Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@zuzanka7117 no ja som tiez zvedava kedy mi vyjde termin porodu. :o)
@micikatka ja to nejak neriesim, par dni hore dole.....hlavne nech stastne dorazime do ciela.....🙂
@zuzanka7117 ved to ano samozrejme.
@zuzanka7117 male je krasne 😀 ja sa tesim na zajtra dufam ze vecer budem moct zaspat..... 😅
dakujem kocky, verim ze vsetko bude ok ale aj sa bojim lebo predosle teho skoncilo 8+4tt - prestalo bit....
Dnes idem na kontrolu na hematologiu, rano mi brali krv a maju mi volat neskor este dnes na kontrolu ku dr, tipujem okolo 7-8 vecer az pojdem lebo maju vela ludi no hruuuza.
@dzudka hlavne klud....🙂 Ja som v cakarni bola neskutocne nervozna......ale ked som to uvidela, v momente ma to preslo a uz sa mi len tlacili slzy do oci
@zuzanka7117 a dlho si cakala u doktora? alebo si bola objednana na hodinu?
@zuzanka7117 ja si pamatam ked som cakala prvu dceru bola som len 5+6 a ona mala len 5mm a sa tam riadne trepotalo srdiecko dodnes to mam v pamati a bola som uplne dojata
a dojata som bola aj pri druhom a velmi sa tesim aj na tretie je to zazrak nad zazrak.....len nech su zdravucke babetka
ahojte baby, ahoj @zabka132 🙂 Tak som doma, hlásim blikajúce srdiečko 😵
Ale mám tam aj nejakú krvnú zrazeninu, z ktorej môže vzniknúť krvácanie (ale aj nemusí..), tak mi dal Duphaston a Ascorutin, overená kombinácia 😀 Aj v prvom tehu som to brala.. Kontrola o dva týždne 15.8.
@tigriatko môžeš mi hodiť srdiečko 🙂
A baby..mám pocit, že sa mi začína robiť herpes 😒 Dúfam to mimču neublíži..idem to skúsiť poliečiť homeopatiou.
Krpec mi zase nespí, ale pokúsim sa vás popri ňom nejak dočítať 😉
@veronika81 super gratulujeme :o))))) a fotocku nemas?
@veronika81 gratulujem ti, uz sa nam to tu pekne rozrasta so srdieckami 🙂
@veronika81 jeeej, supeeer... dalsie srdiecko... som rada. velkost zodpoveda PM?

@leleh ja som bola 6+4 ked som prvykrat pocula srdiecko