Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@jankajanka a chces nafukovacie alebo umele kolieska?
@micikatka mne tiež vychádzal pôvodne termín na 15.3.Ale na sono mi vytlačil fotečku a na nej bolo o týždeň menej podľa veľkosti.Termín mi však sestrička vyrátala o tri dni neskôr podľa toho kolečka, takže to nejak neriešim.Aj tak to bude asi neskôr čo mi vyhovuje, lebo by to bol baran 🙂
Keď je reč o kočíkoch, ja mám už dva roky favorita a volá sa Roan Marita. Má neskutočne dobré ohlasy a krásne vyzerá, žiadny "ovešaný ruksak" 😀 krásne húpe, dobre sa ovláda a je aj na rozbité cesty, resp. do prírody, takže ja mám jasno. A vanička je veelice priestorná, nie ako iné kočíky. Za mňa má 100 bodov.
@barbyes lebo mám susedy čo majú bábetká a každá má iný kočík.Vždy keď som s nimi bola som nejaké bábo kočíkovala a tak som mala možnosť zistiť ktorý kočík je na manipuláciu ľahší a vyšlo mi z toho že trojkolku nikdy 🙂.
@micikatka ja asi umelé alebo také pogumované ktoré sa nemusia dofukovať.Ja s ním po terénoch behať nebudem, takže mi to je v podstate jedn.Ale určite si prečítam recenzie od mamičiek ktoré daný kočík mali.Nie je totiž nad vlastnú skúsenosť,takže budú vedieť o čom hovoria 🙂
@koran idem ho mrknúť.
@koran aha, no ten vyzerá že naozaj dobre péruje 🙂.Ten by mohol húpať za teba
@jankajanka Jasne, stačí dať do googlu a obrázky, alebo aj tu na diskusii ak chcete niekto si prečítať skúsenosti a názory.
@koran ten vyzerá super, ja po týchto večne poškuľujem 😝 ale už ďalší kupovať nejdem, by ma muž uškrtil 😅
@jankajanka to fakt? mne zasa tá trojkolka super vyhovuje a počula som len klady na ňu, ale tak každému vyhovuje niečo iné a keď vravíš, že to máš odskúšané 🙂
@barbyes no neviem neviem, ale Quinny ma odradil dokonale.
@jankajanka na foto vyzerá byť OK 😒 čo je nestabilný alebo?
@jankajanka 😀 😀 beriem ta za slovo .. Mna najprv zarazila sestrička ked som sa jej pytala že ake to vysetrenia mi idu robit tu 102 a 103ku co doktor hovoril tak ma odbila že to su ich pomocky ze to nic pre mna keby som nespala na nohach bo to som o 2 v noci dosla domov z roboty a rano o 7 uz sedela u dr tak by si ma vypocula ale doktorovi este poviem ze sa mi to nepacilo ze ak bude robit nejake vysetrenie sebe potom mi moze takto odpovedat ale ak sa to tyka mna a mojich malych v prvom rade mi to ma vysvetlit a odpovedat na to co sa jej pytam a nehovorit ze ma nema nieco zaujimat ked sa to tyka mna 😕
baby už pozerate kočiky?? už aj kupujete či? Mne sa to zda este trosku skoro tak len obzeram a zalamujem rukami ze jeden kociar pre dvojicky stoji tolko co ja za mesiac zarobim 😒
moj drahy povedal ze opravi ten co som mala ako dieta :o))) taky kremovy s bielymi kolesami. ale v tom sme aj psa vozili. :o) takze u mna neprichadza do uvahy.

@jankajanka ja som tiež kupovala používaný a som spokojná...ja som tiež povedala, že to za kočík nedám....čo som strelená? a to dieťa tam bude rok, možno čosi viac a kočík končí, my sme začali chodiť a rátam, že ten kočík budem používať ešte tak mac mesiac kým sa nenaučí pekne chodiť a nepadať vonku a kočík odstavujem a fakt výnimočne ho vytiahnem 😉
a prečo chceš štvorkolku? poväčšine mamičky chvália troj a aj tie čo majú 4-kolky tak mi vraveli, že by už boli radšej trojkolke...