icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

zuzanka7117
2. aug 2011

@veronika81 gratulujem......🙂🙂🙂

veronika81
2. aug 2011

@micikatka no predstav si, nemám, zabudla som pýtať 😀 O dva týždne už musím 🙂 A inak tebe je ako? Zahliadla som nejaké špinenie 😕

@tigriatko myslím, že zodpovedá. Povedal, že je to začiatok siedmeho týždňa, mimčo má 4mm a podľa mojich výpočtov som 6+4, tak približne to sedí.. Možno pár dní hore-dole, termín mi ešte neurčil. To asi iba keď knižku bude vypisovať.

@leleh @zuzanka7117 ďakujem vám 😉

bacillka
2. aug 2011

@leleh prepáč že sa opýtam ale koľko MA si mala. Ja som mala kyret vo februári 2011 a nedal mi nič na pichanie len Duphaston 2x1

micikatka
2. aug 2011

@veronika81 no ano mala som vcera rano :o((( raz taku ruzovo cerveny vytok, a druhykrat uz len trosku hnedy. a treti krat uz nic. a ani dnes uz nic. a trosku ma bolelo brusko. ale to preslo. nastastie (klop klop klop)
a dnes rano uz nic

veronika81
2. aug 2011

@micikatka tak potom super 😉 Na toto upozornil doktor aj mňa, že môžem krvácať.. No najradšej by som sa tomu vyhla.

micikatka
2. aug 2011

@veronika81 to ti dnes povedal? ze mozes krvacat? to z tej zrazeninky?

zabka132
2. aug 2011

@veronika81 ...tak sa tesim s tebou 🙂 . Ja som na nervy uz z toho, vydrzat do pondelka 😒

leleh
2. aug 2011

@bacillka mala som 1 MA, vtedy mi hned od pozit.testu dala duphaston a kys.listovu asi v 6tt som sla do nemocky koly spineniu tam som brala okrem toho aj ascorutin a injekcie na zastavenie spinenie kanavit +vitaminove injekcie ale nepomohlo.Potom som sa odstahovala na opacny koniec republiky a tu mam aj novu dr a ta mi nechce nic dat na podporu (som aj rada lebo som daco citala ze duphaston zhustuje krv), beriem len femibion.Nastastie som si vydupala na vlastnu ziadost tu hematologiu a dg sa potvrdila -trombofilna mutacia takze preto picham ten fraxik

micikatka
2. aug 2011

@zabka132 a ty preco čakas az do pondelka?

bacillka
2. aug 2011

@leleh aha lebo ja som tiež brala Femibion 800 a Duphaston ale ako sme boli na dovolenke tak mi začalo tvrdnúť brucho som si nasadila 1x denne Magne B6. Keď som teraz bola na kontrole Dr mi kázal jedno z toho vysadiť. Tak som skúsila Magne B6 ale to Ti poviem som ledva zodvihla hlavu a o bruchu ani nevravím. Takže som sa musela vrátiť k Magnesku a prestať brať Femibion.

leleh
2. aug 2011

@bacillka a kyselinu l.uz neberies ziadnu?

vikusjk
2. aug 2011

@tigriatko Doplnila som pod poslednu tabulku v tvojom fotoblogu 😉 Inak sikulka si 🙂

bacillka
2. aug 2011

@leleh Nie keď povedal bude Femibion alebo Magne B6.

zabka132
2. aug 2011

@micikatka ...no ved dalsie sono. Vcera mi videla dokina len ten plodovy vak.

zabka132
2. aug 2011

inak, dnes mi je fakt divne....zaludok ako na vode. Pri prvom tehu som mala len mierne nevolnosti a len doobeda. Dnes mi je teda fakt divoko 😖 .....jak po opici keby som bola 😝

humba
2. aug 2011

@zuzanka7117 super, uzasne tesim sa s tebou moc moc moc blahozelam 🙂

micikatka
2. aug 2011

@zabka132 prepac, akosi zabudam :o)))))

zabka132
2. aug 2011

@micikatka to nic, tomu sa nadava, ze tehu demencia a ubezpecujem ta, ze sa to bude zhorsovat s kazdym pribudajucim mesiacom 😀 😀 . Poznam to, zazila som na vlastnej kozi 😅

micikatka
2. aug 2011

@zabka132 no tak to si ma teda potesila :o)))) a ja ze len zlepsovat. a da sa s tym nieco robit?

innka09
2. aug 2011

Ahojte dievcata, prisla som vas len pozdravit... mna caka sono teraz vo stvrtok tak som zvedava.... doktorka by mi mala dat uz tehu knizku a stanovit termin porodu... tak dufam ze bude vsetko ok 🙂) Prajem vam vsetkym krasny den 🙂 🙂

zabka132
2. aug 2011

@micikatka chi chi....neda 🙂 ...ono to potom samo prejde po porode 🙂 . Ja som mala pocit, ze niekedy mi ta informacia, ktora mala skoncit v mozgu musela najprv asi prejst krvnym obehom cez cele telo az potom bola dorucena na spravne miesto 😅

micikatka
2. aug 2011

@zabka132 fuha tak to sa teda mame na čo tesit :o) aby sme si vsetko zapisovali alebo nahravali

zuzanka7117
2. aug 2011

@humba dakujem Ti velmi pekne.......🙂))))))))))

ivulik211
2. aug 2011

@zuzanka7117 gratulujem, krásne foto 😀

dominka11
2. aug 2011

ahojte, môžem sa pridat? 😉

nelinka1232
2. aug 2011

@zuzanka7117 ahoj tak to este neviem v ktorom tyzdni som ale dufam ze uz toho 11 sa to dozviem.

nelinka1232
2. aug 2011

@zabka132 ahoj este to neviem ale ked budem vediet dam vediet!

nelinka1232
2. aug 2011

@jankajanka neviem co je to?

micikatka
2. aug 2011

@dominka11 jasne, vitaj.

tigriatko
2. aug 2011

@dominka11 jasne,ze mozes,,, vitaj, ako sa citis?