Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@andy09 ja chodím Pospíšilovej, ale teraz som sa hodila priamo ku Kerekovej. V septembri nastupuje do nemocnice aj jej krsňa, tak potom sa zverím do rúk jej. Poznáme sa od narodenia, tak budem mať trošku protekciu 😀
@micikatka no ak máš zakázaný sex, tak dvíhanie ber tak isto. A prečo svokre zatajujete?
@sssimi nuz lebo to este nechceme aby vedela cela priatelova rodina, proste nech prejde aspon tych prvych 3-4 mesiacov, tie su kriticke, tak potom je povieme.
ale nasim chceme povedat tento vikend, bude to ich prve vnučatko, tak nech sa tesia od začiatku s nami.
inak to spinenie preslo, ani brusko ma uz neboli.
dievčatá - je to drina vás dočítať som stále niekde na 50tej strane. tak vás aspoň zdravím, sme späť zo Skotska a zo svadby - bolo super. Teraz sa idem zahájiť už intenzívne prípravy na tu našu 😀 Gratulujem všetkým novým tehulkám potvrdeným, nepotvrdeným. ako čítam tak sa máte všetky super to je skvelééé. Nám je zatiaľ fajn, príznaky sa trocha ukludnili bolo mi nazvracanie a som schopná zaspať kdekoľvek, ale už sa to zlepšuje 🙂 Idem čo to ešte porobiť v práci a potom vás hádam aj dočítam a doplním tigriatku údaje do tabulky.
@micikatka
skus zavolat lekarovi, mozno cosi poradi.
ja som tiez krvacala/spinila v 7tt a ked sm sa pytala na dvihanie (kedze malu obcas musim dvihnut) tak mi lekarka povedala, ze to je ok. treba sa setrit ale nemal by to byt dovod na krvacanie. pokial samozrejme nemas hematom, alebo ine komplikacie. pomaly sa tvori placenta a niekedy to moze byt sprevadzane spinenim.
tak ja uz doma....bola som na tom sone, podla MS som 6+2tt, ale bolo vidiet len plodovy vak, plod zatial nikde ☹ . Takze dalsie sono o tyzden....bola tam taka zlata doktorka, vravela, ze maju slabu sondu, takze to nemusi ukazat, alebo som otehotnela neskor alebo tam ten plod naozaj nie je . Tak si teraz mozem vybrat....a mozem zasa dalsi tyzden stresovat 😒
babky, zlate ste....nerobim zasa zbytocne stresy....ale hlavou sa mi prehana vselico. Ked som cakala Filipa, ani mi nenapadlo, ze by mohlo byt nieco v neporiadku....teraz som uz taky sralo.

@andy09 vyzera to tak ze ten vytok slabne, uz je len taky zlto hnedy, dnes asi preistotu ani so psom nepojdem von. nech sa to da doporiadku a preistotu si dam este jeden ascorutin.