Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@veronika81 to ti chuti?
@veronika81 takze si brala naraz aj Duphaston aj Ascorutin? Obe Ti predpisal lekar? Lebo o tom Ascor. som uz pocula, dnes som si dala aj Magnezium, ze je to na uvolnenie maternice. Jasne, vo stvrtok mi robil sono, uz 5.krat ako som tehu. V podstate kazdy tyzden... Budem to spinenie sledovat a ked do tyzdna neprejde tak pojdem zas k lekarovi. inac nemam nejake velke bolesti, obcas poboli brusko, ale tak normalne ako asi ma 🙂
@veronika81 juj, tak to si ani ja neviem predstavit...budem mat rozdiel medzi detmi 19 mesiacov..a mala je riadny cert, ona ani neposedi, niekedy mam pocit, ze sediet ani nevie.. niektore deti si sedia, hraju sa a ta moja, len lieta a rozhadzuje co sa da... 🙂 🙂 keby mi aspon nebyvalo doobeda tak zle ☹ ☹
@kajuska09 ano, brala som to naraz, oboje mi predpísal lekár. Presne, je to na zrážanlivosť krvi, bez vedomia lekára by som to nebrala.. Veď uvidíš, ako to pôjde ďalej. Ak by sa to zhoršovalo, ja by som išla aj skôr ako o týždeň.
@micikatka pravdaže mi to chutí, inak by som to nejedla 😀 To bývajú moje raňajky niekoľkokrát do týždňa (striedam tam ovocie..), ale teraz som na to dostala chuť večer 🙂 Prečo? Tebe by nechutilo? 😀
@ejuska79 ja mám dome tiež niečo podobné, čo neobsedí, neobstojí 😀 Preto sa zamýšľam nad tým, ako to bude fungovať.. Rozdiel medzi mojimi bude presne tri roky, tak uvidíme. Hlavne by som sa chcela vyhnúť žiarlivosti, musíme ho na to nejak pripraviť.. Ale už teraz mi hladká bruško a hovorí, že stíska bábiku 😵
Pridavam sa Rh negativnym maminam/tehulkam 🙂 tu u nas vobec neriesia partnera, podstatne je ci sa objavia protilatky. Injekciu som dostala pocas 1.tehu, po porode aj po kyretazi.
Mne konecne trochu prechadza unava, ale aj tak poobede v praci chytam krizu a vecer padam mrtva do postele - snad to bude lepsie!
@kajuska09
mrzi ma ze ta stale trapi krvacanie 😖 ja som krvacala v 7tt ale len jednorazovo a lekarka tiez nic nevidela. Pytala sa ma ci som sa nemohla uskrabnut pri zavadzani tabletky, kedze sliznca je velmi prekrvena..
@moni po kyretazi ti pichli injekciu? v kolkom to bolo tyzdni?
@veronika81 nuz minule som si dala musli s jogurtom a vobec mi to nechutilo. osobitne bysom si to skor dala. alebo aj v kombinacii s ovocim ale vsetko do kopy asi nie. ale tebe dobru chut :o)
@zuzanka7117
V 8tt ☹
@micikatka ďakujem, už je zjedené 😀
Tak ja pomaly zahajujem u nás kúpaco - čítaco - uspávaciu procedúru 😅 Nakuknem, keď zbojník zaspí, ak dovtedy vydržím. Pekný nedeľný večer tehuľky 😉
@veronika81 uspesne kupanie, citanie, a neskor uspavanie :o) a pekny vecer aj tebe
ahojte baby, ja dnes umieram,... mali sme to stretnutie zo ZS, a prisla som domov rano o 5.00!!!!!! moj manzel sa namna vykrical, ze ako mozem tehotna prist rano o piatej domov.... ale ako organizator som ix nemohla poslat domov, lebo ja som uz xcela ist .... bola som jedina, co som celu noc nepila ani glg a straasne tazko sa to vysvetlovalo.... dnes ledva zijem, ani neviem, ci som hladna, ci co mi je,... aj hlava boli, aj telo... len neviem, ci to je z tehotenstva alebo z unavy, lebo doteraz som nemala take celodenne problemy... dufam, ze male je v poriadku, bojim sa ☹

takže.. zapekané musli, nakrájaný banán a zaliate čučoriedkovým jogurtom 😵 moja aktuálna večer, podotýkam, že prvá 😀 Už po pár lyžičkách mi je lepšie..