icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

bacillka
4. aug 2011

@micikatka použité sa dajú kúpiť aj za menej 🙂 tiež nie som ochotná dať 700E za kočík.

stassa
4. aug 2011

@barbyes ahojky. No tak som zvedavá, že kto z koho toho 31.3. 😀 😀 😀 Ešte som u lekára nebolo aj ja sa chystám budúci týždeň, zdá sa mi že to stačí a možno aj bude niečo vidno. Veď keď teraz začneme k nemu chodiť, tak skončíme teda o rok 😖 . Páči sa mi meno ako má tvoja malá Viktória, tak možno keď bude dievčatko tak meno už mám 🙂

stassa
4. aug 2011

@tterkat tak s tou vodou to sa bojím aj ja. Naposledy som myslela že sa isto povraciam. Aj ja sa na to veľmi až bojím. 😖 😖

tterkat
4. aug 2011

@micikatka jááj tak... no tak to aj ja uz obzeram kociare. a nielen to byvame v 2izbovom byte a 6ti sa tu potom nezmestime.. tak nam treba pozerat aj po vedsiom byvani 🙂

zubrienocka
4. aug 2011

Kamoska mi hovorila, ze aj Inglesina je dobra

tterkat
4. aug 2011

@stassa tak to sme dve.. ja som sa tiez skoro pogrcala ked som cakala mladsiu a teraz ja neviem neviem jak to skončí.. a dufam ze to nebudem pit 2x ako pri druhej 😒 ...ozaj ja som sla k dr. tiež neskôr a nebanujem aspon uz bolo všetko krásne vidieť a nielen malu ciernu botečku 😀

ivulik211
4. aug 2011

@micikatka mici, tak to si nič nerob že nemáš knižku, kamarátke dali až po 12tt s tym ze dovtedy to ešte nie je tehotenstvo - doktori by mohli byť ohladuplnejší aj s tým oboznamovaním s vyšetreniami a tak ako píše @tterkat , ale oni aj tie sestričky to berú už tak ako každodennú rutinu - no na zabitie. ved neboj dajú aj tebe knižku 😀 😀
ja knihu mam ale odbery mi budú robiť až 16teho ked idem na poradnu - vraj to skôr nemá zmysel (to budem 11tt tuším) tak čo iné zostáva ako im veriť 😀

tterkat
4. aug 2011

to asi každy doktor a sestrička ma inú teoriu.. ja sa uz bojim ked hovoria tie odborne nazvy lebo ja lajk tomu nechapem a raz som na to skoro doplatila ked som cakala prvu oni svoje odborne nazvy a ja ticho sak neviem co robia co hovoria a nakoniec som zistila ze mi odoberali plodovu vodu bez moju podpisu ci suhlasu ci upozornenia ake je to velke riziko... tetka mi to povedala az po porode ked som jej to spomynala sak ja som myslela ze je to noramalne nie ako prvorodicka... tak sa chytala za hlavu co to za debila mam a ze ci viem co sa mohlo stat...tak som normalne ostala v nemom uzase ...a odisla som po druhom uraze ked ma vysetroval a sestricke hovoril ze co tam mam v odbornom slove ze co sa mu paci co nie(vysetroval predsa mna nie sestricku mne to mal hovorit) a ked som sa asi 5x opytala ze co tam mam tak povedal ASI STE ZLE VYCISTENA tak asi a nic nerobis???? zobrala som kartu a cau taky pristup nemam rada..a to som mala take bolesti ze som myslela ze koncim

innka09
4. aug 2011

Ahojte, tak sa hlasim po dnesnej kontrole... babo ma 1,92 cm a termin porodu mi stanovila na 3.3.2012 a uz mam aj tehotensku knizku 🙂) A 21.8 idem na NT ultrazvuk... dufam ze bude vsetko ok 🙂

usacek79
4. aug 2011

@bacillka
@zubrienocka
ja som rozhodnuta pre slovensku znacku DorJan - maju kraaasne kociky vo flower edicii a su vraj aj velmi dobre, co poznam par mamiciek, tak si chvalia 🙂 samozrejme trojkombinacia a da sa aj autosedacka dokupit. A pritom ten kocik nie je drahsi ako nejakych 350,-eur 😉

ejbyk
4. aug 2011

@usacek79 tiez sa mi pacia tieto kociky...
ja pasiem po casuplay napr.: http://www.google.sk/imgres?q=casualplay+s4&um=... no názor sa isto zmeni este 😉

