icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

skatarina
11. júl 2011

Ahojte.Akurat som si robila test 😀 😀 😀 .Konecne sa to podarilo 😀 😀 😀 .Zajtra idem na krv,nech mam 100%-tnu istotu. Dufam,ze budem patrit k vam. Poslednu mrchu som mala 4.6.

vbc22
11. júl 2011

@erin365 ooo to ma mrziiiii 😢 boze ja sta tohoto hrozne bojim. AJ vam povedali nejaky dovod, preco sa tak mohlo stat?
Vidis Ricore ma nenapadla, pojdem si kupit, Caro je celkom bez kofeinu, to nie.

vbc22
11. júl 2011

@skatarina Gratulujem!!!!!!!! Ja som mala mrchu 3.6. takze budemem celkom narovnako 😉 Super! Tesim sa s Tebou. Potom sa ozvi co bolo u dokiho

skatarina
11. júl 2011

@vbc22 Dakujem.Dufam,ze bude vsetko ok.Vcera mi vysiel len taky duch a dnes je to uz viditelnejsie.Manzel este o tom nevie.Pride az v sobotu.Po 2,5 roku snazenia som uz ani nedufala.A je to tu.Veeeelmi sa tesim 😀 😀 😀 😀 .A ako to zatial prezivas?Ja som pri prvom uz davno zvracala a teraz nic.

vbc22
11. júl 2011

Ja som v pohode, zatial ziadne nevolnosti , dufam, ze uz ani nebudu. To mas nejake dlhe cykly, ked ti az teraz ukazalo 2 ciarky.

erin365
11. júl 2011

@skatarina gratulujem....daj vedieť verdikt doktora 😉
@vbc22 máme za sebou všetky možné vyšetrenia a našli mi zlú zrážanlivosť krvi...tak možno aj preto...to nikto nevie, príčina sa po potrate nezisťuje... až po troch! 😠 Ale nám sa nepošťastilo už 2x a môj doki nás poslal do blavy do centra asistovanej reprodukcie...Tak teraz v stredu idem na tú hematológiu nech so mnou niečo porobia ak som tehu, aby sme to včas podchytili

obedwix
11. júl 2011

dnes mam dostať mrchu. nechcem!!! nemam ani len odvahu testovať ☹

skatarina
11. júl 2011

@vbc22 Nie mam normalny cyklus,len som si skor nechcela robit test,aby som nebola znovu sklamana. Uz som to prezila tooolko krat.A mala som doma test len 25-tku a tam je slabsia ciarka.Dnes som sice nedostala iny,len ten 25-tkovy,ale ciarka je uz viditelna. Ja dokonca viem kedy som presne otehotnela.Bolo to 16.6.

skatarina
11. júl 2011

@erin365 dakujem.Aj ja ti drzim palce,nech je vsetko ok.
@obedwix Presne viem ako sa citis.Nech mrcha nepride 😉

ejbyk
11. júl 2011

ahojte zienky...podla testou som teda tehu a dnes som sa uz vytesovala ze pojdem k lekarke a ta ma dovolenku do bud. tyzdna a my v sobotu odchadzame na dovolenku...a som trocha nesvoja ci nebude vadit ak pojdem neskor, no skor ma trapi ta dovca aby tam vsetko prebehlo ok.
co by ste mi poradili vyhladat pred dovolenkou "pre istotu" aj inu lekarku? alebo istz az po?
inak v podstate sa citim ok...ked som najedena 🙂

pobolieva ma podbrusko stale ale v takej unosnej miere...to hadam nevadi.

erin365
11. júl 2011

dnes ma nejako nastriedačku pichá vpravo potom vľavo...s menšími prestávkami...ale vaječníky to nie sú...čo to môže byť? Mali ste to niektorá?

erin365
11. júl 2011

@ejbyk ktorý tt ti vychádza? Mne povedali minule že sa mám vyhýbať teplým kúpeľom...ja osobne sa vyhýbam vode...nechcem chytiť nejakú infekciu keď už mi robia všelijaké vyšetrenia... ale keď sme boli minulý rok v Mederi na kupku tak som si kúpila v drogérke také špeciálne tampony do vody...

erin365
11. júl 2011

@ejbyk Senta Protect sa volajú....

obedwix
11. júl 2011

žienky aka by mala byť bazalna teplota v čase prichodu mrchy ?

erin365
11. júl 2011

@obedwix nízka!

