icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

dadak
31. júl 2011

@zuzanka7117 az pri narodeni...ale tie protilatky mne kontrolovali tusim v 12 tyzdni, 16, 24 a tusim potom este raz...ale nie som si ista....len viem, ze mi krv brali viackrat... to sme dopadli..co? v druhom zivote sa treba na rande chlapa asi opytat, ci ma krv negativ, alebo pozitiv...hihi....a potom si ho zobrat...😀

katrenka111
31. júl 2011

@dadak aj my mame obaja A1Rh pozitív...takže bude problem??? ci ako??

zuzanka7117
31. júl 2011

@dadak hehe, no ved toto.......ale ja som sa o tom prvy krat dopocula, az ked som bola prvy raz tehotna, predtym som nemala ponatia.....no som zvedava ako to dopadne.....ale najprv som zvedava na utorkovu kontrolu a sono.....

baby, idem pozerat Tajomstvo.....uz mi to fakt treba, uz mam hrozne depky....tak zatim....sem tam dam pauzu a nakuknem.... 😀

katrenka111
31. júl 2011

@zuzanka7117 Inak ja som musela otehotniet asi koncom juna, takže 4 mesiac??? mne to vychádza na september ako 3 mesiac...ja som z toho už debil, ved doktor sam nevedel este presne povedat....

zuzanka7117
31. júl 2011

@katrenka111 nie, problem by bol, len keby si ty mala negativ a tvoj muz pozitiv......neboj 🙂

katrenka111
31. júl 2011

@dadak
@zuzanka7117 ale ja si myslím že vsetko sa da v dnesnej dobe riesit..... aj s tou krvickou... ja zas cele tehu na injekciach a v obavách ci bude vse ok....
už som si aj poplakala.....už mi ostava len veriť v to najlepsie....

zuzanka7117
31. júl 2011

@katrenka111 to sa pocita od poslednej menstruacie.....

katrenka111
31. júl 2011

@zuzanka7117 no ved aj ja myslím u mna je zas iný problem....

katrenka111
31. júl 2011

Inak baby, mne býva stale zima a mam husiu kožu??? cim to može byt???? už som na nervy z toho....

zuzanka7117
31. júl 2011

@katrenka111 ja tiez neviem, ci som nemala pichat tie injekcie, lebo tiez som homozygot......hadam bude vsetko ok....🙂....idem ja pozerat,....🙂

katrenka111
31. júl 2011

@zuzanka7117 No ja satky mam vyhliadnute este mam dat vediet ci ich beriem...tiez na zaväzovanie a su fajne lahke...nemaju ani vlecku...takže fajn...ale este zajtra pojdem kuki do 2 salonov...ale da sa povedat že som už rozhodnuta...inak strasne drahe je to požicanie siat...ze 300-400eur..... sila

katrenka111
31. júl 2011

@zuzanka7117 ty mas trombofiliu??? a aku??no tak to by si veru mala ....

zuzanka7117
31. júl 2011

@katrenka111 mam mutaciu HTMFR A 1298C, alebo take nejake cislo, z hlavy si to presne nepamatam, ale pisu ze by to nemalo mat nejaky velky vplyv na plod, pokial mam dostatocne zasoby kys. listovej......nepise sa o ziadnych injekciach

katrenka111
31. júl 2011

@zuzanka7117 a chodis aj hematologovi???

katrenka111
31. júl 2011

@zuzanka7117 lebo mala by si podla mna každa jedna mutacia je v tehu závažna....

micikatka
31. júl 2011

@zuzanka7117 potom dudfam ze uvidime fotocky :o)))

zuzanka7117
31. júl 2011

@katrenka111 nie nechodim....po druhom nevydarenom pokuse sme si s drahym dali robit geneticke vysetrenia v Martine.....on je ok a mne zistili toto......

