icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

zabka132
1. aug 2011

@pufa nechcem moc chodit po ultrazvukoch zbytocne vela.

micikatka
1. aug 2011

@zabka132 moja ja som dnes rano mala ruzovkasty vytok, takze viem co sa ti honi hlavou som na tom podobne :o) ale neboj sa dobre to dopadne

zabka132
1. aug 2011

@micikatka toto je ina doktorka...moja nema v sono v ordinacii. Ja som bola na sone v porodnici teraz, ale maju tam 2 sona....jedno na prizemi, to vyuzivaju najviac....a druhe na 3-tom poschodi. A tam som prave bola dnes.

zabka132
1. aug 2011

inak za chvilu sa mi po 3-dnoch priruti synator domov 😉

micikatka
1. aug 2011

@zabka132 a robili ti vnutorne sono alebo cez brusko?

ivulik211
1. aug 2011

@micikatka v bratislave 🙂

zabka132
1. aug 2011

@micikatka vnutorne sono, preco ?

micikatka
1. aug 2011

@zabka132 o leen tak. som bola zvedava, a videla si aj ty co videla ona?

zabka132
1. aug 2011

@micikatka som citala....ale uz v pohode, nie ?

zabka132
1. aug 2011

@micikatka ano, monitor bol natoceny aj na mna....vacok tam bol, ten som videla.

micikatka
1. aug 2011

@zabka132 uz ano (klop klop) ale tiez sa bojim cokolvek robit

micikatka
1. aug 2011

@zabka132 juuj drzim palceky nech je vsetko v poriadku. budem na teba mysliet. a setri sa

skatarina
1. aug 2011

@mirkaza Dakujem za tip. Tiez som to skusila a nevidim rozdiel.

tigriatko
1. aug 2011

@zabka132 aj ja som bola minuly stvrtok a mala som byt 6+0 a doktor mi povedal, ze to vyzera byt len na necelyx 5tt, bolo vidno iba dutinku, konec... esteze ta tvoja doktorka bola zlata,lebo ten moj, ked sa nespytam, ci nie je nieco v poriadku,tak hadam mi to ani nepovie... a ked sa nenatiahnem, tak tusim mi to sono ani neukaze... ja verim tomu, ze som otehotnela neskor. mam prist az za 2 tyzdne... tak ja budem stresovat 2 tyzdne 😀 ale verim, ze to bude v poriadku, sak uz ani neviem spocitat, kolko nas tu je posunutyx... asi bolo nieco vo vzduxu 😀 😀

sssimi
1. aug 2011

@micikatka Som ti zabudla dopísať. Ja som pri malej brala Ascorutin a Duphaston a v nemocnici mi do zadku pichali nejaké inekcie denne.

micikatka
1. aug 2011

baby ja som otehotnela urcite po 18.6 a je mozne ze az okolo 30.6 co znamena ze to uz mala byt dalsia ms, takze sa nestresujte ze ste posunute. :o)))

micikatka
1. aug 2011

@sssimi a kolko si bola v nemocnici?

sssimi
1. aug 2011

@micikatka našťastie len týždeň

micikatka
1. aug 2011

@sssimi a sla si tam kvoli krvacaniu?

humba
1. aug 2011

Ahojte baby, tak ja mam za sebou prvy den v novej praci 🙂 no celkom to uslo uvidime ako to pojde dalej, mam v kancliku obrovske zrkadlo, tak sa tesim ako sa budem vzhliadat s rastucim bruskom hehe.

vikusjk
1. aug 2011

@humba A vedia v novej praci, ze si tehulka? Sorry ak si to uz spominala, necitala som prispevky spätne...

dadak
1. aug 2011

ahojte dievcata..tak som doma z kontroly...babatko rastie, mame uz 2,2 cm a dutinka ma 3,8 cm...som presne v 9 tyzdni, o tri tyzdne idem na geneticky ultrazvuk...toho sa bojim najviac...dufam, ze vsetko bude oki...
ako sa mate?

vikusjk
1. aug 2011

@dadak blahozelam 🙂 wow, v 9 tt ma drobec uz 2,2 cm? Ja som bola minuly stvrtok, v 7 tt a male malo 11 mm, to za dva tyzdne dvojnasobne vyrastie?

andy09
1. aug 2011

@sssimi ja som tiež chodila k nej som najprv potratila a ked som malú čakala tak ma tiež hned dala Kerekovej a začiatkom roka som prešla Radičovej.

micikatka
1. aug 2011

@dadak juuj super gratulujem :o)))) a vychadza ti to podla menstruacie? tie tyzdne?

andy09
1. aug 2011

@sssimi no aj ja ked som bola tehotná s malou tak ma poslala na týžden do nemocnice na pozorovanie a nakoniec som tam bola 6 týždnov a tiež mi pichali do zadku tie injekcie jááj bolestivé také modriny som mala že ani sadnúť🙂

jankajanka
1. aug 2011

@dadak jeej, no super.To už je iná veľkosť bábätka oproti ostatným 🙂.Ja idem zajtra ,tak som zvedavá a dúfam že ma neposunie o 2 týždne späť.Dnes som 7+3,takže by ani srdiečko nebolo vidieť...

dadak
1. aug 2011

@micikatka jasne ze nie...sak som vasa...😀, som o tyzden posunuta...mala som byt dnes 10 tyzdnen...
@vikusjk ja ked som bola v 7 tak sme merali 10 mm...takze ono to rastie rychlo...😀

vikusjk
1. aug 2011

@jankajanka Jani ja som bola min. štvrtok 7+3 a srdiečko som pekne videla 🙂 taká bodka blikajúca 😉

dadak
1. aug 2011

@jankajanka no, ono to ale rastie rychlo ta bodka...dnes sa mi zdalo ze to uz ma aj ruky...😀, ides zajtra? tuj tuj tuj...nech tam pekne pocujes bubny a nech mas taky zazitok ako ja dnes...😀