Možno bola ovulácia neskoro 🙂 Už som tento link sem raz dávala, ale kukni sem
http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/prubeh-teho...
Keď si tam naťukáš tie údaje, vyhodí ti čo kedy ako. Je to tam veľmi pekne spracované... Ak nevieš luteálnu fázu, nechaj 14 dní. Je to taký priemer. A daj vedieť čo ti vyšlo. Napíše ti aj kedy by si už mala počuť srdiečko- konkrétny deň, nie tt 😉
@dadak
Nebuď smutná, mne je tiež v podstate fajn a niekedy ma to tiež dosť rozhodí 😀 😀 😀 Ja cítim len žalúdok, taký zvláštny pocit, ale skôr k večeru... A ako som už písala: ranné nevoľnosti, zvracanie, tehotenské chute atď sa mi úspešne vyhýbajú už po tretíkrát 🙂
Ja tiež len dúfam, že je všetko tak ako má byť. Idem k doktorovi po prvýkrát až v pondelok, tak mi je tiež všeliako 😖 Asi tak ako každej z nás 😖
baby uzivate aj nejake vitaminy? a uz som zistila co mi konecne chuti jablkovy dzus 🙂 vecer ideme na narodeninovu party, tak tam snad do seba nieco nacpem.

@dadak ahooj,inak aj podla cinskeho kalendara ti vychadza dievcatko,a mne to vyslo aj u Adama a aj teraz 🙂