Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@ask ahaaaa, no tak to je ine, ak nemate spolocne babo 🙂 .. To si za tych 5 rokov s vami zasluzi za odmenu 😀 ono to babo je asi take nejake naplnenie, "vyvrcholenie" lasky, teda malo by to tak byt 😉
moj manzel velmi tuzi po detoch a teda jeho matka je taka typicka babka, uz sa chysta na nase babo, to ale nevie, aka studena sprcha ju caka 😀 ja urcite len minimalne a len kratkodobo ho budem davat z ruk, nerada by som, aby prilis vela ludi na neho vplyvalo v prvych troch rokoch... A toboz nie taka rozmaznavacka, ako je svokra 😠
@sssimi juj ale sedem rokov to trvalo, kym ju ukecal a musim povedat, ze to urobila naozaj len sa len kvoli nemu, ziadne hormony ani tuzba mat dieta v tom neboli... 😖 A sup - o tri roky na to sa rozviedli, lebo sa nasla ina, ktora mu toho vytuzeneho syna porodila... 😠 holt, neviem, ci to ta priroda dobre zariadila, sme tiez len take stroje na rozmnozovanie, papanie, spanie a kakanie.. a pritom sme najnebezpecnejsi zivocich na planete 😠
Take chute ste mi narobili s tym grapefruitom ze som si musela ist kupit a akurat sa ho chystam pokorit 😅
Ja si okrem pecene, nepasterizovanych vyrobkov, krvavych steakov a sushi neodopieram nic, a ani neplanujem 😉 takisto ma caka lietanie a vobec v tom nevidim problem - samozrejme ak je bezproblemove tehu.
@usacek79
uff, si si dala s tym smradom 😝 ja som sa takto prifetovala z chloru ked som cakala malu; svokra mala prist a ja trubka som chcela mat cistucku kupelnu 😅
btw, mlieko pomaha pri poziti niektorych skodlivin, nie pri inhalacii.
Drzim palce zajtra vsetky zvedavym tehulkam ktore idu obzerat babatka 😵
Ahojte zbezne som preletela strany drzim palce vsetkym kockam a ich babetkam aby to zvladli a vydrzali a vsetko dobre dopadlo .....
dnes sme uplne nevyspani s muzom lebo maly v noci rical dost vela asi 4-5 krat ide mu zub dalsi nejak sa to rozbehlo..
bre ranko...tak mne spal maly vcera od piatej poobede. Zaspal v aute a spal az do rana. Sice potom o piatej rano bol hladny, tak sa najedol...a spal dalej do pol osmej 🙂 .
Dobre ranko babule......co ste mali na ranajky? Ja som akurat dojedla cokoladove cerealie Nesquik s mliekom a do toho nakrajany banan......sranda, ze som to jedla aj vcera na veceru....🙂. Ale predtym som sa vazila, sice zvycajne sa vazim v nedelu rano v pyzame, ale vcera som zabudla.....a na to vsetko co jem som schudla kilo a pol.....🙂....nechapem🙂
Inak velmi sa tesim, dnes si ideme vyzdvihnut novu postel a roztahovaci gauc pre navstevy....🙂 doteraz mame len taku provizornu postel, najlacnejsia co bola v Ikei, ked sme sa stahovali, ale moj 120 kilovy muz spi na tom tenkom matraci akoby ho ani nemal. Chudak, denne stravi 8-12 hodin za volantom a ani v noci neoddychne.....konecne sme kupili poriadny kvalitny matrac, hadam ho uz prestane chrbat boliet. Ked som este nebola tehotna som ho masirovala kazdy den, teraz nemozem, maximalne predlaktia a krk....🙂....juuuuj ako sa tesim, tusim idem rozoberat tuto staru.... 😀 😀 😀
@zuzanka7117 to si mala dobre ranajky
ja som ze skusim jogurt no prislo mi uplne zle som si musela polezat....
mne to uz ide na nervy to ze nemozem sa normalne najest, ze vlastne skoro nic nejem....
jaj baby ale vcera som mala super obed vyprazane jedle bedle huby mnam ale z toho mi nastastie zle nebolo 😀
ja som schudla 4kg odkedy mi zacalo byt zle ...