@micikatka jasne ze budu fotky......🙂

studio11
31. júl 2011

@zuzanka7117
@dadak Dadi ja sa tiež pripájam k negat 😉 Mám tiež krv. skupinu negatív a Marek pozitív........a Domčo má po Mrekovi tiež pozitív. Robia sa počas celého tehotenstva testy na protilátky keďže bábätko môže mať (presne ako to bolo u nás) inú skupinu ako mamka. Vtedy sa to počas tehotenstva stále kontroluje. Prvorodičky sa nemusia báť. Hlavne po pôrode si treba odsledovať aby Ti pichli injekciu (teraz neviem presne ako sa to volá) aby si v nasledujúcom tehotenstve nevytvárala protilátky pre bábätko..................................

studio11
31. júl 2011

@katrenka111 aj mne býva stále zima, až sa manžel zo mňa smeje, že som zmrzlina a teraz keď čakáme bábo, tak len ležím pod dekou a neviem sa zohriať. Pri prvom mi práve naopak bolo stále horúco.........juj už teraz sa obávam zimy 😒
A čo sa týka tej poslednej menštruácie......je to diskutabilne, keďže ja som doteraz kojila, tak som ju vôbec nemala. Tak čo teraz, ako to mám rátať????????? Ale asi najpresnejšie to uvidí lekár na sone 😉

veronika81
31. júl 2011

ahojte dievčatá, čo riešite? 🙂 Idem počítať..
Ja mám na dnes už veget, boli sme na obed u našich, malého som samozrejme musela znova nechať tam 🙂 tak som ho uspala a prišli sme domov. Nič sa mi nechce, mužíček mi urobil slabú kávu s kopou mlieka, ale aj tak by som iba ničnerobila 😝 Je mi nejak divne, nie zle, ale nevládzem, zvykne sa mi zatočiť hlava, určite mám nízky tlak, aj v prvom tehu som mala..

veronika81
31. júl 2011

@studio11 vôbec si ešte nemala menštruáciu? wow 🙂 Ja som dostala, keď mal malý asi 9 alebo 10 mesiacov a to bol (vlastne ešte aj je) stále dojčený. Takto to ostáva jedine na dr., určí ti termín podľa sona.

A krvná skupina.. som B negativ, manžel je A negativ🙂

veronika81
31. júl 2011

@katrenka111 jeej závidím svadbu 😵 hneď by som si zopakovala! My sme mali teraz v máji, ešte doznievajú pocity, hlavne keď teraz s každým pozeráme DVD-čko 🙂
Inak ja som tiež strašne nafúknutá, hlavne večer, včera sa na mňa muž pozerá, na brucho..a že či to je už mimčo také veľké 😀
aha aj @zuzanka7117 sa svadbuje 😉

veronika81
31. júl 2011

hej baby kde ste? trpím tu samomluvou 😀 😝
A chcem už utorok!! Chcem vidieť srdiečko 🙂

micikatka
31. júl 2011

@veronika81 neboj moja dočkas sa :o)))) som zvedava ci ti daju fotocky

veronika81
31. júl 2011

@micikatka ja si vypýtam 😀

micikatka
31. júl 2011

@veronika81 juuj mne dal sam od seba :o))) ale na net ju dam az ked pojdem zase na testy k sestricke a budem mat knizocku

veronika81
31. júl 2011

@micikatka keby som išla ku svojmu, tak mi dá určite, lebo aj pri prvom tehu mi vždy dával 🙂 Ale teraz idem k druhému, zastupujúcemu (lebo môj má dovolenku celý týždeň), tak uvidíme..

micikatka
31. júl 2011

@veronika81 aha. a to bude tvoja prva navsteva od toho ako si sa dozvedela ze si tehotna?

veronika81
31. júl 2011

@micikatka ano, zatiaľ som nebola.. Zámerne som čakala do 7tt, aby sa už dačo dalo vidieť, aj keď ešte ani to nie je záruka. Nechcelo sa mi ísť skôr. Som poučená z prvého tehu, keď som bežala hneď ako mi tri dni meškala MS a mala som pozitívne testy a poslal ma domov s tým, že nič na sone nevidno, iba dutinku, že treba čakať..tak som bola sklamaná. Samozrejme bral mi krv na HCG, tak tehu potvrdil, ale nič viac povedať nevedel. Až potom o dva týždne.

micikatka
31. júl 2011

@veronika81 jááj takze čerpas so skusenosti :o))) ani ja som nesla hned po meskani, počkala som kym to bolo takmer 14 dni. a zobrali mi krv, a dalsi den bol pozitivny vysledok. no a o dva tyzdne na to som sla na prve sono :o) uzasny pocit pocut srdiecko :o) a vidiet vitalne embryo