icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

denisenko
5. aug 2011

@mimi1111 daj si do tehotenskej kalkulačky podla posledneho menzesu, kedy by ti vyšiel dátum porodu a podla toho ti ukáže akože v kolkatom týždni si.....a potom uvidíš 😉

denisenko
5. aug 2011

@veronika81 ja som ráno ako plochá....a po ranajkach už som v 5.mesiaci...ako to ide rýchlo, že?????? 😀 😀 😀

moni
5. aug 2011

@veronika81
pri malej som tiez dost skoro zacala nosit tehu gate, lebo brusko som mala uplne nizko a aj ked som nosila bedrove gate, pri sedeni ma tlacilo. lenze vtedy som priberala od zaciatku. teraz nepriberam a aj tak rastie 😅 takze podnajomnik si robi miesto 😀 som zvedava ci budem mat zas taky mega pupok 😀

obedwix
5. aug 2011

@mimi1111 otazka na telo...je to chcene tehu?

ejbyk
5. aug 2011

@denisenko tak tak neuberie...a obetujeme par kg za krasneho drobca.

denisenko
5. aug 2011

@moni že mega pupok...ved na fotkách si ho mala až chvílu pred porodom..... 😀 😀

mimi1111
5. aug 2011

@denisenko uz som to zadala ukazuje mi to 5tt a myslim ze to by bolo vidno

mimi1111
5. aug 2011

@obedwix je to chcene strasne tuzime po babetku uz sme o dve prisli 😢 😢 😢 😢

veronika81
5. aug 2011

@denisenko nooo.. a na ďalší deň už v deviatom.. a na tretí deň dieťatko na rukách 😀

@moni tak ja som mala tiež mega pupok, úplne doslova.. mne si ešte aj lekári obzerali, čo to je za brucho a hľadali dvojičky 😀 Ja keď si pozriem teraz foto zo 40tt, tak sa doslova až zhrozím 😅 a nechápem, ako som vôbec rovnováhu udržala.. Ja mám nejak dopredu posunutú maternicu, preto mi brucho rastie vyslovene dopredu, čo je na druhej strane pozitívum pre vnútorné orgány, netlačilo mi to na nič, ani kríže ma neboleli.

denisenko
5. aug 2011

@mimi1111 ja som bola na sone na konci piateho a nebolo vidieť...ale to záleži aj od kvality sona....dokyna mi vravela, že v nemocnici by možno aj videli, ale ona na tom šrote nie..... 😀

zubrienocka
5. aug 2011

@sasena033 ahoj, drzkaj sa. Prajem Ti nech vsetko dobre dopadne. Tfuj-tfuj-tfuj 🙂

denisenko
5. aug 2011

@veronika81 mne to asi tlačí na mechúr, lebo síce často nechodím, ale ked treba, tak sa mi zdá, že mi praskne... 😝

mimi1111
5. aug 2011

@denisenko trosku ma to aj ukludnuje ale sa aj bojim ze MS predca pride som zufala 😢 ale ine mi nezostava len cakat zajtra skusim testnut zasa

denisenko
5. aug 2011

@mimi1111 hlavne sa nestresuj, mohlo by ti to naozaj ublížiť.... 😵

ejbyk
5. aug 2011

@mimi1111 v kalkulacke to rata od zaciatku poslednej MS ale ty si mohla kludne otehotniet aj tesne pred MS, nikde nie je napisane ze na milion % otehotnies len cez ovulku. takze mozes byt len velmi cerstvo tehotna a musis len byt trpezliva (lahko sa pise, tazko zvlada) ale tak to je. vyvolavacka neuskodi ako kocky pisali.
ja som bola na prvom sone podla ms 4tt+2 uz presne nepamatam aa bolo vidno len vacok bez plodiku dalsie sono este mam len pred sebou...tak len trpezlivo vyckavam doma, hladkam brusko...pozeram na testy sem tam kde to je modre na bielom.
drzim palce, neboj dobre bude 😉

obedwix
5. aug 2011

@mimi1111 ja som bola na prvom sone v 6tt a už bolo aj babo aj srdiečko. je to individualne. kedže si už o babo prišla tak zrejme preto ti pichol vyvolavačku aby to pomohlo babatku. držím palce

denisenko
5. aug 2011

@ejbyk aj ty ešte čakáš na srdiečko???

ejbyk
5. aug 2011

@denisenko tak tak, trpezlivo aj netrpezlivo 😒 . idem 15,8 neviem sa dockat. bude to len moje druhe sono.

zubrienocka
5. aug 2011

@denisenko ahoj, ja som pribrala asi 1,5kg, ale prikladam to aj tomu, ze som jedla hormony kvoli maternicovej vystelke a stale berem utrogestan. Lekarka mi hovorila, ze zadrzuje vodu v tele, takze neviem, ci som pribrala do vody, ci do tuku. 😀 Co som mala sexi riflicky na telo, tak take uz nenosim, lebo rano som ich sice zapla, ale ako mi postupom dna rastie brusko 😀, tak ma tlacia. A prsia... nikdy som nemala väcsie... Muzik ich stale obkukuje 😀 😀 😀

mimi1111
5. aug 2011

@obedwix
@ejbyk
@denisenko kocky ste zlate dakujem vam snad to nejako zvladnem uvidim co ma tento krat caka

ejbyk
5. aug 2011

@mimi1111 a kedy mas ist znova na kontrolu??

obedwix
5. aug 2011

žienky ukludnili ste ma s rastucimi bruškami. myslela som že len na mne to už vidiet. no aj tak si myslím že to je nejako skoro 😒

zubrienocka
5. aug 2011

Dievcata, cim sa natierate? Ja uz mam teraz panicky strach zo strie a rozmyslam, ake najvyzivnejsie telove mlieko si kupit...

obedwix
5. aug 2011

@mimi1111 nestresuj sa. snaž sa čo najmenej namahať. ležkaj oddychuj nechaj sa trošku rozmaznávať 😉 aspon par týždnov

mimi1111
5. aug 2011

@ejbyk na druhy tyzden 15.8 uz sa neviem dockat

mimi1111
5. aug 2011

@obedwix este dobre ze mam dovolenku a mozem oddychovat a

ejbyk
5. aug 2011

@mimi1111 aj ja idem presne v ten isty den. sme na tom rovnako. bude dobre uvidis 🙂

kajuska09
5. aug 2011

@sasena033 drz saaaa, ja verim ze to u Teba dobre skonci 🙂

obedwix
5. aug 2011

@mimi1111
@ejbyk no tak na 15.8 sa nas tu nevie dočkať viac. už včera bolo neskoro!! ja som taktiež netrpezlivá

mimi1111
5. aug 2011

@obedwix
@ejbyk no tak to je super uvidim ci sa budem aj ja tesit tak ako vy ked zasa nebude nic vidno alebo pride mrcha