@dzudka ja som v poslednej dobe rano a doobeda v pohode, pokial sa prilis nenajem.....a vacsinou poobede na mna dolahne uplna koma, ja mi zle a len spat a spat......musim si davat pozor na tie porcie....lebo ked mi na nieco pride chut tak to doslova zozerem a az do prasknutia....a potom mi to travi az do vecera.....
no na mna tiez ide unava velka ale lahnut si mozem az vecer ☹ , a s jedenim asi tak ako ty velmi malicke porcie
vlastne velke som uz sto rokov nemala...a maso ani nepamatam....
fuj a to ho musim dnes varit perkelt kuraci vecer aby mal muz a deti co jest na obed zajtra
a to perkelt milujem normalne uvidime co bude vraviet moje telo na to ked ho budem varit...
@dzudka joooj, tiez som pred par dnami robila kura a hrozne mi to smrdelo......aj ked sa uz varilo, pokial nebolo uplne uvarene....potom mi uz nesmrdelo....🙂
Baby jedna taka otazocka trpite aj vy zapchou....lebo ja hej 😢
@zuzanka7117 no uvidime co z toho bude .....ale sranda ze ta huba tu som v pohode mohla spapat este na dnes na obed mame sa tesim tie som vcera vecer pred spanim vyprazala lebo dnes by som nebola schopna uz nic varit doobedu...hlavne po takej noci
@dzudka no to ti verim..... 😝 ja som mala dnes super rano....moj muz mi robil take saskarne, ze som sa len smiala a smiala ako uz dlho nie.......citim sa naozaj stastna po dlhej dobe, len stale je este trochu taky podvedomy strach aby to vsetko dobre dopadlo......juuuj nech uz mame za sebou aspon 16.tt.......:-) samozrejme s dobrymi vysledkami so vsetkych vysetreni....🙂
@dzudka ja trpim zapchou a to skoro od zaciatku.....obcas mi to povoli, ale potom opat..... 🙄
no idem ja nieco porobit, kym mi je dobre, tak sa zatial majte a potom nakuknem....pekny den vsetkym... 😀
@zuzanka7117 ty si na PNke ked si doma?
no ja mam zapchu ze par dni vobec WC a potom zas mam hnacku a zas zapcha a tak dokola...
@sssimi @stassa @denisenko @ask no ved si to predstavte, zijete si svoj zivot a ked ste tehu a mate priznaky, tak to svet nevidel aby nebolo upratane, navarene... ja mu rozumiem je zmatany a nauceny na svoj standard, nechce sa mu citat co sa so mnou deje a ze nemusim vladat, proste sa mu to zda male na to aby som sa mohla citit inac. Je to prenho zmena a muzi zmeny nemaju radi, BTW ked sa to dozvedel (ze cakame) skoro plakal, ale mysli si ze jeho rola nastupuje az v marci. Musela som to tu dat, kazda havori ako sa muzik o nu skvele stara, tak neni to tak vzdy 😀
@micikatka Ahooooooj, no to je super....aj ja som slzy pustila ked sme to oznamovali, vlastne so svokrou sme mali taku nepisanu dohodu,ze jej dame elektricky krajac a mojej mamine som kupila knihu Babicka 21.st. takze sme to v podstate nechali na nich, ci im to dojde 😀 no bol to zazitok
Ahojte.
No ja sa tu na raňajky nalievam Acidkom. Ráno som sa zobudila na bolesti brucha, tak som sa potešila, že sa poriadne vytoto..... a prdlajs..... Len teraz neviem kadiaľ pôjde to Acidko skôr 😖
@zuzanka7117 mne úplne stačí ten týždeň kedy mi prestane byť zle a budem schopná celý deň fungovať, lebo toto ma fakt doráža....
babule tak cakam na manzela a ideme domkov tesim sa .....dufam ze sa tio uz nevrati.......pekny den 🙂
Ahojte babulky mozem sa pridat k Vam? som tu nova.....

@usacek79 ved prave o to lepsie uz pozname tie horsie stranky a ano dve, ale to mam ja, on nie 😉 zo srandy, jasne ze ich lubi a za tie roky co je s nami(asi zo 5) si s nami uz aj kadeco uzil, dobre aj tazsie, ale vo chvili ked povedal ze chce aj nase, som okamzite prestala s vyratovanim negativ a uz sa len tesim 😀