Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@sssimi pre toto mi napr vadilo, že ženy ktoré neboli v tejto téme od začiatku prispeli len tým, že potratili.Komu to malo pomôcť? Neviem či im pomohlo že to napísali ostatným a vystrašili tak ďalších 50 žien...jaaaj 😠
@moni zatial s azda ze ano,.... dostala som injeksie na zastavu krvacaniu +ascorutin a utrogestan...ked chodim na vecko tak sa kukam pri utierani obcas malinko hnede a ked dlhsie pochodom pobolievanie bruska na mrchu nie moc..trosku viac bolelo ked som krvacala....tiez tak mrchovsky,,,,teraz neviem ak by to malo prejst za kolko s avytrati to spineie
tak ja by som teda chcela mať aj druhý pôrod taký ako bol prvý 😅 a dopriala by som ho každej 😉
@veronika81 veď aj mm mi tu teraz rozpráva, aby som si to vychutnávala, že veď ďalšie dieťa nechcem.... Hmmm po ničom som v živote netúžila viac ako po tom aby mi bolo v kuse zle 😀 Ono je ten prvý trimester, taký o ničom. Ja som fičala od nejakého 10tt až do 42tt. Nebývalo mi pri malej takto zle a ani som nebývala unavená. v kuse sme niekam chodili. Ja som cvičievala, no bolo mi fajn. Tajne dúfam, že teraz sa to tiež od toho 10tt zlepší.
@sasena033 nebooj.Bude dobre a šetko dopadne tak ako má 😉
@sssimi a čo si cvičila.nejaké cvič.pre tehu?
@veronika81 ved som citala ze baby co takto zacali krvacat tak to mal na svedomi hematom.no ja i nicom neviem 27 jula som bola na kontrole u gyndosa..a nevravel nic dal minahravkueste kukal vajecniky ci su ciste..zeby sa vytvoril tak rychlo??? len ani tento lekar na pohotovosti ked so m sa ho pytala na dovod povedal ze to je tazko ze dovodov je mnoho z esa to jednoducho stava zemi daju podprne lieky a zalezi uz len na babatku ci bude chciet ostat alebo nie
@sssimi presne, ani mne pri malom nebývalo zle, chodila som do roboty, fakt som ani neregistrovala, že som tehu..keby mi brucho nerástlo. Teraz si neviem vôbec predstaviť, ako by som v takomto stave ako mi cez deň býva, pracovala 😖
@veronika81 si mala dobry porod?? no ja nie az taky dobry ale dalo s apo 8 hodinach kontrakcii a neotvarani sa mi bola urobena akutna sekcia v celkovej narkoze---takze som sa zobudil a maly bol obleceny umyty vsetko..........teraz by som chcela ist rodit spontatne ak to zdravotny stav dovoli a jazuva
@sssimi urcite prve tehu bola pohodovka... bola som PN ziadne starosti byvala som est eu maminy s ao mna starala aj som si len priberala az som to vysplhala na +20kil 🙂 tak sa teraz tesim ale neva do mesiaca som to zhodila teraz uz si az neskoro uvedomim ze som maleho natriasala a tak jednoducho neda sa zanedbavar rodina....ale mam super manzelika ten mi pomoze
@moni už? 😀
@jankajanka ano chodila som na cvičenie pre tehotné a to som potom cvičila aj doma. Hlavne cviky na panvové dno. Ja som bola dosť potrhaná, keďže ma "nestihli" nastrihnúť a mala som nejakú dobu problémy s inkontinenciou pri kýchaní. Ako 22 ročnú ma to celkom trápilo, ale myslím si, že keby som necvičila isto by to bolo teraz ešte horšie.
@jankajanka Veď to, že ťa prišli len vyplašiť. Ja keď som čakala malú, tak sem jedna holka hodila fotky z pohrebu. Zomrel jej chlapec asi 2 ročný. Ja som to ledva rozdýchala...
