Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
A vítam nové maminky!!! idem si dať kávičku a večer kuknem čo máte nového 😉
Juj a kávičku si ja dávam, ale takú slabú s mliekom. Mám stále nízky tlak a vraj je to to najlepšie 😉
helou suputnicky 🙂 tak mame za sebou prve sono - mame 5,3mm 🙂 v zivote som nevidela krajsiu vec, aku tu mini ciernu skvrnku s bielou bodkou 😉 o tyzden mame prist zas, mozno uz sa mihne aj srdiecko 😎
Ahojteee...možem sa pridat??? Tak aj ja mam potvrdene od dokiho tehu dnes...na sone bolo vidiet taku malu tmavu fazulku 😉 zevraj asi 5 týžden.... no v stredu hematologia a o týžden kontrola...knižku som ale ešte nedostala..... ☹
@ejbyk Neboj, aj tebe to utečie 😉 Hlavne si oddýchni na dovolenke. K doktorovi stačí ísť až keď ti bude menzes meškať 2 týždne. Ja som tak bola dnes a už bolo aj srdiečko, aj som dostala tehu knižku 🙂 V každom prípade ak by si mala byť na dovolenke kvôli tomu nervózna, určite choď k lekárovi čo toho tvojho zastupuje 😉 Stresy teraz ani tebe ani bábätku neprospejú 😉
Nuž a asi ty si sa pýtala na nočný spánok. Tak určite po 5 nič ťažké nejesť, teplý bylinkový kúpeľ, no a vraj pohár teplého mlieka s medom. Ale vyskúšané to nemám. Ja zaspím v momente, len čo moje 2 deti stíchnu 😀 😀 😀
Takže oddychuj, oddychuj, čo nevidieť takú možnosť mať už nebudeš 😀
@miumia ahooj, ja som bola v piatok v 6tt plus 3 dni a tiez este nebolo srdiecko, ale ani naznak, kazal mi prist na kontrolne sono tento stvrtok. Tiez sa obavam a bojim ako to dopadne. Ved sme si uz obidve co to prezili....Ale citala som, ze srdiecko moze zacat bit aj neskor, takze musime veriiiiit 🙂
@usacek79 ahaaa 🙂 tak super ze Ta rovno pozrel..inac nemusela si si brat kartu od stareho dokiho, lebo novy si ju vyziada 🙂 Ale aspon mas istotu 🙂 Moj stary gyndos sa nenamaha poslat kartu ani po 5 tich mesiacoch, asi ho musim nejako posurit 🙂 Ja som minuly piatok cakala kym ma Mares zobral az 2 hodiny ☹ Tak aby si nebola prekvapena, mal nejaku poradu a meskal az hodinu a tym padom sa to cele poposuvalo. Sa mu tam kopili pacientky. Mozno budes mat stastie 🙂
@kajuska09 jeeezos, to si ma nepotesila, aj ked s cakanim som pocitala :/ nuz on konci o 15.00, ja som spolu s dalsimi dvomi objednana na 14.40, tak uvidime, kolko bude ochotny nadcasovat 😀
no ja mam mojho stareho gynekologa rada, len zial ma novu ambulanciu v Galante a to naozaj nie som ochotna cele tehotenstvo dochadzat 😒 Doteraz mi to bolo jedno, kedze som tam sla max. raz za rok...
cakatelky - mate skusenosti s Duphastonom? mne ho dnes gynekolog predpisal bez mihnutia oka, ze zeny po 30tke ho beru automaticky pocas prveho trimestra.. 😒 ja som vsak celkom proti ladovaniu sa liekmi hlava nehlava, a tie mozne hrozby opisane v pribalovom letaku su sialeneeee!
fakt neviem co mam robit.. Je mi fajn, nic ma neboli, nespinim.. Ci predsa len ho mam pre istotu uzivat? Vy ste ho brali/beriete?
inak tieto fora mi je cert dlzny... :/ som sa prave kdesi docitala, ze od 23dna od oplodnenia uz srdiecko bije.. a teda nam nebilo nic, mam tam len taku malililinku bodecku ☹ a tehotna som uz aspon 25dni.. Ufufuf, sladka nevedomost... 😒

Ahojte! Tak som konečne doma a ako som sľúbila pozitívne správy 😀 Som 6+1, krpček má skoro 4mm a už bolo vidieť aj srdiečko 🙂 🙂 🙂 Bilo jedna radosť.... A hlásim aj tehotenskú knižku!!!! Tak som kľudnejšia, šťastnejšia...
@humba že prsia ako pamela 😀 😀 😀 Som sa pobavila
@miumia neboj, určite to bude v poriadku!! Možno si otehotnela neskôr... Mne menzes teraz napr. trošku haproval, tt mi podľa menzesu nesedeli a upravil to podľa sona 🙂 Uvidíš biť srdiečko už v piatok 😉 😉 😉