koran
11. júl 2011

Ahojte, poslednú ms som mala 6.6. (na moje mgr štátnice 🙂 ) takže kalkulačka mi vypočítala približný termín pôrodu na 11.3.2012. U doktora som ešte nebola, teda bola, aby mi zobrali krv a potvrdili tehotenstvo, ale ked som povedala sestričke, že mi vyšli 2 testy pozitívne, tak sa ma pýtala že na čo si chcem dávať brať krv, či mi to nestačí. Ešte som si urobila ďalšie 2 a výrazná dvojčiarka. Teraz som vlastne podla kalkulačky v 5 tt. Inak príznaky som mala také, že ma bolelo brucho ako keď mám dostať MS, ale stále nechodila. Inak som vlastne otehotnela hned po vysadení HAK (mercilon). K doktorovi sa objednám po ich dovolenke, ca o nejaké 2 týždne.

obedwix
11. júl 2011

erin365...nízka...to znamena že sa ma nízka držať cely den?

erin365
11. júl 2011

@obedwix bazálna teplota sa meria ráno ihneď po prebudení ešte predtým ako vstaneš...takže neviem ako si chceš odsledovať BT po celý deň 😕 😅

obedwix
11. júl 2011

ja rozumiem a viem že sa meria skor ako sa vstane no len ak by som v čase mrchy rano nezmerala a urobim to neskor či je ta teplota taktiež vysoka preto ta otazka ci sa drzi vysoka cely den

obedwix
11. júl 2011

opr.bavime sa o nízkej teplote takže nie vysoka ale nízka

erin365
11. júl 2011

@obedwix to máš tak, že väčšinou máš vyššie teploty a v deň mrchy ti rapídne klesne a drží sa dole celú mrchu...no ale ja už som mala aj tak, že mi mrcha došla a až asi na 3.deň mi klesla teplota...
Neskôr sa ti neoplatí už merať BT lebo sa zmení ak vstaneš a až potom meriaš...som to skúšala a boli tam rozdiely...Tak ak nezmeráš hneď, už nemeraj vôbec. Počas dňa sa teplota mení...preto sa meria hneď ráno... 😉

obedwix
11. júl 2011

chapem...dakujem 🙂

erin365
11. júl 2011

@obedwix a teraz nevieš či klesla, že? nemerala si?

bejbinka131
11. júl 2011

@skatarina
To sa presne podoba aj na moj termin ovulacky...ako to vies tak presne....ja som si od radosti spravila asi 6 testou, prvy este 27.6 a uz vtedy som mala slabe ciarky a teraz uz su uplne jasne, ale k lek.idem az 18steho, takze o tyzden 🙂

bejbinka131
11. júl 2011

@ejbyk
tak , na ukludnenie, neboj sa nicoho...pekne si chod uzit dovolenku, este si o tyzden urob testik, ale myslim, ze uz ani netreba....a ked sa vratite, to uz bude aj srdiecko krasne bit !!!

skatarina
11. júl 2011

@bejbinka131 lebo vtedy sa mi vratil manzel domov po 3 tyzdnoch a vychadzalo mi to na 12 den,potom sme sexikovali az neskor,takze muselo to byt vtedy 😀 😀 😀 .Ja som si prvy test robila vcera.Bala som sa sklamania.
Inac ma teraz napadlo,ze uz som bola asi tyzden tehu a bola som darovat krv.Nebude to mat nejaky vplyv na vyvijanie plodu? ☹

katkarv
11. júl 2011

@erin365 ja tiez nemam ten hlien,este vo february som mala krasny tahavy a odvtedy nic,skusim aj ja ten gel,snad pomoze 🙂

miumia
autor
11. júl 2011

Ahojte tak som po kontrole, dnes 6+0 doktor povedal ze akcia srdca je zatial nezretelna ale vidi tam naznak pulzacie ale dalej sa nechcel vyjadrovat,akurat povedal ze srdce by uz malo byt vidiet aj pocut a mam prist v piatok.. Co si o tom myslite? Uz ma nadej opusta a vidim opat missed..

obedwix
11. júl 2011

@erin365 praveže ja mam 37,5 a dnes čakam mrchu. uvidim či pride

ejbyk
11. júl 2011

...baby ja mam stale taky stres...keby sa dalo testujem kazdu chvilu. dnes som si pre istotu urobila este jeden test z poobednajsieho mocu a mam jasne dve kolajnice...len ja tomu proste nemozem uverit 🙂

inak neviete ako dlho mozu trvat krvne testy ktore urcia v krvy tehotensky hormon (ci co to je) bo dnes som sa skoro rozculila kazali mi dnes na obed zavolat ze budu vysledky (od piatku) som sa nevedela dockat a tam mi s kludom sestricka povedala ze joooj to ona este nema, ze to potrvaaaa...

pocujte zienky...co by mi pomohlo ked nemozem v noci zaspat...proste ja som cula ako cez den. cez den to nedobehnem, lebo proste nezaspim.