Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
teraz sa zamýšlam ako to tu ráta a mne to vychádza že to ráta aj týždeň s mrchou inak si neviem predstaviť ako by som sa dostala k 12tt keď podla sona som 10+2tt
@dadak tuším je nás tu takých veľa. No podľa toho či si písala si mala sex pred ovulkou. Dievčenské spermie prežijú v tele ženy aj 3 dni narozdiel od mužských-tie sú síce rýchlejšie, ale neprežijú viac ako deň. Čiže dievčence sú zväčša splodene pred ovulkou a chlaci sa rodia len ak sa zadarilo presne v deň ovulácie. 😉
No baby ak niektorá nájdete osvedčený recept ako sa zbaviť zápchy, tak šup sem s ním 😉
Ahojte babulky, ako sa vám darí?
Ja dnes začínam 9 tt, a dosť som prechladla ☹ Mám nádchu, kýcham, treští mi v hlave a bolia ma kríže. Mali ste to niektorá? Čo ste brali na zlepšenie? Dúfam, že to nespôsobí nejaké komplikácie 😢
@sssimi dyna a kava.... alebo rano 2 pohare teplej vody, slivkovy kompot a vela sa prechadzat alebo robit nieco...to su moje recepty...zacala som to praktizovat, tak uvidime ako mi to pomoze...
kedy inac ides na kontrolu? aj tebe budu robit geneticky UZV v 12 tyzdni? ja sa na to chystam 22. augusta, cize o dva tyzdne...
@dadak melónu sa zjedla za posledné dni na kvantá, kávu nepijem, vodú si dávam, ale nie teplú-skúsim a ten kompót ee-to by išlo von vrchom. A o prechádzky ja nemám pri malej nudzu 😉
Idem na kontrolu 15.8. Musí ešte skontrolovať srdiečko, lebo ešte nebolo vidieť. A genetický ultrazvuk? Ten sa robí načo? To mi ešte nikto nespomínal.
@dadak Jejda, tak to si ju budem musieť odmerať... Ráno som aj chcela, ale zabudla som na to. No dúfam, že je to len prechodne znížená imunita a rýchlo to prejde. Cez obed si pôjdem nakúpiť ovocie a budem ho tu ďobkať, dnešok musím ešte odpracovať, možno zajtra vezmem dovolenku. Ďakujem ti za rady 😉
@dzudka ano som.a teraz cakam na rozhodnutie z uradu, ci mi schvalia tzv. tehotenske peniaze, lebo mam pracu, ktoru nemozem vykonavat v tehotenstve a sef pre mna inu nahradnu nema......hadam mi to schvalia
ahojte , tyzden som tu nebola , a nemam sancu docitat , v stredu som musela ist k lekarke mala som krvavy vytok dala mi dufastom a mam sa setrit , co pri malom je dost narocne , odvtedy sa chvalabohu ziadna krv neobjavila a dufam ze ani naobjavi , len mam taky pocit ze mi je z liekov viac tazko na zaludku , na kontrolu idem az 15,8,, sono neviem kedy , a okrem toho maly zacina soplit tak sa mozem tesit ze to chytim od neho
@usacek79 ja nechcem teraz ziadne tabletky musim vydrzat ale dakujem!
@vikusjk No pekne....tak šup sa vyležať a čajík...inak to nepôjde ☹
ahojte baby len tak na okraj hehe hned tatko prvý príspevok po víkende a hneď zápcha - samozrejme sme na tom rovnako 😀 mne pomohlo zjesť asi kýbel kapustnice - hrozna dobrá bola nevedela som sa dojesť 😀 dobre, končím s impertinentnými témami typu zápcha a výtoky 😀
Inak nevolnosti mi už ako tak prešli, a niekedy ani neviem že je to malinké vo mne. tak snáď je všetko ok. do poradne idem až o 3 tyždne neviem sa dočkať. všetky som vám dočítala hrozne sa mi páčili príspevky @usacek79 uplne súhlasím s tvojou maminou 😀 mať babätko - jedna z najegoistickejších vecí na svete. ale ako vidíš ani my sme si nevedeli pomôcť a neodolali sme. 😀
sasenka, držím palce aby všetko už bolo v poriadku
@ivulik211 dakujem, poviem mame, ze za jej vyroky by ju nie vsetky mamicky (cakatelky) ukamenovali 😀
inak aj ja prispejem k lahodkovej teme "zapcha" 😎 mna teda vobec netrapi, skor ma trapi priiiiserna plynatost... je to podes, najma preto, ze ja nie som schopna to pustit pred mm (nikdy som pred nikym nepustila..) a tak sa mi to zberka v brusku, az mam krce a potom na zachode bombardujem 😀
a grgam tiez nad ramec bontonu 😀
Baby tak dnes som dokyho nestihla. Musel odíjsť 😒 Tak zajtra. Čítam že @vikusjk si prechladnutá, najhoršie bolo že ja som prechladla na konci tehotenstva a išla som na sekciu- a keď ma driapalo hrdlo a chcela som si zakašľať po sekcii tak som myslela že im tam všetky kachličky zo stien vytrhám ☹ ☹ ☹ . Recept extra žiadny, skús sa napariť _byť v teple, veľa tekutín, polievočky, čajíky a čakať...nádcha jednoducho musí prejsť tými svojimi fázami, ktoré sa dajú trošku tým čo som písala zmierniť.
@zuzanka7117 ja som po potrate a mám strašne bolesti krížov, ktoré mi vytreľujú až do brucha. Tak rozmýšľam či ma nevypíše na rizikové, potom to dobrovoľné čo si platím budem brať už teraz cez marodku?
@usacek79 jáj no asi by ma maminy ukameňovali ale tak ked som zostala tehu chytila som riadnu depku, že načo vlastne dieťa? kde som zobrala právo urobiť nového človeka a potom ho len tak vypustiť do sveta, že ži si... ale to boli prvé dni hrozne som sa bála ako ho budem vychovávať a tak. nikdy som nejak neuvažovala o tom že stretnem človeka s ktorým by som chcela deti .. no a teraz mame o 2 mes. svadbu, staviame dom, babo na ceste - všetko naraz. hrozne sa teším 😀
@stassa dakujem za radu, najma ked sa napcham zemiakmi alebo kapustou, tak to je dramaticke 😀 tak asi potom skusim kontrovat tym espumisanom 🙂
@ivulik211 tak som rada, ze to takto rozpacito prezival este niekto.. Ale asi je naozaj v tomto pripade (najma v tom nasom, ked uz je to na ceste 😉 ) lepsie, aby sme to neanalyzovali. Rozum totiz stoji proti srdcu a to je vzdy mrzuty suboj 😉
@mibel tak sa len pekne setri aj ked sa to niekedy ozaj pri malych detoch neda, ale tak skus ho niečím zabaviť.. a bolelo ta aj podbrusko alebo len si objavila krvavy vytok? drzim palce aby bolo vsetko ok!! 😉
mne je zle coraz viac a to ani nic neberiem...
nevie niekto poradit dobry recept aby mi uz konecne nebolo tak na skapanie?? 🙂

@miskab jasné, vitaj. A píš čo a ako 🙂 🙂