icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

ejka3
9. júl 2011

@kajuska09 Tak ja som zatiaľ mala len zdravé bábätká, bez problémov. Ale myslím si, že ak za ten týždeň mrňús narástol dosť, je to v poriadku... Horšie by bolo keby nenarástol, keby sa jeho vývoj zastavil, nie? Uvidíš že to vo štvrtok bude OK 🙂

kajuska09
9. júl 2011

@ejka3 dufam ze tam to srdiecko bude. Lebo ja uz som mala 2 potraty....Ale tak picham injekcie a beriem Duphaston, tak musiiim verit ze to bude konecne dobreeee.

erin365
10. júl 2011

Ahojte babule, ja s malou dušičkou dúfam, že budem k vám patriť..
.niečo o mne... po 1 1/2 roku snaženia som v okt.2010 mala potrat s následnou kyretážou (v 8tt), zadarilo sa znovu v jan.2011 ale bohužiaľ som mala mikroabort. robili mi všetky možné vyšetrenia v Blave v centre GYN-FIV a zistilo sa že mám zlú zrážanlivosť krvi, takže v stredu idem sem do NR na hematku...no a dnes som 12DPO a na teste je slabulilinký duch...
Držte palce aby silnel a na hematke mi vstredu dali nejaké lieky na zrážanlivosť...asi si budem pichať injekcie...
Po tých 2potratoch mám protichodné pocity....radosť a strach zároveň...ten strach je silnejší ☹

ejka3
10. júl 2011

@kajuska09 No tak nad tým, že by niečo nebolo v poriadku teraz ani nepremýšľaj!!!! Jednoducho to musí dobre dopadnúť 🙂 🙂 🙂 Do tretice všetko dobré 🙂 🙂 Budem držať všetky palčeky. Už si to určite zaslúžite... A ako sa máš teraz? Všetko v poriadku?
@erin365 Ahoj a nech to všetko výjde tak ako má!!!!!!! Aj tebe aj @kajuska09. Verím vám, že ten strach tam bude vždy a musí to byť ťažké, ale určite to zvládnete!!!!!!!
Juj a ešte pre @kajuska09: budúci rok je priestupný 😀 Čo by si povedala, keby sa malý vypýtal na svet 29.2.???

ejka3
10. júl 2011

Baby a kde ste všetky? Vyvaľujete sa na slniečku? 😀
@humba ja som si kúpila Calibrum babyplan. Nie je to poprepchávané všeliakými zbytočnými vit. a minerálmi. Sú tam tie najdôležitejšie a cena je tiež OK 😉 Ten som brala aj pri druhej dcérke...

innka09
10. júl 2011

@humba ja som zacala brat centrum materna...

sasena033
10. júl 2011

@innka09 ahojte ja beriem femibion 800 a je super

solinkarka
10. júl 2011

@sasena033 jeeej ty si tehu? ani neviem...gratulujem 😉

petka015
10. júl 2011

ahojte aj ja beriem femibion 800 doktor mi ho oporucil je tam kyselina listova je to len do 12 tt.

ejbyk
10. júl 2011

@erin365 budem drzat palce...nech vsetko dobre dopadne...uvidis vsetko bude fajn. ja sa tiez strachujem, lebo nemozem uverit ze aj nam sa podarilo...

budme vesele, pozitivne naladene buduce maminky 😀

kajuska09
10. júl 2011

@ejka3 hehe no tak 29.2. je celkom vtipny termin porodu 😀 Teraz sa citim dobre, ziadne vacsie priznaky nemam, len ma rano bolia prsia 🙂 dakujem za povzbudive slova...

kajuska09
10. júl 2011

@erin365 ahoj, to je super ze Ti test ukazal slabu 2.ciarku len 12 DPO 🙂 drzim palce nech je to pravda 🙂 A preco Ta poslali na testy az do BA?? Injekcie nie su nic prijemne, ale da sa to zvladnut, mne to picha manzel do ramena, uz mam na jednom aj modrinu, ale co uz narobime, ked to ma pomoct 🙂

obedwix
10. júl 2011

chcela som byť v januarovkach...nevyšlo. februarovky taktiež no a marec by sa mi velmi pačil...som v očakavani potvory a velmi velmi dufam že nepride! už aj ja chcem babo ☹

jancamad
10. júl 2011

tak ahojte kočeny, tak ako veľmi som chcela patriť do tejto skupiny, tak to nebude 😠 mrcha došla a čiaročky nikde ☹ budeme sa snažiť naďalej, držte prsty aby to bolo čim skôr🙂 všetkym držím prstíky, aby ste mali pohodove tehu a aby sa vam ten človiečik, čo v sebe nosíte narodil zdravý a plný chuti do života🙂 držte sa

erin365
10. júl 2011

@ejbyk veru...musíme len veriť že to bude tentokrát OK!!!

