Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@micikatka vidis, niektorí doktori si asi davaju nacas s tými knizkami. tak už sa teším....a na kedy ti dal termin?
@bejbinka131 nuz este mi nedal, lebo som bola len na prvom sone. no ale ked som pozerala na fotke zo sona tak tam bol termin 15.3 2012 a tebe?
Ahojte dievcence, ste toho zas dnes popisali 😀. Pri bolest hrdla tiez kloktam slanou vodou a drahemu pomoze napr. aj Listerine. Na zapchu si davam Psylium a zapijem ho poharom vody. Takto som to robila aj pred tehu. 🙂
fuj, mne je celý den nanič..... 😠 a z roboty som sa takmer doplazila, myslela som že zaspím skor, ako výjdem na prvé poschodie...... ☹ ...no čo už,2 hodiny som oddychovala a teraz hor sa niečo variť na zajtra..... 😒 len keby mi tá hlava nešla prasknúť....... 😝 😝 😝 😝
ahojte, tak konečne som bola u dr, ale zatiaľ mi robila iba vaginálne vyšetrenie a vo Štvrtok ideme na sono a krv tak sa teším, že konečne uvidím tú našu fazuľku 😵
@ssimi
bacillka podla mna hovori o screeningu kde sa kombinuje vystrenie krvi a ultrazvuku - nuchalnej translucencii. pri niektorych vyvojovych vadach maju babatka nahromadenu tekutinu na siji, takze sonom sa meria kolko mm ma zatylok babatka. plus meraju dlzku stehennej kosti, a nosovu kosticku. je to neinvazivnne vysetrenie a pomerne presne. ale pocula som ze niektori lekari doma ho navrhuju az maminam po 30tke.
@moni veru stále....večer to býva neznesitelné....... 😝 niečo také som v prvom tehu vobec nepoznala.... 😝 😝 možno je to aj z toho, že teraz mám ovela viac stresu, tak všetko tak nejak dokopy...... 😝 😝 😝 😝
@barbyes ti verím, že sa tešíš....ja sa už neviem dočkať stredy...len dúfam, že urobia aj sono..... 😉 je to moj nový lekár v Taliansku a pojdem tam prvý krát......asi im privela rozumieť nebudem...no, ale dúfam, že povedia OK 😀
@sssimi tak dodatočne všetko naj k narodeninám..... 😉 inak, aj ja som z okresu Topolčany...teda povodne...už som sa vydala do Rajca.... 😉
@denisenko
uff, tak stres je najhorsia vec na bolest hlavy. pijes dost tekutin pocas dna? mne kombinacia zleho pitneho rezimu, nizkeho tlaku a stresu sposobuje hlavybole 😝
tu robia NT automaticky, bez ohladu na vek - ja idem 18.8. ale kocka z aprilovej temy spominala ze jej lekar take nerobi, vraj len mamam nad 30 rokov. tak neviem ako to doma funguje. a v taliansku uz toboz nie 😉
@sssimi ten NT ultrazvuk by sa mal robiť automaticky bezohľadu na vek a ak vyjdu nejaké hodnoty zvýšené tak sa myslím posiela na tu amniocentézu, odber plodovky 🙂 toto je jeden z 3 veľkých ultrazvukov čo sa robia počas tehu, druhý je potom niekedy okolo 21-22tt myslím a ten tretí až niekedy po 30tt, ale to si fakt nepamätám kedy, sa mi niečo marí, že okolo 34tt 😕
a ten ultrazvuk je super, ja som sa na každý ultrazvuk veľmi tešila lebo som mohla vidieť svoje bábo 😵 a viem, že aj teraz budem nedočkavá 😵
idem ja off......príde manžel, a potom zas na večernú šichtu do práce....ako to ja nenávidíííííííím 😝

@lubkaj38 super len nech ti chuti :o))) a sestra sa cudovala ako to ze nie hrianky s cesnakom ale chleba na vajci s cesnakom, ze jej to nejde dokopy