No baby idem od vás, lebo sa mi zase nedostáva odpovedí 😀.Tak sa majte pekne a príjemnú nočnú službu vám želám.
@veronika81 mne bývalo zle aj v robote-to boli ťažké chvíle 😖 len som sledovala či mám voľnú cestu k záchodom 😀 . K tomu som pracovala na PC a ten keby ovraciam..... by som tam nechala viac € ako by som zarobila.
@sssimi fuuj, no to muselo byť inak morbídne.Až ma zatriaslo.No idem ja už kade tade.Tak brú 😵
@jankajanka dobrú
@sasena033 bábätko sa určite rozhodlo ostať 😵
A môj pôrod..o 21.00 som spozornela, že asi sa niečo deje, o 22.00 som ležala pred gynekológom, že na tri centi otvorená, praskli mi vodu, poslali na klystír a do sprchy, po návrate som bola otvorená na 6 centi a do polhodiny porodila, presne o 23.15. Takže 2 hodiny 15 minút so všetkým. Bolesti boli poriadne, to nepopieram..ale prešlo to rýchlo. A hlavne ten POCIT tesne po pôrode 😵 to určite všetky už rodiace mamičky poznáte..ten nedám za nič..veľmi sa teším na to 🙂
@jankajanka tak dobrú noc 😉
@sssimi tak skúškové obdobie s bruškom poznám aj ja, aj teraz ma to čaká 😀 A tiež robím prevažne s PC..takže by som to mala podobné ako ty 😉
a čo ste všetky pospali? 😅
@veronika81 teraz sa mi podarilo docitat vas a uz nikde nikto?
Dnes sme mali u nas v muzeu Noc Muz, to je vecerna prehliadka s atrakciami, takze ranna 8hodinova sichta a teraz este od 7do11ctej celkom zaber, ale dalo sa 🙂 akurat ze ked som sem prisla a docitala zameskane, tak uz vsetky spite 🙂 Tak dobru nocku, maminy 🙂 🙂 🙂
dobré ráno.... 😉
fuj, tuším som včera zariekla ten svoj výborný tehu stav.....od pol piatej uvažujem, či si idem pokecať so záchodovou misou alebo to vydržím....vydržala som 😵 ...len dúfam, že to tak nebude každý den..... 😔 idem do práce, aspon tam nebudem myslieť na to ako ma niečo hroooozne tlačí v žaludku...... 😠
baby, porod mi ani nespomínajte...niečo strašné.....dieťa s velkou hlavičkou a úzka panva...no super.... 😝 😝 😝 😝 a pol hodinku predo mnou bola jedna baba rodiť, lebo musela skor...mrtve dieťa....cela porodnica to zatlkala, lenže ja som to aj tak videla..... 😖
ahojte baby. NO aký som mala hrozný deň včera- vkuse zle od rána do večera. No fuj. Dúfam že dnes bude lepšie. Idem si vás prečítať. Všetkým pekný dník 🙂
Ahojteee.Prišla som vás pozdraviť a zaželať pekný víkend.Hlavne si užime slniečkovské počasie, pretože cez týždeň moc energie nenačerpáme ☹
Pekné ránko všetkým prajem.... juuj ani sem nemam cas už pozret.... same vybavovacky okolo svadby mame a taaak.....Ako sa mate???co mate nove????
Ja idem k dokimu až v stredu... a mam trochu strach, lebo mam straaasne vysoky pulz skoro 100 a velmi nízky tlak a pytala som sa na to doktorky v práci a nie je to dobree moc.... normalne sa mi ťažšie dýcha a picha ma sem-tam na hrudi..neviem ci to nesuvisi aj s tou zrazanlivostou, alebo z injekcií.....dufam že to bude vse ok..... hlavne babenko.... 😉

@sasena033 a aj zistili, prečo si krvácala? Mala si tam nejaký hematóm alebo prečo?