Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@veronika81 ja som ráno ako plochá....a po ranajkach už som v 5.mesiaci...ako to ide rýchlo, že?????? 😀 😀 😀
@veronika81
pri malej som tiez dost skoro zacala nosit tehu gate, lebo brusko som mala uplne nizko a aj ked som nosila bedrove gate, pri sedeni ma tlacilo. lenze vtedy som priberala od zaciatku. teraz nepriberam a aj tak rastie 😅 takze podnajomnik si robi miesto 😀 som zvedava ci budem mat zas taky mega pupok 😀
@denisenko nooo.. a na ďalší deň už v deviatom.. a na tretí deň dieťatko na rukách 😀
@moni tak ja som mala tiež mega pupok, úplne doslova.. mne si ešte aj lekári obzerali, čo to je za brucho a hľadali dvojičky 😀 Ja keď si pozriem teraz foto zo 40tt, tak sa doslova až zhrozím 😅 a nechápem, ako som vôbec rovnováhu udržala.. Ja mám nejak dopredu posunutú maternicu, preto mi brucho rastie vyslovene dopredu, čo je na druhej strane pozitívum pre vnútorné orgány, netlačilo mi to na nič, ani kríže ma neboleli.
@sasena033 ahoj, drzkaj sa. Prajem Ti nech vsetko dobre dopadne. Tfuj-tfuj-tfuj 🙂
@veronika81 mne to asi tlačí na mechúr, lebo síce často nechodím, ale ked treba, tak sa mi zdá, že mi praskne... 😝
@mimi1111 v kalkulacke to rata od zaciatku poslednej MS ale ty si mohla kludne otehotniet aj tesne pred MS, nikde nie je napisane ze na milion % otehotnies len cez ovulku. takze mozes byt len velmi cerstvo tehotna a musis len byt trpezliva (lahko sa pise, tazko zvlada) ale tak to je. vyvolavacka neuskodi ako kocky pisali.
ja som bola na prvom sone podla ms 4tt+2 uz presne nepamatam aa bolo vidno len vacok bez plodiku dalsie sono este mam len pred sebou...tak len trpezlivo vyckavam doma, hladkam brusko...pozeram na testy sem tam kde to je modre na bielom.
drzim palce, neboj dobre bude 😉
@denisenko ahoj, ja som pribrala asi 1,5kg, ale prikladam to aj tomu, ze som jedla hormony kvoli maternicovej vystelke a stale berem utrogestan. Lekarka mi hovorila, ze zadrzuje vodu v tele, takze neviem, ci som pribrala do vody, ci do tuku. 😀 Co som mala sexi riflicky na telo, tak take uz nenosim, lebo rano som ich sice zapla, ale ako mi postupom dna rastie brusko 😀, tak ma tlacia. A prsia... nikdy som nemala väcsie... Muzik ich stale obkukuje 😀 😀 😀
žienky ukludnili ste ma s rastucimi bruškami. myslela som že len na mne to už vidiet. no aj tak si myslím že to je nejako skoro 😒
Dievcata, cim sa natierate? Ja uz mam teraz panicky strach zo strie a rozmyslam, ake najvyzivnejsie telove mlieko si kupit...

@mimi1111 daj si do tehotenskej kalkulačky podla posledneho menzesu, kedy by ti vyšiel dátum porodu a podla toho ti ukáže akože v kolkatom týždni si.....a potom uvidíš 😉