Ja som brala Calibrum babyplan ale 2x som potratila tak som presedlala na Femibion800....ktovie, možno moje telo nevie premeniť kys.listovú a Femibion je potom presne pre mňa...

ejka3
10. júl 2011

@jancamad tak to mi je ľúto ☹ Daj vedieť keď sa podarí... žeby apríl 2012??? 🙂

miumia
autor
10. júl 2011

@jancamad nebud smutna mozno mas mat maleho baranceka alebo bycka 🙂 velmi drzim palce nech sa rychlo podari !

lubkaj38
10. júl 2011

@jancamad vies ja som taku chybu robila tiez kazdy mesiac som sa strasne stresovala ci pride mrcha kupovala testy skor ako mi meskala mrcha a ked mi v lekarni povedala ze to nema skor zmysel kupovat pokial nemeska mrcha som na nu strasne hnevala ze co sa stara do mna takto som sa trapila 7mes. potom som si povedala a dost uz nemyslim na to ked to neide tak oki zacala som rozmyslat nad novu pracu a rozmyslat o dovolenke, o kurze v zahraničný ....
manzel objednal chatu na vikend ze oslavime uspesne ukoncenie 4r na VS a vobec som nepocitala ci to bude prave ovulacia vdety a vobec som neverila ze z tej chaty odídeme 3 🙂 pondelok 20 juna som mala odniest na personalne vystupny list ale kedze mi meskala mrcha 4 den tak som pre srandu skocila do lekarne rano a tam 2 ciarky krasne 🙂 pride to uvidis ked to nebudes vobec cakat mysli uplne na nieco ine zamestnaj sa niecim ....

jancamad
10. júl 2011

@lubkaj38 no stresovala som sa to je fakt, lebo sme na prvýkrát išli naostro. tak som tajne dúfala, ale aj manžel mi povedal, že to nesmiem tak brať, bo videl, čo robim 😅 lenže to je to, že v deň ked som mala dostať mrchu, tak som si robila test a vyšli slabučké dve čiaročky (teda tá jedna bola slabunká, ale bola tam) a dnes som si robila další v predstave že bude už silnejšia, tak nebola žiadna. písala som tu na fórum, a odpísali mi, že ide asi o biochemické tehotenstvo, kde sa babo usídli v maternici, ale po čase sa stratí. trvá to vraj fakt krátku dobu. že preto mi to tak vyšlo. no ja mam teraz strach, či mam isť k lekarovi s tym, alebo to vyjde samo pri menštruácii.

lubkaj38
10. júl 2011

@jancamad uf to aj take tehotenstvo moze byt? no asi by som isla k lekárovi nech mas istotu.
strasne ti budem drzat prsty nech sa ti to o mesiac podari ...
a inac aj ked prisla mrcha mozes byt tehotna citala som strasne vela takych príbehoch o zenach kt. napriek tomu boli tehotne .....

jancamad
10. júl 2011

@lubkaj38 ja som tiež nevedela, no budem musieť isť, čo mi povie. a o tej mrche viem, no ked test vyšiel negatívne, tak asi nič🙂 ale že vraj sa to na ďalší pokus vydarí. tak sa necháme prekvapiť🙂

jancamad
10. júl 2011

@lubkaj38 áno, čítala som to tam

monideni
10. júl 2011

baby, ja som ráno začala špiniť, taký hnedý výtok, bojím sa čo to znamená, ráno idem k doktorovi, nič ma nebolí, len sem tam vo vaječníkoch ma pichne a samozrejme prsia - tie mám ako boľavé balóny, držte palce, aby to dobre dopadlo

janka9898
10. júl 2011

ahojte koceny prajem vam vesele tehulkovanie a stastny koniec s vonavym balickom a som v ocakavanái ci nebudem ja patrit k vam dufam ze budem🙂)) ak nie april urcite🙂)

ejka3
10. júl 2011

@monideni Tak sa drž a hlavne už oddychuj. Vylož si nohy a zajtra daj vedieť. Držím palce 🙂

ejka3
10. júl 2011

Tak zajtra už aj mňa čaká návšteva doktora. Bože, taká som nervózna čo povie 😖 Len aby to dobre dopadlo. Držte palčeky aj mne 🙂

kajuska09
10. júl 2011

@ejka3 urcite to dobre dopadne 🙂 ides 1.krat ako si tehotna na gyndu?

ejka3
10. júl 2011

@kajuska09 Áno, prvýkrát. Doktor povedal, že stačí prísť až keď mi bude menzes meškať 2 týždne a navyše mal dovolenku.
Taký je to zvláštny pocit, keď človek vlastne nevie, nevidí, čo sa v ňom deje a dúfa, že všetko je v najlepšom poriadku a všetko pokračuje tak ako má...