icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

veronika81
31. júl 2011

takže.. zapekané musli, nakrájaný banán a zaliate čučoriedkovým jogurtom 😵 moja aktuálna večer, podotýkam, že prvá 😀 Už po pár lyžičkách mi je lepšie..

micikatka
31. júl 2011

@veronika81 to ti chuti?

kajuska09
31. júl 2011

@veronika81 takze si brala naraz aj Duphaston aj Ascorutin? Obe Ti predpisal lekar? Lebo o tom Ascor. som uz pocula, dnes som si dala aj Magnezium, ze je to na uvolnenie maternice. Jasne, vo stvrtok mi robil sono, uz 5.krat ako som tehu. V podstate kazdy tyzden... Budem to spinenie sledovat a ked do tyzdna neprejde tak pojdem zas k lekarovi. inac nemam nejake velke bolesti, obcas poboli brusko, ale tak normalne ako asi ma 🙂

kajuska09
31. júl 2011

@micikatka ano mam od stvrtka knizku a dnes by som mala byt po vsetkych tych posunoch dozadu v 6.tt plus 2 dni

micikatka
31. júl 2011

@kajuska09 moja skus sa spytat doktora na ten ascorutin
ale mam pocit ze sa da kupit aj bez predpisu za cca 2 eura

kajuska09
31. júl 2011

@zabka132 urcite pojdem zas k dokimu ak to spinenie do tyzdna neprejde..

kajuska09
31. júl 2011

@micikatka ano viem ze sa da kupit aj bez predpisu, len ci nebude vadit ak ho zacnem brat bez toho ze o tom vie moj doktor...

ejuska79
31. júl 2011

@veronika81 juj, tak to si ani ja neviem predstavit...budem mat rozdiel medzi detmi 19 mesiacov..a mala je riadny cert, ona ani neposedi, niekedy mam pocit, ze sediet ani nevie.. niektore deti si sedia, hraju sa a ta moja, len lieta a rozhadzuje co sa da... 🙂 🙂 keby mi aspon nebyvalo doobeda tak zle ☹ ☹

micikatka
31. júl 2011

@kajuska09 tak mu skus zavolat, ci si mozes dat

ejuska79
31. júl 2011

@kajuska09 bez vedomia a suhlasu doktora to radsej neber (moj nazor)...je to predsa na zrazanlivost krvi...clovek nikdy nevie...ja by som neriskovala...

veronika81
31. júl 2011

@kajuska09 ano, brala som to naraz, oboje mi predpísal lekár. Presne, je to na zrážanlivosť krvi, bez vedomia lekára by som to nebrala.. Veď uvidíš, ako to pôjde ďalej. Ak by sa to zhoršovalo, ja by som išla aj skôr ako o týždeň.

veronika81
31. júl 2011

@micikatka pravdaže mi to chutí, inak by som to nejedla 😀 To bývajú moje raňajky niekoľkokrát do týždňa (striedam tam ovocie..), ale teraz som na to dostala chuť večer 🙂 Prečo? Tebe by nechutilo? 😀

veronika81
31. júl 2011

@ejuska79 ja mám dome tiež niečo podobné, čo neobsedí, neobstojí 😀 Preto sa zamýšľam nad tým, ako to bude fungovať.. Rozdiel medzi mojimi bude presne tri roky, tak uvidíme. Hlavne by som sa chcela vyhnúť žiarlivosti, musíme ho na to nejak pripraviť.. Ale už teraz mi hladká bruško a hovorí, že stíska bábiku 😵

kajuska09
31. júl 2011

@ejuska79 jasne, asi to nebudem len tak brat. Kedze na zrazanlivost krvi si picham injekcie.

moni
31. júl 2011

Pridavam sa Rh negativnym maminam/tehulkam 🙂 tu u nas vobec neriesia partnera, podstatne je ci sa objavia protilatky. Injekciu som dostala pocas 1.tehu, po porode aj po kyretazi.
Mne konecne trochu prechadza unava, ale aj tak poobede v praci chytam krizu a vecer padam mrtva do postele - snad to bude lepsie!
@kajuska09
mrzi ma ze ta stale trapi krvacanie 😖 ja som krvacala v 7tt ale len jednorazovo a lekarka tiez nic nevidela. Pytala sa ma ci som sa nemohla uskrabnut pri zavadzani tabletky, kedze sliznca je velmi prekrvena..

zuzanka7117
31. júl 2011

@moni po kyretazi ti pichli injekciu? v kolkom to bolo tyzdni?

micikatka
31. júl 2011

@veronika81 nuz minule som si dala musli s jogurtom a vobec mi to nechutilo. osobitne bysom si to skor dala. alebo aj v kombinacii s ovocim ale vsetko do kopy asi nie. ale tebe dobru chut :o)

moni
31. júl 2011

@zuzanka7117
V 8tt ☹

veronika81
31. júl 2011

@micikatka ďakujem, už je zjedené 😀

Tak ja pomaly zahajujem u nás kúpaco - čítaco - uspávaciu procedúru 😅 Nakuknem, keď zbojník zaspí, ak dovtedy vydržím. Pekný nedeľný večer tehuľky 😉

kajuska09
31. júl 2011

@moni ja som sa urcite nikde neskrabla, a nemam tabletky na zavadzanie vaginalne. Dakujem, snad to prejde 🙂

micikatka
31. júl 2011

@veronika81 uspesne kupanie, citanie, a neskor uspavanie :o) a pekny vecer aj tebe

micikatka
31. júl 2011

@kajuska09 a milujete sa?

kajuska09
31. júl 2011

@micikatka nieeee absolutne nie, viem ze by to teraz nebolo vhodne.

micikatka
31. júl 2011

@kajuska09 a kedy si bola u lekara? odkedy mas tie tabletky?

tigriatko
31. júl 2011

ahojte baby, ja dnes umieram,... mali sme to stretnutie zo ZS, a prisla som domov rano o 5.00!!!!!! moj manzel sa namna vykrical, ze ako mozem tehotna prist rano o piatej domov.... ale ako organizator som ix nemohla poslat domov, lebo ja som uz xcela ist .... bola som jedina, co som celu noc nepila ani glg a straasne tazko sa to vysvetlovalo.... dnes ledva zijem, ani neviem, ci som hladna, ci co mi je,... aj hlava boli, aj telo... len neviem, ci to je z tehotenstva alebo z unavy, lebo doteraz som nemala take celodenne problemy... dufam, ze male je v poriadku, bojim sa ☹

moni
31. júl 2011

@kajuska09
Aha, prepac, myslela som ze ten duphaston sa dava vaginalne 😅

kajuska09
31. júl 2011

@micikatka Duphaston beriem uz mesiac, a lekar bol vo stvrtok.

micikatka
31. júl 2011

@kajuska09 divne ze ta nedal lekar do nemocnice, na par dni. ked uz spinis takto dlho.

kajuska09
31. júl 2011

@moni hehe 😀 v pohodeee, Utrogestan sa dava vginalne, a je to vraj lepsi liek. Ale zas nemozem lekarovi rozkazovat co mi ma dat 😉

kajuska09
31. júl 2011

@micikatka hmmmm, musim pockat ako sa to vyvinie...