Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@micikatka ja neviem prečo zasa som tam bola minulí pondelok robila sono dnes som bola robila sono v pondelok zasa idem a zasa bude. Neviem či nie kvolli tomu otratu či ma takto sleduje lebo čo čítam tak kočkám tu povedali že o mesiac majú prísť a ja každý týžden...ale nevadí mi to.
Ahojte dievčatá ako sa Vám darí vidím že nám pribúdajú srdiečka aj nové maminky.Všetkým držím palce a prajem krásne tehuľkovanie. 🙂 Ja som dnes videla naše dve babuľky vrteli sa jedna radosť. Pridala som aj fotku aj ked nie je veľa vidno lebo lekárke sa nedarilo dostať obe do jedného obrazu. 😀
@lilly77 Kedy plánuješ 3D? Radšej si over kedy je najvhodnejšie, aby na zábere boli vidieť obidve 😉 A potom ju nezabudni vložiť. Prosím!!!! To musí byť nádherné.
Ja som si tak na klasickom sone pýtala fotku a už sa len spýtal že ktorú časť tam chcem mať 😀 Lebo celé bábo sa už do záberu nezmestilo 😉 😉 😉 Zamerať a odfotiť 2, to musí dať zabrať 😉
@gabi.k ja som prvý vklad mala tiež len jedno embryjko lekár hovoril že sa to určite podarí a že predsa dvojičky je väčšie riziko ked to nevyšlo skúšali sme mrazačikov dvoch ale nemali sme šťastie.Tak som si povedala že ja sa dvojičkám poteším tak som trvala na dvoch a zadarilo sa. Chodili sme do Gyncaru Košice.

@micikatka hehe zlaty 🙂 naša drobula ešte netuší, že sa niečo deje, musím sa strážiť, aby sa v noci nezvalila priamo na moje brucho. Ja som tiež počula, že to roznášajú len mačky, a to z výkalov, ale tak istota je guľomet, chcela som sa na to opýtať aj lekárky, ale zabudla som a najbližšia kontrola až 25.8. (o 4 týždne).
Inak baby kedy vám prvý krát brali krv? Mne až teraz v 7 tt, a to tri ampulky, a o výsledky si ani nemám zavolať, že veď na najbližšej kontrole... ani som sa neopýtala, čo vlastne idú testovať...