Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@veronika81 bola som 6+4 tt
no a dnes som uz 7+3 tt
@micikatka ja budem v utorok 6+3tt. Je to také na hranici, možno ešte nič neuvidím..
@veronika81 myslim si ze budes mat stastie a bude aj srdiecko vidiet. sice ja som ho nevidela ale pocula, pustil mi ho gynekolog dost nahlas :o))) malo tep 123
to je krasny obrazok ale skor myslim ze je to osmy tyzden
@micikatka prečo ôsmy? 🙂 Neviem, našla som to pri článku k siedmemu týždňu
@veronika81 no lebo ja som take nic este nevidela, myslim take velke babatko :o))) u mna aspon
@micikatka sonom, čo mávajú gynekológovia bežne v ambulancií to takto detailne nikdy neuvidíš 🙂
@veronika81 to viem, ale ide o to ze to malo len tvar fazulky :o) ze som nevedela kde je hlava a kde zadok :o)
@micikatka práve si pozerám fotky, čo mám z prvého tehotenstva, tak na 7+3tt vidno takú fazuľku a na jednej strane je taký výčnelok, vyzerá to ako nožičky, no ktovie 😀 Som zvedavá, čo uvidím v utorok. Teraz sa zase zamýšľam nad tým, či predsa nejdem ešte skoro..
@veronika81 no ja by som uz asi dlhsie nevydrzala :o) ja by som sla
@micikatka no asi ano, ak aj srdiečko nebude zatiaľ vidieť, minimálne mi povie, či je dobre uložené a tak..
@veronika81 alebo ti ho pusti tak ako mne :o))) ved ani ja som ho nevidela
len pocula
@micikatka a na monitore sa vôbec nedalo vidieť ako bliká? Alebo len tebe to neukázal a rovno pustil? Lebo v prvom tehu mi nič nepúšťal (aspoň si nepamätám), iba mi natočil monitor, že aha to malé čo tam bliká, to je srdiečko 🙂
@veronika81 moj doktor ma monitor priamo nad postelou kde lezis na sono, a jeden tam kde on pozera. takze vidis vsetko co ti tam robi :o) no a srdiecko som nevidela, asi bola fazulka velmi malicka :o((( 7,2 mm
@micikatka no uvidíme teda v utorok, čo mi povie a ukáže 🙂
Ach, mala by som niečo aj porobiť, využiť že tu nemám malého..ale taaak sa mi nechce 😝 Práve som stlačila jednu kukuricu 😀
😒 @veronika81 ahojte baby, ja som akurat po poobednajsom zdriemnuti....dnes som z postele ani nevyliezla, len som si robila ranajky asi o 11.00 a odvtedy som jedla len jednu nektorinku....a stale nie som hladna...... 😒 Vazila som sa a schudla som kilo....sranda.....ja tiez dufam, ze v utorok budem vidiet srdiecko a ak mi da fotku, tak ju sem dam.....o kolkej ides k lekarovi? Ja idem o 9.45......takze medzi 11-12.00 uz budete vediet, kym sa dotrepem domov.....asi si predsa idem skusit zohriat polievku....alebo ze by tiez kukuricu? jeden sulok este mam.....🙂
@zuzanka7117 ahoj 🙂 a už si bola u doktora alebo ideš tiež prvýkrát? Ja idem na 11-tu, vtedy začína ordinovať, ale ktovie koľko tam bude ľudí, nie som objednaná na čas..tak neviem kedy sa vrátim. Do obeda to dúfam stihnem.
Joo teraz si mi urobila chuť na nektarinku 😀
@veronika81 hehe....ja si zas varim kukuricu.... 😀 a zjedla som kus syra so slaninou a horcicou, samozrejme bez chleba......ano, ja som uz bola 3 krat, koli predchadzajucim problemom....takze 4.sono..... 🙂
a mne kukurica vobec nejde na chut :o))) neviem preco. nuz a asi sa mi trosku menia chute :o) milovana bryndzova polievka mi vobec nejde na chut a to ju zboznujem uplne najviac
@zuzanka7117 a ja už chrúmem nektarinku 😀 Tééda..syr, slanina, horčica.. dobrá kombinácia 🙂 Ja občas striedam slané a sladké.
A problémy už prešli? Čo to bolo? Ja si asi zavediem zošítok s vašimi menami a budem si tam písať poznámky 😀 nemám šancu to všetko odsledovať
@micikatka joooj, tu milujem ajja, ale uz som ju nejedla veeeeeelmi dlho......dala by som si....ale este radsej mam halusky.....uz som si ich objednala u draheho, ked bude mat volno.......no zas tu rozoberame jedlo, sme hrozne...... 😅
halušky mňam 😵 😀
@veronika81 myslim dve nevydarene tehotenstva.....teraz zatial ziadne problemy nemam, tak to hadam bude tak pokracovat....🙂
@zuzanka7117 no ved a o com sa tehotne mozu rozpravat? ked budeme mat dietatka tak sa budeme o zakakanych plienkach :o)))
@zuzanka7117 aha ☹ Už si aj spomínam..to tvoj drahý sa stále vypytuje, či je všetko v poriadku, či prsia bolia 🙂 A určite to bude pokračovať tak ako má 😉
a mate nejake ine priznaky okrem bolesti prs, obcasnej bolesti podbruska, a inych chuti? ja neviem, mate pocit ze to na vas uz vidno?
@veronika81 ano presne......aj dnes sa ma vypytoval....🙂
@micikatka ved toto, ked budu babatka, bude tem az az, ak vobec budeme stihat sem chodit....🙂 a na mne to je trochu vidno, som nafuknuta ako balon....aj ked mam pocit ze posledne dva dni sa to trochu zlepsuje......a je mi stale nejak divno, niekedy zle, niekedy nie..... 😖
@micikatka ja chodím často cikať 🙂 a som dosť unavená, zatočí sa mi občas hlava. Presne ako v prvom tehu.. A veru mám pocit, že to na mne vidno hlavne večer 😀 ale to je fakt len nafúknuté bruško, to sa určite ešte nenadúva kvôli rastúcej maternici 🙂

@micikatka v koľko tt. si videla srdiečko?