icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

tigriatko
3. aug 2011

ahojte baby, tak aj mna to uz dobehlo... citim sa zle, zle, zle.... na vracanie, alebo ani neviem, co mi je... celodnova nevolnost, akonahle vstanem som hladna ako vlk a potom ten hnusny pocit az do vecera... aspon, keby to bol znak toho, ze je vsetko ok, ale aj minule som to mala a ziaden plod sa nevytvoril ☹
dnes uz coskoro nahodim tabulku, este cakam na dnesne nove srdiecka.... dalsia bude az v nedelu najskor, lebo zase ideme k svokre,... drzte sa tu, vydrzme to trapenie a stastne dobojujme...

zuzanka7117
3. aug 2011

@dzudka jeeej gratulujem......to je super, ze je vsetko ok......🙂 aj ja by som rada videla fotocku...🙂

@ivulik211 ja viem ze sa to velakrat prehana, ale clovek nikdy nevie....ze vraj cez pokozku sa to dostava do tela a dalej az ku babatku.......uz som to pocula z viacerych stran taketo varovania.....mozno je to hlupe, ale nejdem to zbytocne riskovat, som stastna ze po prvy raz je vsetko ok, a zaobidem sa bez toho......mozno mi to len dobre urobi, ze si od toho trochu oddychnem, predsa Vichi je dost silna kozmetika.....🙂

Konecne som sa dostala k tomu, ze som si kupila nejaky ovocny caj, z toho uzasneho vyberu co tu maju som si po pol hodine vybrala jeden....lebo vacsinou to bol vsetko cierny caj s ovocim.......no a prave som si ho urobila......ked som sa prvy raz napila, az mi zle prislo, hned som ho aj vyliala.....no taku hnusobu som uz dlho nepila.....tak mam po caji......budem zas chlastat len vodu, kym sa zas vytrepem na obhliadku..... 😀

micikatka
3. aug 2011

@dzudka a knizku mas uz dlhsie alebo ti ju dali len dnes?

zuzanka7117
3. aug 2011

@denisenko Ahoj.....a kde zijes v IT?

dzudka
3. aug 2011

@micikatka ja som bola dnes prvy krat u lekara som sa nehnala lebo som vedela ze skor ked pojdem bude babo velmi malinke....a mam uz dve deti a moc sa mi nechcelo bezat k lekarovi ako pri prvych dvoch som uz boal v 5tyzdni 😀 teraz som si pockala a vysledok bol krasny babo pekne vacsie...

moni
3. aug 2011

@micikatka
pokial ti kava chuti a pomoze na tlak tak jedna salka je uuplne v poriadku! mam pristup (a profesionalnu deformaciu 😀) k odbornej literature a podla viacerych studii sice bola dokazana suvislost medzi potratmi a kofeinom ale v mnozstvach ktore nepijes (6-8 salok denne); mna by bez rannej kavy vykotilo 😅

bacillka
3. aug 2011

@tigriatko
Ahoj prosím o pridanie do tab.
posledná mrcha 24/5/2011
PTP:27/2/2012
vek 31
pôrodnica : Zvolen

dzudka
3. aug 2011

@tigriatko kedy mas dalsiu kontrolu...?

moni
3. aug 2011

Pozeram ze tu mame vela medzinarodnych mamiciek 🙂
Tu v USA napriklad vobec nemame tehu knizky, a popravde ani mi nechyba 🙂

tigriatko
3. aug 2011

@dzudka 11.8.

ivulik211
3. aug 2011

@zuzanka7117 no veď jasné, kto vie čo je na tom pravdy. treba podla vlastného uváženia sa zachovať vždy.
inak skús si nejaký sypaný čaj kúpiť myslím že majú väčší výber a určite sú kvalitnejšie aj chutnejšie ako tie sáčkové.

dzudka
3. aug 2011

@tigriatko tak verim ze teraz ti dopadne dobre kontrola

tigriatko
3. aug 2011

@dzudka dakujem, nic ine mi neostava, len verit ... dakujem este raz

tigriatko
3. aug 2011

@bacillka no problem, uz som ta tam mala, len som doplnila este zvysne udaje

tigriatko
3. aug 2011

uz je to tam,...

pomaly by sme mali zacat rozmyslat nad vytvorenim tej sukromnej miestnosti, nemyslite????

obedwix
3. aug 2011

@moni prave som si pozrela tvoj album... velmi pekne

moni
3. aug 2011

@obedwix
😵 dik!
@tigriatko
urcite sa buduci tyzden babatko ukaze v plnej parade, treba mysliet pozitivne aj ked viem co prezivas - presla som podobnym 😔
prosim ta hod aj mna do tabulky: PM 24.5., TP 28/2, vek 32, porodnica USA

obedwix
3. aug 2011

@tigriatko ahojky ty si bola na kontrolu alebo ešte len ideš? čitam čitam no nejak to neviem najsť. viem že ideš aj 11.8

tigriatko
3. aug 2011

@moni mala si teda jeden potrat alebo sa potom narodila Lea?

tigriatko
3. aug 2011

@obedwix strana 115 😉

moni
3. aug 2011

@tigriatko
teraz v aprili som mala MA 😔

obedwix
3. aug 2011

@tigriatko dakujem moja no na tomto pc si to nenalistujem neva inokedy

tigriatko
3. aug 2011

@obedwix aha, prepac,... nevedela som.... bola som 28.7. a videl iba vak, mala som byt 6+0 a povedal, ze to vyzera na necelyx 5tt, ze mam prist o 2 tyzdne... tak cakam a verim

tigriatko
3. aug 2011

@moni fuh, to ma mrzi,... mala si prazdny vak?

obedwix
3. aug 2011

@tigriatko neboj dobre to dopadne. vela babeniek tu je posunutých. nemysli na hluposti . viem že to čakanie je na figu...to poznam.ja som bola 21.7. a na krv a poradnu idem až 15.8. na porazenie

moni
3. aug 2011

@tigriatko
v 8tt som sla na prvu kontrolu (tu objednavaju 7-8tt na potvrdenie srdiecka) a bola len cierna machula 😔 takze teraz ked som zacala spinit, poslala ma na sono a tam sice "cosi" bolo ale bez srdiecka - vies si predstavit tie stresy do dalsieho sona ☹ ale potom kraaasne blikalo 😵

tigriatko
3. aug 2011

@obedwix hmm,dakujem, snad mas pravdu

tigriatko
3. aug 2011

@moni tak ja som zila v irsku, bolo to pred rokom... bola som v 14+3 na prve sono a obrovska cierna maxula... a predtym ziadne problemy.... hruza des

obedwix
3. aug 2011

@tigriatko tebe sa nemože nič stať !!! kto by nam potom aktualizoval tabulky ha? si tu od začiatku (aspon ja ta vnimam od začiatku) tak nestresovať a naladiť sa pozitívne. to je rozkaz !

tigriatko
3. aug 2011

@obedwix neviem, ci bude fuingovat tento smile, asi nie, ... ale je to pusa 😉 :-*