Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
inak za chvilu sa mi po 3-dnoch priruti synator domov 😉
@zabka132 aj ja som bola minuly stvrtok a mala som byt 6+0 a doktor mi povedal, ze to vyzera byt len na necelyx 5tt, bolo vidno iba dutinku, konec... esteze ta tvoja doktorka bola zlata,lebo ten moj, ked sa nespytam, ci nie je nieco v poriadku,tak hadam mi to ani nepovie... a ked sa nenatiahnem, tak tusim mi to sono ani neukaze... ja verim tomu, ze som otehotnela neskor. mam prist az za 2 tyzdne... tak ja budem stresovat 2 tyzdne 😀 ale verim, ze to bude v poriadku, sak uz ani neviem spocitat, kolko nas tu je posunutyx... asi bolo nieco vo vzduxu 😀 😀
baby ja som otehotnela urcite po 18.6 a je mozne ze az okolo 30.6 co znamena ze to uz mala byt dalsia ms, takze sa nestresujte ze ste posunute. :o)))
Ahojte baby, tak ja mam za sebou prvy den v novej praci 🙂 no celkom to uslo uvidime ako to pojde dalej, mam v kancliku obrovske zrkadlo, tak sa tesim ako sa budem vzhliadat s rastucim bruskom hehe.
ahojte dievcata..tak som doma z kontroly...babatko rastie, mame uz 2,2 cm a dutinka ma 3,8 cm...som presne v 9 tyzdni, o tri tyzdne idem na geneticky ultrazvuk...toho sa bojim najviac...dufam, ze vsetko bude oki...
ako sa mate?
@dadak jeej, no super.To už je iná veľkosť bábätka oproti ostatným 🙂.Ja idem zajtra ,tak som zvedavá a dúfam že ma neposunie o 2 týždne späť.Dnes som 7+3,takže by ani srdiečko nebolo vidieť...
@jankajanka Jani ja som bola min. štvrtok 7+3 a srdiečko som pekne videla 🙂 taká bodka blikajúca 😉
@jankajanka no, ono to ale rastie rychlo ta bodka...dnes sa mi zdalo ze to uz ma aj ruky...😀, ides zajtra? tuj tuj tuj...nech tam pekne pocujes bubny a nech mas taky zazitok ako ja dnes...😀

@pufa nechcem moc chodit po ultrazvukoch zbytocne vela.