icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

vikusjk
1. aug 2011

@micikatka hehe zlaty 🙂 naša drobula ešte netuší, že sa niečo deje, musím sa strážiť, aby sa v noci nezvalila priamo na moje brucho. Ja som tiež počula, že to roznášajú len mačky, a to z výkalov, ale tak istota je guľomet, chcela som sa na to opýtať aj lekárky, ale zabudla som a najbližšia kontrola až 25.8. (o 4 týždne).

Inak baby kedy vám prvý krát brali krv? Mne až teraz v 7 tt, a to tri ampulky, a o výsledky si ani nemám zavolať, že veď na najbližšej kontrole... ani som sa neopýtala, čo vlastne idú testovať...

andy09
1. aug 2011

@micikatka ja neviem prečo zasa som tam bola minulí pondelok robila sono dnes som bola robila sono v pondelok zasa idem a zasa bude. Neviem či nie kvolli tomu otratu či ma takto sleduje lebo čo čítam tak kočkám tu povedali že o mesiac majú prísť a ja každý týžden...ale nevadí mi to.

lilly77
1. aug 2011

Ahojte dievčatá ako sa Vám darí vidím že nám pribúdajú srdiečka aj nové maminky.Všetkým držím palce a prajem krásne tehuľkovanie. 🙂 Ja som dnes videla naše dve babuľky vrteli sa jedna radosť. Pridala som aj fotku aj ked nie je veľa vidno lebo lekárke sa nedarilo dostať obe do jedného obrazu. 😀

andy09
1. aug 2011

@vikusjk mne brali krv dnes do 5 ampuliek a to som podla PM by som mala byť 7t 1 den a podla sona som 6t 3dni a výsledky mi tiež povie na najbližšej kontrole ale mne ju dala o týžden v pondelok.

ejka3
1. aug 2011

@lilly77 Krásna fotka 😉 Nakoniec sa jej to ale podarilo, nie? Vidím tam 2 bublinky s fazuľkami 😉

micikatka
1. aug 2011

@andy09 no ved prave. moj doktor ma od 22,8 dovolenku tak neviem teda kedy idem na sono najblizsie asi len v septembri, teda ak sa nieco dovtedy nestane. a okolo 15.8 idem na tie odbery.

andy09
1. aug 2011

@leleh mne taktiež doktorka nič nedala a tiež vie že som potratila.

gabi.k
1. aug 2011

@lilly77 krasny drobulinkovia...drzkam palceky nech vsetko OK dopadne 🙂 ak smiem sa spytat, neviem ci som to tu kdesi zahliadla, tieto tvoje dvojky mate prirodzene alebo cez IVF... 🙂

lilly77
1. aug 2011

@ejka3 Jasné už nič také nečítam už som aj kludnejšia čoskoro budeme v druhom trimestri a už to pôjde z kopca 😉 A debatky sú ozaj veselé pobavila som sa na Vašom nočnom jedení ja som na tom tak isto. 😀 Našťastie rozhovory so záchodovou misou ma míňajú 😀 .

andy09
1. aug 2011

@micikatka nesmieš myslieť negatívne...nič sa nestane bude všetko v poriadkku neboj ...treba myslieť pozitívne🙂

micikatka
1. aug 2011

@andy09 ved myslim pozitivne. len nechapem preco niekom urobia testy uz v 6+3 tt a ja mam prist az skoro v 10 tt

vikusjk
1. aug 2011

@andy09 Tak to máš fajn, nemusíš toľko čakať 😉 A nevieš, čo to testujú v tom 7 tt?

ejka3
1. aug 2011

@micikatka Neboj, aj ja idem až v 11tt 😉 Väčšina tak chodí na prvé odbery... A sono odspodu zvyknú robiť doktori na každej poradni. Až koncom tehu to obmedzujú 😉

lilly77
1. aug 2011

@ejka3 no podarilo len ta druhá je trošku dalej,ale nevadí ja sa chystám aj objednať sa na 3D ultrazvuk tak si dáme urobiť foto aj video nech máme pamiatku.
@gabi.k Ďakujem. Naše dvojčiatka sú z IVF

andy09
1. aug 2011

@micikatka ved to ani ja nechápem každý doktor robí inak.Potom si myslíme že niečo zanedbaju alebo tak ked jednej robia všetko a iné čakaju aj mesiac.

