icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

micikatka
31. júl 2011

@tigriatko no ale aspon si sa zabavila a nabuduce budes vediet ze treba skor odist :o))) teraz aby si cely tyzden oddychovala. ale neboj sa verim ze je vsetko ok, a tvoj drahy sa o teba len boji, urcite to nemyslel v zlom.

kajuska09
31. júl 2011

@tigriatko tak si poriadne pospi 🙂 to ti pomoze 🙂

micikatka
31. júl 2011

@kajuska09 vies mne lekar hned povedal ze ak zacnem spinit tak mam ist k nemu alebo ak on vtedy neordinuje tak ze mam ist na pohotovost. ze sa o mna postaraju. na par dni si oddychnut v nemocnici.

moni
31. júl 2011

@kajuska09
No to lekari veru nemaju radi 😉
Hlavne nech to rychlo prejde!
@tigriatko
To znie ako vydarena akcia! Oddychni si, babatku sa urcite nic nestalo 🙂

miumia
autor
31. júl 2011

@kajuska09 ahoj moja mrzi ma ze sa musis stresovat kvoli spineniu ale urcite to bude ok ved 50% tehuliek spini a je to ok.. Moze to suvisiet aj s injekciami, ako uz bolo napisane hlavne ze je babo ok.. Na ten liek sa urcit opytaj lekara, ja by som tam hned volala ci to mozes brat.. Ako sa inak citis?

A teraz trosku prebehnem ale aku mate predstavu o kociku?? Myslim vsetky tehulky,hlavne tie co mate deticky a skusenosti s kocikmi co su podla vas dolezite parametre????

@micikatka ta bolest po orgazme je podla mna normal ja to mavam tiez a citala som ze je to normalne..

micikatka
31. júl 2011

@miumia hej? ja som sa uz bala, lebo doteraz som mala absenciu, tak dakujem :o)

kajuska09
31. júl 2011

@micikatka chodim k lekarovi dost casto, vie o tom spineni a keby bola nutna nemocnica, urcite ma posle. Snad to dobre dopadne..

micikatka
31. júl 2011

@kajuska09 ja len hovorim co mi povedal moj doktor. chcela som len pomoct.

kajuska09
31. júl 2011

@miumia citim sa inac v pohode, uz aj brucho ma pobolieva coraz menej 🙂 prsia citim ked sa postavim z postele. Dakujem za povzbudenia 😉

kajuska09
31. júl 2011

@micikatka jasneeee, zlata si 🙂 kazdy lekar ma asi ine metody. Budem informovat ako som na tom a dakujeem 🙂

micikatka
31. júl 2011

@kajuska09 drzim palce nech to cim skor prestane.

zuzanka7117
31. júl 2011

@moni lebo ja som potratila v 6 tt a povedali mi, ze to treba az od 7tt.....

miumia
autor
31. júl 2011

@escape09 ahoooj dakujem pekne aj ja gratulujem, vidim ze uz mas jednho zlatusika.. Kolko ma?myslim ze sa nam budu terminy este posuvat hore dole mna uz posunuli na 3.3.:) ale ktovie ktoreho to bude nakoniec.. Aj tak je to sranda ked si predstavis ze rozni ludia vyrobia babenko v rovnaky den mozno aj hodinu 🙂

andy09
31. júl 2011

vy ste a teda kočky riadne rozpísali za víkend. my sme boli svokre na 60 takže oslava riadna ale som taká zničená. Zajtra idem k lekárke na odbery a sono tak som zvedavá čo bude či sme narástli a hlavne už srdiečko chceme vidieť.

zuzanka7117
31. júl 2011

@andy09 drzim palce a nezabudni si pytat fotku....🙂

andy09
31. júl 2011

dakujem. No to nezabudnem len dufam že mi ju dá že sa jej to tam bude dať som malej slubila že jej donesiem fotku bábätka tak sa teší🙂

miumia
autor
31. júl 2011

@kajuska09 ja tak isto tehu priznaky skoro ziadne az na tie prsia ale ta unava a spavost to je hroznee.. Dnes som mala aj ja vrchol lenivosti mozno je to aj tym pocasim..🙂

micikatka
31. júl 2011

@andy09 a tvojej malej si povedala ze čakate babatko? ako to zobrala?

katrenka111
31. júl 2011

Babyyyy... vy ste tu toolko popisali..... mali sme navstevu tak teraz nestacim citat.....
Mna dnes straaaasne hlava bolííí......
Idem asi už haji, už nevidím....
Zajtra držte palce..... dam vam vediet ak bude cas...lebo mame same vybavovacky aj ohladne svadby.....

kajuska09
31. júl 2011

@micikatka vdaka 😉

micikatka
31. júl 2011

@kajuska09 ale urcite ma informuj, budem napato čakat na dobre spravy

kajuska09
31. júl 2011

@miumia jaaj ale ti zavidim, ze si uz v 10.tt, ja by som tak tiez bola podla ms, ale podla sona nie 😒

kajuska09
31. júl 2011

@micikatka urcite informujem 🙂

moni
31. júl 2011

@zuzanka7117
Babatko na zaciatku nie je napojene na krvny obeh matky takze asi pret nedavaju injekciu

vivi
31. júl 2011

Ahojte. Vy ste sa teda riadne rozpísali 🙂 Začali ste už používať krém na strie? Viete mi dáky odskúšaný poradiť?

veronika81
31. júl 2011

@vivi to je úplne jedno 😀 hlavne dobre premasťovať..ale ak to máš v génoch, tak strie budú a žiadny krém tomu nezabráni. Ja som natierala poctivo (neviem od koľkého tt..) a strie sa mi napriek tomu urobili, najprv okolo pupka a potom po celkom bruchu, ale keď sa bruško po pôrode stiahlo, tak to nejak nevidno. Teda oni tam sú, ale iba keď sa veľmi veľmi pozriem 😉 bežným okom nepozorovateľné.

vivi
31. júl 2011

preistotu budem mastiť 😉

veronika81
31. júl 2011

@tigriatko určite je malé v poriadku 😉 Neflákaš sa každý víkend, toto sa dá tolerovať 🙂 a bolo to pochopiteľné, keď si to organizovala.. A hlavne, nehýrila si nejak bujaro, myslím alkohol a cigarety, takže sa nemáš čoho báť 😉 Hlavne si teraz dobre oddýchni a najedz sa 😉

micikatka
31. júl 2011

@vivi nuz ja mam strie uz od puberty takze uz sa natierat budem darmo :o))))) ale nastastie nie su moc vidiet ale ja viem o tom ze su tam

veronika81
31. júl 2011

@vivi no jasné, istota 😉

niekto sa tu pýtal na kočík..kto to bol? Idem pozrieť..