Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
Baby ktore pichate injekcie, nespinite z nich?? Lebo ja uz som zufala, vyse tyzdna mam zvysenu davku Duphastonu a nepomaha 😒
@veronika81 ty si tusim pisala ze ako sa zvladaju dve deti ked ti uz nespi....je to dost tazke hlavne ak ti maly uz nespava treba ho naucit aby v postely vydrzal lezat alebo hrat sa v izbycke zavrety v klude aby si oddychol a vtedy si oddychnes aj ty ....je to tazke ale ja sa snazim stale dceru davat spat ci sa jej paci alebo nie a vacsinou vzdy zaspi na obed
vela ste popisali nestiham citat...
@kajuska09 a kedy máš ísť k doktorovi? Resp. nepovedal nejaké časové obdobie, dokedy to má prejsť? S injekciami nepomôžem.
@zabka132 kľud kľud kľud 😉 ..sa mi píše, počkaj aká budem ja zajtra 😀 Ale vážne, pozitívne myslenie..pohladkaj si bruško, prihovor sa mimču a všetko bude ok 😵
nemate niektora chut na jesienku?
@dzudka ano, ja som sa pýtala, lebo tento týždeň mi nespal dvakrát..ale poviem pravdu, veľmi som ho nenútila potom 😝 lebo som vedela, že večer skorej zaspí, čo mi veľmi vyhovuje. Nejaké to má rozhádzané, spávať chodí až okolo deviatej a z toho je aj pol desiatej (ak nie viac 😝 ) kým zaspí..
Ja som myslela takú celkovú starostlivosť, ako celý deň fungovať a venovať sa dvom detičkám, lebo teraz malému venujem všetok čas a neviem si predstaviť mať ešte aj novorodenca. A ten zo začiatku si bude vyžadovať veľa.. Je mi jasné, že sa to nejak zvládnuť musí, sme ženy, zvládneme všetko 🙂 ale zatiaľ si to nejak neviem predstaviť.
@micikatka to je čo? 😕 🙂
@veronika81 je to zahustena sladka smotana v tube, nieco ako salko :o)
@micikatka aha..v takej tube ako napríklad zubná pasta?
@veronika81 no bola som u gyndosa vo stvrtok a ked ma pozrel, povedal ze nevidi stopy po spineni. Nechapem to. Ved som si este predtym ako som vosla do ordinacie utierala na WC male zrazeninky. Povedal, ze spinenie musi prejst. Jaaaj nech to uz odide, potom ma to len znepokojuje. A na kontrolu mam prist len ak to neprejde, tak asi o tyzden. Inac mam poradnu az 31.8.
@kajuska09 a pozeral štvrtok aj mimčo? Hlavne nech je ono v poriadku.. Myslím si (môj názor, nie som lekár..), že ak sa to nezhoršuje, nie je toho viac (síce si písala, že dnes to bolo najviac..) a nemáš nejaké veľké bolesti a kŕče, tak snáď je to ok..no ak to neprejde, určite k doktorovi
@veronika81 no nieco podobne a je to strasne dobre a sladke :o) a viac tekuta ako pasta
@micikatka tak asi viem čo myslíš.. ako deti sme to jedávali 😀 ale teraz na to určite nemám chuť 🙂 idem si dať nejakú ľahkú večeru. Zmývala som teraz podlahu a potom som skoro odpadla 😖 myslím to doslova, až sa mi zatmelo pred očami 😠
@veronika81 si davaj pozor na seba, preco zmyvas podlahu ty? nemas mop?
ja idem zavarit par flasiek uhoriek...a z tych prerastenych idem spravit salat, nech mam zasoby na zimu 🙂
@micikatka však s mopom som zmývala 🙂 ale aj to ma nejak vyčerpalo 😝
@veronika81 tak rychlo doplnit energiu :o)

@veronika81 ahooj, stale spinim, dnes bolo toho asi najviac ☹ nechapem to, neviem co uz viac mozem spravit, aby to preslo..