Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
No dobrý večer!!!!!
@dadak super! blahoželám!!!! a ako sa máš? A čo manžel? Ešte je s vami alebo už musel utekať ☹ ?
@jankajanka Ak máš bábätka plne kojené, vyhladnú už za 2-3 hodinky. Materské mliečko sa rýchlo strávi. 4 hodiny bez mliečka je určite strašne moc 😒 To by som nedokázala 🙄
@dadak ďakujem.Som z toho trošku nervózna teraz keď tu baby píšu že sú posunuté 🙂.To je nefér keď sa tešíš že sa ti krátia dni do ukončenia prvého 3mestra,že ťa už prejdú všetky tiepríznaky a zrazu ti DR povie že si posunutá a vieš že príznaky tu budú teda ešte o 2 týždne dlhšie ako si myslela, že to je celé trošku inak ... 😝
@ejka3 no vidíš.A ona sa pritom o malého naozaj stará veľmi dobre aj s Marošom.Len si vytvorili trošku iný režim...
@micikatka ta sak nesklamem vas..😀, videla, bilo ako zvon a dokonca sa mi zdalo ze sa fazulka hybala...😀, teraz uz len cakat na ten geneticky UZV, toho sa bojim najviac...
@ejka3 jeeeeeeej, ahoj, dakujem...dneska som 9+0, takze skracuje sa nam to...mam sa..no..bolo uz lepsie...som hrozne unavena a taka nahnevana na cely svet..hihi...furt len frflem....ale mam aj pekne chvilky...inac manzel prisiel vcera a zajtra ide prec...mozno aj preto som taka., ze je toho na mna vela..a hlavne teraz ked som tak unavena...inac oki...ty sa mi ako mas? co robia moje nevesticky? 😀
@veronika81 Ahoj. Sabínka spí už dávno pri Barborke. Teraz to bolo oveľa jednoduchšie, už sa sama pýtala k veľkej sestričke...
S Barborkou to bolo ťažšie. Ale spolu sme jej izbu vymaľovali, vybrala si detskú tapetku a sama aj nočnú lampu. A dali do "dospeláckej postieľky". Tak nakoniec sa už aj tešila 😀
U nás detské postieľky neboli moc obľúbené. Ani jedna ani druhá nevie spať normálne, prehadzujú sa, krútia, nohy dávajú na stenu, stolík.... Vždy keď sa zasekli do tých tyčiek, tak sa prebudili 😠
@jankajanka To nejde o to, že by sa zle starala... Len to materské mliečko je naozaj rýchlo stráviteľné. Veď uvidíš 😉 a ver, že na začiatku budeš mať pocit, že nerobíš nič iné len kojíš a kojíš. Ale krajšie chvíle naozaj nepoznám 🙂
@dadak Práve sme sa vrátili z vonku, tak majú povolenú rozprávku 🙂 A je kľud 😀 😀 nezávidím ti, naozaj nie. Muža ďaleko, svokru o ničom, 2 deti ktorým sa treba venovať a ďalšie na ceste. Ale tie deti aj tak stoja za to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A som tiež rada, že tým všetkým môžem prejsť ešte raz 😉
no ja pracujem pre ZSE takže v kancli ale ludia su strach a hroza takže nervy občas. Aj ja som sa bála že ma dá do nemocnice lebo minule mi vravela že na rizikové kvoli potrtu čo som mala aj s malou som bola na rizikovom a že dnes uvidí ale naštastie ma nechala chodiť do práce ked je všetko dobre. Lebo v tej nemocnici to je des tam všeličo vidíš a počuješ a potom si zbytočne namýšla človek veci....6 týždnov som takto s malou ležala v nemocnici na pozorovaní ale už by som nechcela.
ahojte babulky, dali vam automaticky pri potvrdeni tehu aj nieco na podporu ako napr duphaston? Lebo mne moja dr nechcela dat nic aj ked vie ze uz som predtym mala missed. Beriem len femibion800 a picham fraxiparine.
@jankajanka Co je to DC? ☹ My sme sa s manzelom snazili o babatko uz od minuleho leta, na jesen a v zime som bola uplne na to upata, stale som na to myslela, cakala som, ze menzes nepride a robila som si testy... Potom sme to uz pustili z hlavy, a uplne, ale uplne sme na to prestali mysliet, zmierili sme sa s tym, ze to pride, ked bude ten spravny cas. A zrazu mi len bolo zle, bolo to presne 12.7., kedy mi uz druhy den bolo cely den dost zle, a tak som si vecer spravila test a ani nie za dve sekundy tam boli uplne jasne dva pasiky. Poslednu menstruaciu som mala 12.6., t.j. presne 30 dni po tom som si robila test. Cyklus mavam 28 dnovy, tak som si myslela, ze to len meska, ale tie nevolnosti... Na druhy den rano som si spravila test znova, a znova sa to len potvrdilo. 14.7. som bola prvykrat u lekarky, kde mi vnutornym ultrazvukom pozrela drobceka, mal 6 mm, co bolo viac, ako na 5tt, ale zrejme to vychadza podla tyzdnov dobre, pretoze teraz v 7 tt ma drobcek 11 mm, co vraj sedi 😀 ej, som sa rozpisala, ale ked ja sa taaaaaaak tesim 😉
Ozaj babulky, co si myslite, resp. ak mate skusenosti so psacimi milacikmi pocas tehotenstva? Moze to babatko ohrozit, alebo mu nejako uskodit?
@micikatka natahovať nie len sa rozčulovať s blbými ludmi🙂 To som aj ja rada ale aj tak je to už nejako vo mne a stále sa len kontrolujem a ked ma niečo len pichne už si aj lahnem a klud a keby som bola doma tak toto by som robila len stres a paniku.Tak som aj rada že budem medzi ludmi.Tak dufam že bude všetko dobre aj nadalej
@vikusjk toxoplazmozu roznasaju mačky :o) takze sa neboj. ak mas hava očkovaneho, a nebeha ti hocikde sam a nestretava sa s hociakymi havami tak by to malo byt ok. aj my mame doma havika a je to krizenec a on asi citi ze sa nieco deje. lebo ked mi spi na nohach tak si da bud hlavu alebo labku na moje brucho. a tak spi
@sssimi no pekne spon ste si pochutili🙂 No ja som bola ešte prvý týžden v pohode druhý sa dalo potom som už znervoznela lebo boli tam baby čo krvácali a mali problémy a po týždni šli domov a ja som si vravela že ved ja som v poriadku nič mi nie je som len na pozorovanie a 6 týždnov a už som sa len vypytovala kedy pôjdem domov a stále som počula že uvidíme ráno na vizite...o bol horor.

@vikusjk a tebe to vychádzalo presne podľa poslednej MS.A v ktorý DC si si robila test a ako ti vyšiel?Ja som mala poslednú MS 10.6. a na 29DC bol test negatívny.Na 34 bola čiarka ale nie dosť silná.Až na 41 myslím bola úplne silná.