icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

jankajanka
5. aug 2011

@zuzanka7117 noo, to bude zaujímavé.Asi sa budeme baliť jak tie moslimky do tých hábitov, aby nebolo vidieť ako sme pod tým zrichtované 😀
@sasena033 je to vždy ťažké na psychiku, ale pozitívne myslenie je základ.Nemboj ništ, všetky to dotiahneme 😉
@veronika81 aj ty si tu?Som myslela že sme tu už len tri 😀

sasena033
5. aug 2011

ty poriadne tahas ja odkedy som tehu tak lenze do 22,00 vydrzim a som tvrda 🙂

veronika81
5. aug 2011

@sasena033 myslíme na teba 😉 Určite už bude dobre, v pondelok si doma.. A neboj, Riško to podľa mňa zvláda lepšie ako ty 🙂

moni
5. aug 2011

@zuzana7117
brrr, tak veru tebe sa zide cosi teple! ale mozno hormony zapracuju a budes chodit rozpalena aj v januari 😅

veronika81
5. aug 2011

@moni ja som chvíľu chodila v mamininej, ktorá má veľkosť 40 (ja mám 36), ale nezapla som už ani tú 😝

jankajanka
5. aug 2011

No ja mám jednu takú športovú teplú s veeľkou kapucou a s kožušinkou, ale brucho mi asi ťažko občiahne...Ale zase vždy lepšie takto, ako trpieť v horúčavách a čakať na pôrod jak na spasenie.Aj keď to budeme ku koncu asi čakať všetky 😀

veronika81
5. aug 2011

@jankajanka no ja najčastejšie takto večer, keď zbojník zaspí, dám ako-tak byt do poriadku a potom sa tu ešte vykecám..teda ak nezaspím spolu s krpcom 😀

veronika81
5. aug 2011

ešte @micikatka tu z tých nočných chýba 🙂 asi venčí psíka 😀

jankajanka
5. aug 2011

@veronika81 No ja som chcela žehliť, ale potom bola Farma a potom už sa mi nechcelo, tak že sem mrknem.Inak už tu dlho nevydržím, lebo sa pôjdem osprškovať a ťahať nočnú do postele.Už ma to aj ťahá,pretože si povedzme na rovinu že je super ak nebývam unavená, ale zase večer už nárok na spánok mám 😀

sasena033
5. aug 2011

@veronika81 no dufam ze maly uz je lepsie bolo hrozne pocut ako place ze chce aby som isla domkov ze nechce papat iba s maminkou a toto ma strasne ubija......ale na zajtra ma uz program tak nebude na mna mysliet
@jankajanka veru pozitivne mysliet..len ked mi kadeake veci lozia po rozume ....musim byt silna kooli obom detickam a mojmu drahemu 🙂

jankajanka
5. aug 2011

@veronika81 no minule bola až po 23-tej, tak by tu mohla byť, ale pár strán dozadu som čítala že ide niekam na víkend a myslím že tu bude až v nedeľu .

jankajanka
5. aug 2011

@sasena033 no mne lozili blbosti v hlave pred prvým sonom.Potom už som aj kludne spala.ja viem že je to ťažké a že ti ide srdce rozthnúť keď počuješ malinkého plakať, ale treba to nejak prekonať.Hlavne nečítať blbosti na nete 😉

sssimi
5. aug 2011

Ahojte.
Tak ja už mám za sebou aj 2 dni cez ktoré mi nebolo celučký deň zle 😀 Dokonca som dnes jedla aj pizzu a celkom fajn. Len som spravila hruškový koláč a ten ma asi dorazí 😖
Inak dnes krásny deň s mojou malinkou. Má teraz divoké obdobie, tak každá chvíľka bez mrnčania mi je vzácna 🙂

veronika81
5. aug 2011

@jankajanka mne dnes poobede zobral muž malého vonka, tak som si oddýchla trocha 🙂

@sasena033 to ti verím, viem si to predstaviť ☹ Ale presne ako píšeš, teraz ťa potrebujú už obidve tvoje detičky, tak sa oplatí vydržať 😉 aj kvôli drahému samozrejme 🙂

veronika81
5. aug 2011

@jankajanka aha ozaaaaj, spomínam si! išla na chatu..

