icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

katarina28
9. aug 2011

@koran noooo, neviem, ale pri prvom tehu sa ma lekarka pytala urcite viac, presne ako pises, choroby v rodine a tak, minimalne, ci mas nejake tazkosti a podobne sa mohol zaujimat, teraz pri druhom sa uz na choroby nepytala, ale inak sa teda zaujimala o mna trosku viac, tak neviem, asi sa musis sama viac vypytovat, tak drzim palce 😉

jankajanka
9. aug 2011

@koran ja som na tom bola rovnako, akurát sa ma spýtal či hovorí dobre že v našej rodine neboli nejaké vážne gen. ochorenia a že tehotenstvo prebieha zatiaľ bezproblémovo.Všetko bude až nabudúce.Sestrička vypísala knižku a povedala mi že si mám kúpiť skúmavku na moč a vždy sa pred kontrolou odvážim aby som im povedala váhu.Búšenie srdca mám občas aj ja, teraz to je lepšie a na to mi Dr. povedal že je to úplne bežné.Aj únava aj všetky veci okolo toho.Jediné na čo sa ma ešte pýta že či nemám nejaké ťažkosti a sfarbený výtok.Vraj ak by sa nejaký objavil, alebo krvácanie je to hroziaci potrat a musím hne´d prísť.

katarina28
9. aug 2011

@jankajanka tak to nesledujem, ani neviem, ako to vlastne s tou nasou debatou o sukromnej teme skoncilo, hadam nie sme vsetky mimo 😕

jankajanka
9. aug 2011

@katarina28 niee, všetky sme asi tu ,ale určite sú nejaké aj v tej súkromnej téme.No neviem.Asi sme tu dva tábory Marcoviek 😀

katarina28
9. aug 2011

@jankajanka asi su dni, ked menej bab prispieva, ale v tomto case to ovplyvnuju aj dovolenky....urcite sme v spravnom tabore 😀

koran
9. aug 2011

Ďakujem za reakcie, no uvidím čo bude pri ďalších kontrolách..

ivulik211
9. aug 2011

@jankajanka s tou sukromnou to dopadlo tak ze sa zatial zakladat nebude, tigriatko to ma na starosti... dnes sa asi babam moc nechce vonku je pekne 😀 a ja v práci 😒 a ako inak sa máte?

jankajanka
9. aug 2011

@ivulik211 tak si ju založili iné baby...ja inak tak priemerne.Hlavne že už môžem normálne fungovať 🙂

bacillka
9. aug 2011

@ivulik211 nie si sama v práci aj ja tu trpím

tigriatko
9. aug 2011

citam vas a vidim a oznamujem, ze ja som ziadnu sukromnu temu zatial nezalozila, ale nemam s tym najmensi problem, len mi to treba povedat a vecsinou odsuhlasit, ze sa tam presunieme, nie ze potom budu 3 tabory :D 😀

bacillka
9. aug 2011

@tigriatko ak sa smiem opýtať - kedy ideš k Dr?

tigriatko
9. aug 2011

@bacillka vo stvrtok

bacillka
9. aug 2011

@tigriatko tak potom vo štvrtok budem na teba myslieť a potom by sme mohli spraviť tú uzavretú skupinu.

tigriatko
9. aug 2011

@bacillka dakujem, dufam, ze prinesiem dobre spravy,... 🙂

zuzkadf
9. aug 2011

Ahoj baby ,tak ja sa tiež pripájam a všetkým nám držím palce 🙂)) Dufam že všetko pojde ako má.... chcem sa vás opýtat ,máte aj vy jemne pichanie popri maternici...ja to mám už asi týžden,bolo mi povedane že je to normálne.Zevraj sa len maternica roztahuje-rastie a to to sposobuje .Inak poctivo vraciam každe ráno ☹ ale tak nejak to vydržím...mám pocit že sa to pomaly ale isto zlepšuje....

usacek79
9. aug 2011

@zuzkadf pichanie a take akoby natahovanie mam furt, v podstate kazdy den ma popichuje a naozaj je to normalne 😉 presne co ti povedali, to je pravda 🙂 jedine silne bolestive krce priamo v maternici by neboli OK, ale to by si uz podla bolesti vedela, ze to nie je len take "pichanie" 🙂
a teda VITAJ 😵

ivulik211
9. aug 2011

@zuzkadf vitaj, ja to mam tiež, dont worry :D a vitaaj

zuzkadf
9. aug 2011

usacek79 dakujem .... trošku som bola z toho zmatena .je to pre mna 1 krát tak neviem co mám cakat.Ale inak je všetko v poriadku chvala bohu....tak som zas o niečo spokojnejsia 🙂buduci utorok idem zas k ujovi mudr.tak sa tešíme na fotočku...snad nam povie len same dobre správi.Mávaš aj ty ranne neolnosti...alebo si jedna z tých štastnejších??? 😉

tigriatko
9. aug 2011

@zuzkadf aj ja to mam

zuzkadf
9. aug 2011

@ivulik211 dakujem hned mi je lepšie ked to tu aj od vás takto počujem 🙂))

veronika1982
9. aug 2011

@tigriatko ja sa ako prva hlasim za sukromu temu

ivulik211
9. aug 2011

na obed polievka zo sáčku - paradajková, ale junior bez glutamanu a soli ☹ ked ja som sa snazila tak zdravo stravovať a teraz mam chuť na samé nezdravé veci sakriš 😠

micikatka
9. aug 2011

@ivulik211 nuz moja, to som sa aj ja snazila. ale z času na čas, ti zachyba prave ten glutaman, tak ho musis doplnit. :o)))) samozrejme ze nie kazdy den. mne lekar povedal ze mozem vsetko okrem surovych ryb, alkoholu, nepasterizovanych vyrobkov, suroveho masa. samozrejme s mierou.

micikatka
9. aug 2011

@tigriatko ja sa tiez hlasim za sukromnu temu

bacillka
9. aug 2011

@zuzkadf aj ja som mala ťahanie ale už to skončilo a občas mi to aj chýba 😀

bacillka
9. aug 2011

@tigriatko jasné že to bude dobré veď na teba pozitívne myslí toľko ľudí že inak to ani nemôže dopadnúť.

kajuska09
9. aug 2011

@tigriatko aj ja Ti drzim palce vo stvrtok, urcite to dobre dopadne a uvidis srdiecko 🙂

tigriatko
9. aug 2011

@bacillka @kajuska09 baby, dakujem vam, ste strasne zlate.....

dadak
9. aug 2011

@tigriatko tigriatko, aj ja budem na teba mysliet...nech konecne trosku ohluchnes od toho bitia srdiecka..😀 ako sa inac citis...?

mne uz baby vobec neni zle, dokonca ani prsia ma nebolia...nechapem...akoby mi vsetko ustupilo...stalo sa vam to niektorej?

kajuska09
9. aug 2011

@tigriatko oddychujes a pekne sa setris? 🙂 ja si zatial neviem predstavit ako budem fungovat v robote od septembra. Kedze vela lezim, mam pocit ze nebudem vladat ucit....