Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@kajuska09 ahoj moja mrzi ma ze sa musis stresovat kvoli spineniu ale urcite to bude ok ved 50% tehuliek spini a je to ok.. Moze to suvisiet aj s injekciami, ako uz bolo napisane hlavne ze je babo ok.. Na ten liek sa urcit opytaj lekara, ja by som tam hned volala ci to mozes brat.. Ako sa inak citis?
A teraz trosku prebehnem ale aku mate predstavu o kociku?? Myslim vsetky tehulky,hlavne tie co mate deticky a skusenosti s kocikmi co su podla vas dolezite parametre????
@micikatka ta bolest po orgazme je podla mna normal ja to mavam tiez a citala som ze je to normalne..
@moni lebo ja som potratila v 6 tt a povedali mi, ze to treba az od 7tt.....
@escape09 ahoooj dakujem pekne aj ja gratulujem, vidim ze uz mas jednho zlatusika.. Kolko ma?myslim ze sa nam budu terminy este posuvat hore dole mna uz posunuli na 3.3.:) ale ktovie ktoreho to bude nakoniec.. Aj tak je to sranda ked si predstavis ze rozni ludia vyrobia babenko v rovnaky den mozno aj hodinu 🙂
vy ste a teda kočky riadne rozpísali za víkend. my sme boli svokre na 60 takže oslava riadna ale som taká zničená. Zajtra idem k lekárke na odbery a sono tak som zvedavá čo bude či sme narástli a hlavne už srdiečko chceme vidieť.
@andy09 drzim palce a nezabudni si pytat fotku....🙂
dakujem. No to nezabudnem len dufam že mi ju dá že sa jej to tam bude dať som malej slubila že jej donesiem fotku bábätka tak sa teší🙂
Babyyyy... vy ste tu toolko popisali..... mali sme navstevu tak teraz nestacim citat.....
Mna dnes straaaasne hlava bolííí......
Idem asi už haji, už nevidím....
Zajtra držte palce..... dam vam vediet ak bude cas...lebo mame same vybavovacky aj ohladne svadby.....
@zuzanka7117
Babatko na zaciatku nie je napojene na krvny obeh matky takze asi pret nedavaju injekciu
Ahojte. Vy ste sa teda riadne rozpísali 🙂 Začali ste už používať krém na strie? Viete mi dáky odskúšaný poradiť?
@vivi to je úplne jedno 😀 hlavne dobre premasťovať..ale ak to máš v génoch, tak strie budú a žiadny krém tomu nezabráni. Ja som natierala poctivo (neviem od koľkého tt..) a strie sa mi napriek tomu urobili, najprv okolo pupka a potom po celkom bruchu, ale keď sa bruško po pôrode stiahlo, tak to nejak nevidno. Teda oni tam sú, ale iba keď sa veľmi veľmi pozriem 😉 bežným okom nepozorovateľné.
preistotu budem mastiť 😉
@tigriatko určite je malé v poriadku 😉 Neflákaš sa každý víkend, toto sa dá tolerovať 🙂 a bolo to pochopiteľné, keď si to organizovala.. A hlavne, nehýrila si nejak bujaro, myslím alkohol a cigarety, takže sa nemáš čoho báť 😉 Hlavne si teraz dobre oddýchni a najedz sa 😉
@vivi no jasné, istota 😉
niekto sa tu pýtal na kočík..kto to bol? Idem pozrieť..

@tigriatko no ale aspon si sa zabavila a nabuduce budes vediet ze treba skor odist :o))) teraz aby si cely tyzden oddychovala. ale neboj sa verim ze je vsetko ok, a tvoj drahy sa o teba len boji, urcite to nemyslel v zlom.