Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@micikatka no predstav si, nemám, zabudla som pýtať 😀 O dva týždne už musím 🙂 A inak tebe je ako? Zahliadla som nejaké špinenie 😕
@tigriatko myslím, že zodpovedá. Povedal, že je to začiatok siedmeho týždňa, mimčo má 4mm a podľa mojich výpočtov som 6+4, tak približne to sedí.. Možno pár dní hore-dole, termín mi ešte neurčil. To asi iba keď knižku bude vypisovať.
@leleh @zuzanka7117 ďakujem vám 😉
@veronika81 no ano mala som vcera rano :o((( raz taku ruzovo cerveny vytok, a druhykrat uz len trosku hnedy. a treti krat uz nic. a ani dnes uz nic. a trosku ma bolelo brusko. ale to preslo. nastastie (klop klop klop)
a dnes rano uz nic
@micikatka tak potom super 😉 Na toto upozornil doktor aj mňa, že môžem krvácať.. No najradšej by som sa tomu vyhla.
@veronika81 to ti dnes povedal? ze mozes krvacat? to z tej zrazeninky?
@veronika81 ...tak sa tesim s tebou 🙂 . Ja som na nervy uz z toho, vydrzat do pondelka 😒
@bacillka mala som 1 MA, vtedy mi hned od pozit.testu dala duphaston a kys.listovu asi v 6tt som sla do nemocky koly spineniu tam som brala okrem toho aj ascorutin a injekcie na zastavenie spinenie kanavit +vitaminove injekcie ale nepomohlo.Potom som sa odstahovala na opacny koniec republiky a tu mam aj novu dr a ta mi nechce nic dat na podporu (som aj rada lebo som daco citala ze duphaston zhustuje krv), beriem len femibion.Nastastie som si vydupala na vlastnu ziadost tu hematologiu a dg sa potvrdila -trombofilna mutacia takze preto picham ten fraxik
@leleh aha lebo ja som tiež brala Femibion 800 a Duphaston ale ako sme boli na dovolenke tak mi začalo tvrdnúť brucho som si nasadila 1x denne Magne B6. Keď som teraz bola na kontrole Dr mi kázal jedno z toho vysadiť. Tak som skúsila Magne B6 ale to Ti poviem som ledva zodvihla hlavu a o bruchu ani nevravím. Takže som sa musela vrátiť k Magnesku a prestať brať Femibion.
inak, dnes mi je fakt divne....zaludok ako na vode. Pri prvom tehu som mala len mierne nevolnosti a len doobeda. Dnes mi je teda fakt divoko 😖 .....jak po opici keby som bola 😝
@zuzanka7117 super, uzasne tesim sa s tebou moc moc moc blahozelam 🙂
Ahojte dievcata, prisla som vas len pozdravit... mna caka sono teraz vo stvrtok tak som zvedava.... doktorka by mi mala dat uz tehu knizku a stanovit termin porodu... tak dufam ze bude vsetko ok 🙂) Prajem vam vsetkym krasny den 🙂 🙂
@humba dakujem Ti velmi pekne.......🙂))))))))))
@zuzanka7117 gratulujem, krásne foto 😀
ahojte, môžem sa pridat? 😉
@zuzanka7117 ahoj tak to este neviem v ktorom tyzdni som ale dufam ze uz toho 11 sa to dozviem.
@zabka132 ahoj este to neviem ale ked budem vediet dam vediet!
@jankajanka neviem co je to?

@veronika81 gratulujem......🙂🙂🙂