Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@zuzanka7117 blízko Bolzána, ale už čoskoro asi pojdem natrvlo domkov......dúúúúúúfam 😵
Ahojte. Ja som bola marcovka 2011...prajem vam vsetkym vela zdravicka stasticka a spokojne tehulkovanie 🙂
ja som tiež čítala, že jedna káva denne neuškodí...lebo aj ja si ju každé ráno nemožem odpustiť... 😵 ale len jednu dennne, viac aj tak nevypije....len by som ju asi mala robiť trochu slabšiu..... 😠 aj ked pijem s mliekom..... 😵 a že prísun tak 3 litre tekutiny???? no nech sa snažím akokolvek...nejde mi to..... 😝 teda bud jem, alebo pijem.... 😀 potom nebývam hladná a pri mojej váhe je to dosť odvážne sa viac napiť ako najesť..... 😀 😀
baby no ja som pila silné kávy a aj dve tri denne niekedy.Teraz som ju pestala piť a kúpila som si bezkofeinovú, ale švagrina je zdravoťáčka a povedala že mám jesť a piť všetko ako predtým-vraj telo samo zareaguje na to čo mu neprospieva...Ale tá káva mi nejak nemôže prísť na chuť.Nevadí mi,len mi nechýba.
@tigriatko nebolo nás myslím ani 20 na tú súkromnú tému,ale ak ju dáš ako súkromnú,podla mňa sa nikto nenahnevá 🙂.A nebooj,bábatko bude ok.Ja som tiež mala trošku stresy,ale DR ma potešil a srdiečko bilo jak o dušu 😀
@denisenko tri litre tekutin je uplny nezmysel... uz nevedia co napisat! oproti tomu, co si pila doteraz, tak zvys o nejakeho pol litra, ale ani to nie je nutne.. zdravy je naozaj cca liter a pol, max dva. Castym cikanim si totiz z tela vyplavime vsetko - aj to, co nechceme, nestihne sa to ani poriadne spracovat.. Napr. vitaminy atd. Totiz uz v potrave prijmes cca liter tekutin, takze aj to treba pocitat do tych troch litrov, ktore denne telo priblizne vyluci 😉
@denisenko v Bolzane som bola aj ked iba na skok.....par mesiacov som bola v Brunico.....par mesiacov Imola, Milano....a 6 rokov na Sardinii.....ale pravdu povediac, s Talianskom som skoncila uz nacisto, robis dobre ze ides domov........moj nazor...... 😉
@usacek79 tak ja pijem dosť málo...ale snažím sa.... 😀 ale zato zjem aj 5 kíl ovocia dennne..... 😀 😀 😀 😀 ...nie doslova, ale ked mám možnosť, tak niekedy aj to.....takže na suchoty asi neumriem.... 😀 😀 😀 😀
@jankajanka mne tiež káva v prvom tehu vadila...ale teraz mi z potravín a pachov vadia iba ak sladkosti...teda nemám na ne chuť.... 😀
@zuzanka7117 aj ja som bola na Sardíniii, ale len mesiac..... 😉 tu sme už 4 roky,ale synátor už má 5 rokov a chcem aby do školy chodil doma...tak sme si naplánovali mimčo, aby som mala čas, ked bude Nisko chodiť do školy.... 😵 ...pozerám, že si stále preč???? 😕
ahojte, to sono ma byt normalne aj s tymi meraniami v 12.tt...už neviem, ktorá z vás sa ma o pýtala 😉
ja kávu pijem, 1denne, take slabu nesku s mliekom alebo capuccino. Pri prvom tehu som sa zo všetkého stresovala, z kávy, čisiacich prostriedkov, všetkeho možneho, ale teraz to nejako neriešim. Myslím, že hlavná je pohoda 😉
idem vás ešte dočítat, lebo ste dost popísali.
ahojte, ja len na skok 🙂 ako sa máte, koľko nás už je?
muž vybehol s malou na chvíľku na ihrisko tak som sama doma 😵 😵 😵 😵 ale idem piecť koláčik keďže večer čakáme návštevu čiže nemôžem chatovať ☹ ale aspoň takto na chvíľku pozdravím 😉
@usacek79 ja si dávam na tekutiny bacha, tiež som voľakedy pila málo a minulý rok v lete ako som kojila a boli vonku horúčavy mi raz došlo tak príšerne zle, ako som bola dehydrovaná, že swi na to odvtedy dávam extra pozor 😝 ...trvalo mi vtedy pár dní kým som sa dala do normálu 😒
a k tej vode, nuz ja zvyknem vypit 1,5l flasu vody, plus polievky, a ovocie. tak to neviem odhadnut kolko toho je.
no a samozrejme min. 1 pohar mlieka s kavou na ranajky.
Baby tak ja dnes držím rekord.Nespala som celý deň!A zatiaľ sa ešte držím.Aj som kosila, aj iné veci riešila a mám pocit že to dnes zvládnem bez spánku 🙂
@jankajanka super si nejaka akcna :o)))
@denisenko ano, teraz uz dva a pol roka som v Norsku....ale o par rokov sa chcem vratit na SK a uz tam ostat.......trosku sa mi zmenili priority za tie roky.....🙂
ahojte mamulienky !
Hlasim, u nas nic prevratne nove, obcasne nevolnosti, unava tiez.
Ale dnes som sa dobrovolne nasilu prinutila byt aktivna, najprv praca, na obed vybabovacky na danovom, a rovno odtial za kamoskou aj s drobcom, domov sme dosli pred 20tou. A celkom fajn, asi toto je naozaj liek na unavu, hybat sa 🙂 prepacte ze vas necitujem, ale pisem len cez mobil...
Inak ja som kavu nikdy nepila, zato kofoly a coly som pred prvym tehu vypila hektolitre. Pri tom tehu som to stopla, pri kojeni tiez, odvtedy si obcas dam. A teraz som si tiez posledne dni davala tak zo 2 pohare denne a pomohlo aj na unavu, aj na nevolnost.
Inak ako som dnes bola s tou kamoskou, tak hovori, ze to uz na mne vidno, lepsie povedane, ze keby nevedela, tak sa ma spyta, ci som len pribrala alebo som tehu ; )
Ja budem mat knizku asi posledna, az koncom augusta.
Ahojte aj keed neskoro mozno ale ak smiem rada sa k vam pridám.. Ja mam tiez termin v marci vraj 13teho 🙂 ale s jednim rozdielom ze po porode nebudeme dvaja ale traja 😀

@tigriatko ooooooooo dakujem za pusinku aj ked nie je znazornená....moja prvá pusa na MK 😀