veronika81
5. aug 2011

@sssimi ahoj 🙂 Tak to asi prešlo ku mne 😀 lebo ja mám za sebou tri dni, kedy mi bolo zle 😝

jankajanka
5. aug 2011

@sssimi no tipujem že ten koláč to naozaj dorazí 😀.
@veronika81 aspoň vieme prečo si večer taká akčná.Manžel za to môže tým že ti pomáha 😀

sasena033
5. aug 2011

@jankajanka inak svata pravda pri prvom som nechodila na net o niicom som nevedela nepozorovala som sa tak a vsetko bolo ok...teratz 🙂 len kde co zle na mna ciha kolko ktora potratov prekonala ... atd ved pri maol som ani nevedela ci ma vobec brucho boloelo ked sa maternica roztahovala teraz pri kazdej bolesti som bola na vecka akukala ci s anieco zvlastne nedeje az s anakoniec udialo... no teraz budem est ehorsia.. 😒 opo tejto skusenosti sa budem bat este bviac..no ale myslim ze opravnene 🙂

veronika81
5. aug 2011

@jankajanka noo nech mu to len ostane 😀 Ale my sme obaja takí noční, nechodíme spávať skôr ako o polnoci, síce teraz má začína lámať už okolo 23.00, čo je na mňa skoro 😅

sssimi
5. aug 2011

@veronika81 no ja som taká rada, že som si trošku od toho oddýchla, lebo už to bolo dosť. Normálne mi bolo zle aj pri šoférovaní a to som šla len nejakých 7km do obchodu.

@jankajanka koláč som prenechala mangelovi, dcérke a zastavil sa tu švagor, tak aj ten sa dostlačil 😀

moni
5. aug 2011

@sasena033
ja som sa pri malej tiez tolko nebala a nesledovala (a pritom uz aj vtedy som visela na koniku). ale teraz som viac vyplasena 😔
mne lekarka povedala, ze pri druhom tehu su intenzivnejsie bolesti ked sa maternica roztahuje lebo si "pamata" z predosleho tehu. takisto byva castejsie tvrdnutie bruska a falosne kontrakcie 😝
vsetko bude dobre, nic sa neboj!

sasena033
5. aug 2011

@veronika81 budeuz len dobre a basta......... inak ked sa uz bavite o tom komu je ako zle tak mna to veru zatial uspesne obchadza 🙂 byva mi tazko ale este sa mi nepodarilo objat misu 😀 a eraz zda sa je to lepsie uz toho viac zjem preedtym som musela castejsie a pomenej 🙂

akinorev87
5. aug 2011

@dadak Ahoj....prepáč, ale nebola som, boli sme na dovolenke....mám sa veľmi dobre...klopp-kloppp.....žiadne kŕče, bolesti, nevolnosti....nič, vôbec, iba bruško 😅 dufam, že všetko je ok vo vnútri 😅 10.ho idem na kontrolu...tak uvidíme! a ty ako???? kŕče prestali???

veronika81
5. aug 2011

@akinorev87 jeej, ty budeš Veronika, že? 😉

veronika81
5. aug 2011

@sssimi veď nech už len tento prvý trimester prejde, druhý je úžasný, vtedy som sa cítila úplne skvele 🙂 potom ten tretí je znova vyčerpávajúci 😅

sasena033
5. aug 2011

@moni ved ano s kamosakmi co som volala tak niektore tu boli tiez co krvacali aj tyzden a maju krsnych synov...........napadlo ma aj to ze som mala mat termin mrchy 28 jula lenze kvacat som zacala 4 ,8 to st ym asi nema nic vsak?? lebo sa hovori ze nikedy zvykne zena krvacat-spinit ked ma termin mrchy no neviem co je natom pravdy

jankajanka
5. aug 2011

@sasena033 no mne nebývalo zle, ale tiež som to mala s jedlom takto.
@sssimi to si mala šťastie že ťa švagor zachránil pred obžerstvom, pretože by zostalo a musela by si ho dojesť 😀
@veronika81 ja keď som sama doma, tak vydržím aj do neviem kedy ale keď mám doma chlapa, tak spím aj o dve-tri hodiny skôr.Nie vždy, ale väčšinou.Asi je to tým pocitom bezpečia a pohody...no čo už.Som na ňom závislá 😀 😀

veronika81
5. aug 2011

@sasena033 presne tak treba myslieť a hovoriť si.. a basta! 🙂

sssimi
5. aug 2011

@sasena033 ja milujem tie hororové csenáre pôrodov a pod. Každá žena to trošku prikrášli a ja si tak v duchu vždy pomyslím, tak toto nemohol nikto prežiť 😀 Ja som mala ťažký pôrod a snažím sa to vždy podať tým ľahším spôsobom a hlavne prvorodičkám, ktoré nevedia do čoho idú.

moni
5. aug 2011

@sasena033
hmm, aj ja som pocula ze niektore baby krvacaju v termiine mrchy. ale u teba je to asi ozaj neskoro.
a uz je to pod kontrolou?