ejka3
1. aug 2011

@lilly77 No vidíš, s tým "záchodovaním" máme asi viaceré šťastie 😉 ale mne býva zle od žalúdka celý deň, večer to býva najhoršie 🙄 A naozaj, druhý trimester je za dverami 😉

micikatka
1. aug 2011

@ejka3 tak fajn si ma upokojila, lenze ja musim na vysledky čakat dalsie dva tyzdne kedze ma dovolenku :o(((( snad nebudem potrebovat jeho nahradnika

gabi.k
1. aug 2011

@lilly77 jeej...aj my sme chceli aby nam dali hned dve... ale Doc. sa rozhodol, ze nie kedze mam PCO a este k tomu som chytila OHSS... ale nevadi..sme povedali, ze o rok si pojdeme po zmrzlinku 🙂 a kde ste tieto vsetky peripetie absolvovali ??? my V MT...v Iscare....

micikatka
1. aug 2011

@andy09 no ved prave. a uz som zabudla mas uz knizocku?

gabi.k
1. aug 2011

@ejka3
@lilly77 aj nas obchazdaju nevolnosti....klop klop klop.... 🙂 tak nech to uz tak vydrzi do konca ..no nie?

ejka3
1. aug 2011

@lilly77 Kedy plánuješ 3D? Radšej si over kedy je najvhodnejšie, aby na zábere boli vidieť obidve 😉 A potom ju nezabudni vložiť. Prosím!!!! To musí byť nádherné.
Ja som si tak na klasickom sone pýtala fotku a už sa len spýtal že ktorú časť tam chcem mať 😀 Lebo celé bábo sa už do záberu nezmestilo 😉 😉 😉 Zamerať a odfotiť 2, to musí dať zabrať 😉

andy09
1. aug 2011

@vikusjk viem že na hladinu hormonu HCG ale dalej neviem ani ja n čo všetko ved 5 ampuliek my zobrala.

lilly77
1. aug 2011

@ejka3 ja som pri prvom synovi zvracala poriadne dlho a teraz nič za to piškať za noc idem aj tri krát.
🙂

andy09
1. aug 2011

@micikatka ešte nemám knižočku dnes som tak dufala že mi ju dá ale nič☹

micikatka
1. aug 2011

@andy09 juuj moja asi ti ju da o tyzden, nebojkaj sa. mne ju daju az o dva.

andy09
1. aug 2011

@micikatka už si ani nespomínam kedy mi ju dali pri malej.

ejka3
1. aug 2011

@lilly77 Tak to ja tiež...vždy keď idem za deťmi, musím sa zastaviť aj na záchode 😀

lilly77
1. aug 2011

@ejka3 chcela by som ísť okolo 20 týždňa ale mám ísť teraz 24.8 na nejaký špecialny ultrazvuk na ktorý ma poslala moja gynekologička do centra kde robia aj 3D tak sa opýtam kedy by to bolo najvhodnejšie. Je to dosť drahé ale určite to za to stojí 😉 .

ejka3
1. aug 2011

@lilly77 No tak to možno uvidíme ďalšiu fotku už v auguste 🙂 V 20 týždni to už budú riadne bábätká 😉 Naozaj som na tú fotku veľmi zvedavá!!!! Tak nech sa hlavne vydarí 😉

Ja sa zatiaľ lúčim, idem uložiť moje ratolesti. A samozrejme ak nezaspím skôr než ony, ešte sem nakuknem 😉

lilly77
1. aug 2011

@gabi.k ja som prvý vklad mala tiež len jedno embryjko lekár hovoril že sa to určite podarí a že predsa dvojičky je väčšie riziko ked to nevyšlo skúšali sme mrazačikov dvoch ale nemali sme šťastie.Tak som si povedala že ja sa dvojičkám poteším tak som trvala na dvoch a zadarilo sa. Chodili sme do Gyncaru Košice.