Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@nelinka1232 ja mám presne také isté pocity, nie je mi síce zle ale ten pocit plného žalúdka, a kamenov.....cítim sa tak hádam od prvého dna tehu......ale teraz sa to niekedy lepší, niekedy zhorší....asi to musíme len vydržať. 😉
ja kyselinu listovú užívam ešte od snaženia, a potom tu mám ešte dalšie vitamíny pre prvý trimester.... 😵 pri prvom tehu som brala Calibrum baby plan a potom to nasledovne a bolo všetko v pohode....tak si musíme veriť, že aj teraz to tak bude....aj ked vela a namáhavo pracujem, tak mám trochu obavy ☹ ☹
dakujem za radu...skusim uzivat tu kyselinu na vecer, i ked dnes som si ju uz zobrala ako zvycajne po ranajkach.
inak som kyselinu brala asi 2 az 3 mesiace pred tehu a bolo mi fajn a to som brala rano a vecer...no a ked som este nevedela ze som tehu ale len sa hniezdilo...ja som bola zravaaaaa, no ja som sa nevedela dojest...teraz sa mi to ale vykompenzovalo, sice jem ale uz nemam taky apetit lebo zaludok znesie teraz menej 😒
nam sa otehulkovat zadarilo az po 10 mes...a naozaj uz sme to ani necakali! v dobe ked sme si uz povedali ze to nejdeme riesit, ze ak sa niekedy podari podari sa ak nie skusime ine metody, hovorili sme dokonca o adopcii...a sup, bolo to tam. psychika je svinucha 😉
@nelinka1232 no podla svojich skusenosti musis sama prist na to co ti pomoze a teda skusat. mne pomaha pravidelne jest...tak po troskach...rozok, buchtu...ja hlavne ten rozok aj suchy, pomohla mi aj mineralka fatka (ale tej sa vraj nemoze vela...tak 2-4 dl) aj kola mi celkom pomohla ale tiez tak 2 dl denne, cierny caj mi pomohol salka. no mne hlavne zaberalo to jedenie aj ked som nemala chut, rozbolel ma zaludok a aj na silu som si dala cosi.
ak uzivas vitaminy...skus si ich dat na vecer ako tu maminy radili.
ale inak tie nevolnosti su individualne...niekedy treba len pretrpiet. drzim palce 😉
@nelinka1232
okrem toho co radi ejbyk, niekomu pomaha zazvor (mne teda vobec pri malej 😝) - doma maju tusim zazvorove lizatka v lekarni.
@moni ked tak nad tým uvažujem...počkám, čo povie doktor, či je všetko ok a potom to asi oznámim svojej šéfke.....nech ma láskavo šetria 😀 😀 aj tak som sa rozhodla, že budem robiť maximálne do konca septembra a potom asi ....adijos, amigos.....videla si už zimmerku s bruškom????? 😀
baby, taká takmer intímna otázka....už ste pribrali????? 😀 😕
@sasena033 juuj to ma mrzí čo sa deje ☹ Neboj, poznám veľa mamín aj v mojom okolí, ktoré takto krvácali, presne ako píšeš, že z nich "lialo" a všetko je napriek tomu v poriadku, detičky už behajú po svete 😉 Hlavne sa šetri, tu sa ozaj nedá nič robiť..je to na prírode, ale mysli pozitívne, mimčo to vycíti a určite spraví všetko preto, aby sa udržalo 🙂
Veľmi mi je ľúto tvojho malého, viem si predstaviť čo prežíva on aj ty, keďže máme podobne staré detičky..
Držte sa, myslíme na teba!
ahojte chcela by som sa vas spitat kedy je vidiet tehu na sone tyzden mi meska MS lekar tam nic nevidel ale testy mam pozitivne pichol mi vyvolavacku a nezostava mi nic ine len cakat ☹
@denisenko ha ha...intimna otazka 😀 som sa zasmiala. ja ako som uz vcera spominala...podla reci v meste uz teraz v auguste porodim...cize sa im asi zda ze mam na sebe dost 😀
ja osobne zatial nemeram nevazim...ale prsia sa zvacsili (neobleciem ziadne saty co mam, na september na svadbu co sme pozvani), aj boky, aj brusko trocha...ale stale myslim ze to len tak ja na sebe vidim. len ja mam taku konstrukciu...aj podedila som vela, cize mna caka dost kg 😒
@zabka132 myslím na teba 😉 neboj, za pár dní bude srdiečko ako hrom 🙂 Dobre si pamätám, že v pondelok ideš?
@leleh prosím ta preč z toho pesimizmu, podľa mňa je úplne normálne, že sa ešte nedalo nič vidieť, @usacek79 ti to pekne opísala.. Viem, že je to ťažké, ale ostáva fakt iba čakať. Inak tiež som ostala v šoku z toho, ako sa vyjadril k tomu Duphastonu 😕 mne pri prvom tehu ho predpísal tuším v 6tt keď som začala špiniť a akcia srdiečka ešte nebola potvrdená. Ale tak treba veriť, že všetko bude ok 😉 Drž sa!
@mimi1111 aj ja som bola na sone tak nejako, nič nebolo vidieť, ale robila mi preto krvné testy, lebo som na tom trvala a tie boli tiež pozitívne......ešte je moc skoro..... 😵 ak ti pichol vyvolávačku, tak počkaj, ale neboj sa, tá nemože bábätku ublížiť, iba mu pomože zahniezdiť sa, ak si tehotná..... 😵
@denisenko ja som sa práve dnes vážila, tak kilo hore 😕 bola som prekvapená 😀 Ale tiež mi začína byť tesná pôvodná podprda, musím nakúpiť nové.. a ja bývam k večeru dosť nafúknutá, vyzerám ako v 4. mesiaci 😝
@moni kľudne ti môže rásť bruško 😉 ja pri malom som si v 12-13tt musela kúpiť tehotenské gate, lebo už som nič nezapla, veľmi skoro mi začalo rásť. A pri druhých tehotenstvách vraj rastie ešte skôr, tak som zvedavá, kedy mi tak ozajstne vykukne 😀

@leleh u nas to vie len moja mama a svagrina s muzom. Svokra uz cosi vynuchala, ale musim vymysliet nieco na oklamanie nepriatela 😀 😀 😀 a samozrejme manzel...no ale sak to je jasne.