Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@koran ja som na tom bola rovnako, akurát sa ma spýtal či hovorí dobre že v našej rodine neboli nejaké vážne gen. ochorenia a že tehotenstvo prebieha zatiaľ bezproblémovo.Všetko bude až nabudúce.Sestrička vypísala knižku a povedala mi že si mám kúpiť skúmavku na moč a vždy sa pred kontrolou odvážim aby som im povedala váhu.Búšenie srdca mám občas aj ja, teraz to je lepšie a na to mi Dr. povedal že je to úplne bežné.Aj únava aj všetky veci okolo toho.Jediné na čo sa ma ešte pýta že či nemám nejaké ťažkosti a sfarbený výtok.Vraj ak by sa nejaký objavil, alebo krvácanie je to hroziaci potrat a musím hne´d prísť.
@jankajanka tak to nesledujem, ani neviem, ako to vlastne s tou nasou debatou o sukromnej teme skoncilo, hadam nie sme vsetky mimo 😕
@katarina28 niee, všetky sme asi tu ,ale určite sú nejaké aj v tej súkromnej téme.No neviem.Asi sme tu dva tábory Marcoviek 😀
@jankajanka asi su dni, ked menej bab prispieva, ale v tomto case to ovplyvnuju aj dovolenky....urcite sme v spravnom tabore 😀
Ďakujem za reakcie, no uvidím čo bude pri ďalších kontrolách..
@jankajanka s tou sukromnou to dopadlo tak ze sa zatial zakladat nebude, tigriatko to ma na starosti... dnes sa asi babam moc nechce vonku je pekne 😀 a ja v práci 😒 a ako inak sa máte?
@ivulik211 tak si ju založili iné baby...ja inak tak priemerne.Hlavne že už môžem normálne fungovať 🙂
citam vas a vidim a oznamujem, ze ja som ziadnu sukromnu temu zatial nezalozila, ale nemam s tym najmensi problem, len mi to treba povedat a vecsinou odsuhlasit, ze sa tam presunieme, nie ze potom budu 3 tabory :D 😀
Ahoj baby ,tak ja sa tiež pripájam a všetkým nám držím palce 🙂)) Dufam že všetko pojde ako má.... chcem sa vás opýtat ,máte aj vy jemne pichanie popri maternici...ja to mám už asi týžden,bolo mi povedane že je to normálne.Zevraj sa len maternica roztahuje-rastie a to to sposobuje .Inak poctivo vraciam každe ráno ☹ ale tak nejak to vydržím...mám pocit že sa to pomaly ale isto zlepšuje....
@zuzkadf pichanie a take akoby natahovanie mam furt, v podstate kazdy den ma popichuje a naozaj je to normalne 😉 presne co ti povedali, to je pravda 🙂 jedine silne bolestive krce priamo v maternici by neboli OK, ale to by si uz podla bolesti vedela, ze to nie je len take "pichanie" 🙂
a teda VITAJ 😵
usacek79 dakujem .... trošku som bola z toho zmatena .je to pre mna 1 krát tak neviem co mám cakat.Ale inak je všetko v poriadku chvala bohu....tak som zas o niečo spokojnejsia 🙂buduci utorok idem zas k ujovi mudr.tak sa tešíme na fotočku...snad nam povie len same dobre správi.Mávaš aj ty ranne neolnosti...alebo si jedna z tých štastnejších??? 😉
@tigriatko ja sa ako prva hlasim za sukromu temu
na obed polievka zo sáčku - paradajková, ale junior bez glutamanu a soli ☹ ked ja som sa snazila tak zdravo stravovať a teraz mam chuť na samé nezdravé veci sakriš 😠
@ivulik211 nuz moja, to som sa aj ja snazila. ale z času na čas, ti zachyba prave ten glutaman, tak ho musis doplnit. :o)))) samozrejme ze nie kazdy den. mne lekar povedal ze mozem vsetko okrem surovych ryb, alkoholu, nepasterizovanych vyrobkov, suroveho masa. samozrejme s mierou.

@koran noooo, neviem, ale pri prvom tehu sa ma lekarka pytala urcite viac, presne ako pises, choroby v rodine a tak, minimalne, ci mas nejake tazkosti a podobne sa mohol zaujimat, teraz pri druhom sa uz na choroby nepytala, ale inak sa teda zaujimala o mna trosku viac, tak neviem, asi sa musis sama viac vypytovat, tak drzim palce 😉