inak tie kociky su fakt palky....cele porodne nan pomaly padne

alinka76
4. aug 2011

ahojte, ja mám termín 25.3. 🙂 u doktorky som ešte nebola, má dovolenku, chcem ísť 9-teho presne na moje narodky 😉 len neviem či ísť hneď zarána, či mi budú brať aj krv rovno, som akosi zabudla po 2 deťoch 😀

usacek79
4. aug 2011

@ejbyk no prave preto, ze nedam za kocik palku, som sa rozhodla pre DorJan 😉 ja hlavne chem vesely kocik, nechcem, aby bol ako "truhla" nejakych ciernych alebo sivych farieb 🙂 takze ta kvietkovana edicia je to prave pre mna 😉 nie je zly ani ten casuplay, ale sa mi vzhladovo nezda byt nejako vynimocny - mozno ma skor kvalitativne pozitiva 😉 ale dorjan splna vsetko a tych 350,- je tak max. co som ochotna za kocik zaplatit.
Ja bude vela veci riesit cez bazar - kadejake odsavacky, podlozky monitorovacie, babysitter monitory atd, to sa fakt neoplati kupovat nove, je to len na chvilku 🙂

ejbyk
4. aug 2011

@usacek79 ved pre to hovorim ze nazor isto este pomenim...mne sa tiez velmi pacia take vesele kociky...tyrkysová farba je moja 🙂, a polsko mame blizko cize myslim ze aj tam budem vyberat.
a presne mas pravdu ze tie ostatne veci ktore sa daju vyriesit cez bazar, na tom som rovnako....jednak si nejak nepotrpim, a myslim ze vyhadzovat peniaze na veci ktore vyuzijeme len kratko, alebo len sem tam.

ja sa tak strasne uz tesim na kontrolu...uz nech je 15

bacillka
4. aug 2011

@ejbyk to nemá striešku na športovej úprave? alebo len nie je odfotená?

ejbyk
4. aug 2011

@bacillka vraj je to len tak odfotene...ale inak tam strieska je

bacillka
4. aug 2011

@ejbyk tak potom to vizerá celkom dobre za tú cenu. pôjdem kuk naživo

ejbyk
4. aug 2011

@bacillka kuk na zivo a potom referuj...som zvedava.
ja este nemam ani odvahu pokukovat na zivo po kocikoch...len tu na nete 🙂

bacillka
4. aug 2011

@ejbyk som dopozerala v BB kraji nemajú predajcu 😒

ejbyk
4. aug 2011

@bacillka nooo, tak nic 😒
ja budem zvedava aka ponuka bude v polsku na trhoch a mozno aj v obchodoch...ale ako hovorim to je este hudba buducnosti

micikatka
4. aug 2011

@ivulik211 vies len je to zvlastne ze kopec mamiciek uz knizky ma a to su este predo mnou :o) tak neviem. ved nic nenarobim, radsej ju dostanem neskor aby bolo vsetko ok.

zabka132
4. aug 2011

@alinka76 ahoj...tak to mas narodky na moje meniny 🙂

ejbyk
4. aug 2011

inak sme sa prave s priatelom hodne nasmiali...dosiel z mesta a ze stretok kamosku ktora na neho vyletela ze sa ani nepochvalil ze uz (teraz) v auguste ide byt otcom 😀 😀 😀 no sme sa riadne pobavili....ze ma videla jedna a ze brucho jak fras dalsia zas ze na gynde...no ludia maju fantaziu. a pritom o nasom tehu este nikto nevie iba my 😉 no ale do agusta to uz tak ci tak nestihame 😀

bacillka
4. aug 2011

@micikatka nestresuj mne ju vypíše až 2/9/11 a to už budem v 13tt

micikatka
4. aug 2011

@bacillka nestresujem

ejbyk
4. aug 2011

@micikatka nelam hlavu...ja tiez este len cakam..na kontorlu idem az 15,8 a mala som len jedno sono. som netrpezliva a zaroven aj trpezliva. este si tej knizky uzijeme neboj nic

bacillka
4. aug 2011

@micikatka to čo píše tento výpočet mne nesedí podla sona som teraz 9+5tt takže preto som napísala 13tt 🙂

micikatka
4. aug 2011

@ejbyk no tak toto je riadna sranda, a mas trosku brusko? vidiet ti ho?

micikatka
4. aug 2011

@ejbyk tak ty si na tom tak ako ja :o))) super lebo ty mas termin den po mne

ejbyk
4. aug 2011

@micikatka ja mam pocit ze to vidiet tak trocha na brusku...ale inak som bola uz pred tehu taka ritata a trochen bruchata...vazit sa nevazim...ale tak zas brucho na 9 mesiac este nemam 😀 😀 no komedia