icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

micikatka
2. aug 2011

@leleh ja som bola 6+4 ked som prvykrat pocula srdiecko

micikatka
2. aug 2011

@zuzanka7117 no ja som tiez zvedava kedy mi vyjde termin porodu. :o)

bacillka
2. aug 2011

@leleh ja som bola v 6+2 ešte tam bol aj žltkový vačok a celé dieťatko bolo jedno "veľké" srdiečko 😀

zuzanka7117
2. aug 2011

@micikatka ja to nejak neriesim, par dni hore dole.....hlavne nech stastne dorazime do ciela.....🙂

tigriatko
2. aug 2011

@bacillka ahoj, tak to potom musis mat jedno z najvecsix mimi, aj so srdieckom, ze?

micikatka
2. aug 2011

@zuzanka7117 ved to ano samozrejme.

bacillka
2. aug 2011

@tigriatko bola som u Dr. 28/7/2011 bábo bolo krásne ale som sa zabudla pri tom všetkom opýtať koľko meria.

dzudka
2. aug 2011

@zuzanka7117 male je krasne 😀 ja sa tesim na zajtra dufam ze vecer budem moct zaspat..... 😅

micikatka
2. aug 2011

@bacillka a chodis aj do temy februar 2012?

leleh
2. aug 2011

dakujem kocky, verim ze vsetko bude ok ale aj sa bojim lebo predosle teho skoncilo 8+4tt - prestalo bit....
Dnes idem na kontrolu na hematologiu, rano mi brali krv a maju mi volat neskor este dnes na kontrolu ku dr, tipujem okolo 7-8 vecer az pojdem lebo maju vela ludi no hruuuza.

tigriatko
2. aug 2011

@leleh ako si zistila, ze prestalo bit srdiecko? mala si nejake priznaky alebo iba zo sona, ked si sla na kontrolu? je mi to luto, so sa stalo....

micikatka
2. aug 2011

@leleh a kedy si bola tehotna? neboj vsetko bude v poriadku teraz.

bacillka
2. aug 2011

@micikatka áno chodím aj do Februároviek ale tam sú bábatká už ďaleko predo-mnou. Tu sa mi to zdá bližšie

zuzanka7117
2. aug 2011

@dzudka hlavne klud....🙂 Ja som v cakarni bola neskutocne nervozna......ale ked som to uvidela, v momente ma to preslo a uz sa mi len tlacili slzy do oci

leleh
2. aug 2011

@micikatka na silvestra bol kyret, teraz myslim pozit.a dufam ze ked teraz picham ten fraxi tak bude uz dobre 😎

micikatka
2. aug 2011

@zuzanka7117 a dlho si cakala u doktora? alebo si bola objednana na hodinu?

dzudka
2. aug 2011

@zuzanka7117 ja si pamatam ked som cakala prvu dceru bola som len 5+6 a ona mala len 5mm a sa tam riadne trepotalo srdiecko dodnes to mam v pamati a bola som uplne dojata
a dojata som bola aj pri druhom a velmi sa tesim aj na tretie je to zazrak nad zazrak.....len nech su zdravucke babetka

leleh
2. aug 2011

@bacillka tak vitaj u nas 😉 tu ti bude dobre 😀

micikatka
2. aug 2011

@leleh juuj moja to mi je strasne luto. ale pozitivne myslienky urobia zazraky :o))))

micikatka
2. aug 2011

@micikatka a o to viac ti drzim palceky. a kde si pichas tie injekcie?

micikatka
2. aug 2011

@dzudka ty uz mas ake deticky? myslim ake pohlavie a ake velke?

micikatka
2. aug 2011

@leleh a o to viac ti drzim palceky. a kde si pichas tie injekcie?

dzudka
2. aug 2011

@micikatka uz som to tu pisala ale napisem 😀 dcera ma 4r nedavno mala
a syncek ten je este krpcek 😅 ma len 9mes a 3tyzdne cize budeme mat maly rozdiel ale snad to prezijem dost je to uz zaberak s dvomi

leleh
2. aug 2011

@micikatka picham do brucha kazde rano

veronika81
2. aug 2011

ahojte baby, ahoj @zabka132 🙂 Tak som doma, hlásim blikajúce srdiečko 😵
Ale mám tam aj nejakú krvnú zrazeninu, z ktorej môže vzniknúť krvácanie (ale aj nemusí..), tak mi dal Duphaston a Ascorutin, overená kombinácia 😀 Aj v prvom tehu som to brala.. Kontrola o dva týždne 15.8.
@tigriatko môžeš mi hodiť srdiečko 🙂

A baby..mám pocit, že sa mi začína robiť herpes 😒 Dúfam to mimču neublíži..idem to skúsiť poliečiť homeopatiou.

Krpec mi zase nespí, ale pokúsim sa vás popri ňom nejak dočítať 😉

micikatka
2. aug 2011

@dzudka prepac, nemozem si zapamatat udaje o kazdej.

micikatka
2. aug 2011

@leleh hej bola to otazka na teba :o))) len som akasi ospala, tak pisem sama sebe.

micikatka
2. aug 2011

@veronika81 super gratulujeme :o))))) a fotocku nemas?

leleh
2. aug 2011

@veronika81 gratulujem ti, uz sa nam to tu pekne rozrasta so srdieckami 🙂

tigriatko
2. aug 2011

@veronika81 jeeej, supeeer... dalsie srdiecko... som rada. velkost zodpoveda PM?