Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@tibiana tak ide to, len nam chyba manzel, uz som ho nevidela ani nepamatam...ale nastastie o 3 tyzdne pride na dofcu, tak si ho kus uzijem...a necham sa rozmaznavat kus...😀, inac akurat sme sa bavili o tom, ze mne priznaky nejako odchadzaju...uz mi skoro nic nie je, okrem velkeho brucha a pachov...ty ides kedy na kontrolu?
ahojte , je mi na prd chytila som od maleho nadchu dufam ze to coskoro prejde
@dadak ja idem 11.08 /stvrtok/, no mne pachy nic nehovoria - pohodicka. Len ta tazoba, resp. bolest zaludka mi neda spavat, brrr. Kokos ked som citala troska naspat, nejest bryndzu, hriby atd. vsak ja jem vsetko co mame ukuchtene. Btw. ty si inaaaac akcna mamicka, mas moj obdiv - dve deticky doma, jedno pod srdieckom a vsetko sama zvladas. Klobuk dole! Tak uz nech je cim skor pri vas a uzite si ho 🙂 a skus ho nejakym sposobom presvedcit aby zotrval co najdlhsie 🙂
@tibiana on by zostal, a velmi rad, ale je to jeho praca...a peniazky treba...sak kym to zvladam, tak to ide...len nam chyba...neskutocne, aj detom...Inac, ja tiez jem vsetko...vzdy som jedla a vzdy budem...a moje deti nemaju ziadne alergie na potraviny...samozrejme okrem pecienky a steakov...to ani velmi nemusim.... co inac porabas ty v zivote? myslim povolanie...
@dadak .. s Tvojim nazorom sa total zhodujem, si No.1 :D. V beznom zivote si 8,5 hodky/denne posedim v pravnickej kancelarii, porobim zmluvy na pozemky /robime vykup pre dialnice a tak/ a vecer sa povenujem priatelovi, rodicom, segre a hafanovi 🙂. A ty? .. celkom slusne som sa opisala :D
Ahojte baby.Vidim tu nove marcovky,vitajtee 😉 😉 😉 .Nestiham vsetko citat,lebo mam niekedy stavy,ze nezleziem z postele ☹ ☹ ☹ .Snad to uz coskoro prejde.Zajtra idem na druhe sono,tak uvidime ako sme narastli.Inac priznaky sa skoro vytratili,len to zvracanie zostalo a este sa pridala aj tvrda stolica 😠 😠 😠
@dadak Tebe chodi manzel mimo domu? Moj je kamionista,tak sme vacsinou tiez same,ale zvladame to v pohode.V sobotu ma prist,tak sa tiez budem nechat rozmaznavat 😀 😀 😀
Ja viem dievcata dakujem za reakcie sme na tom vsetky rovnako a suhlasim ze sa nema babo vela okukavat ale ja uz po dvoch missedoch a jednom mikropotrate neverim nicomu, snivaju sa mi somariny, snazim sa to ignorovat ale nie vzdy sa to da 🙂
@tigriatko ja vas priebezne citam ale nemam co dodat kedze mi nic nieje a nechcem sirit paniku a stres 🙂)))
@tibiana aj celkom slusne si ma rozosmiala....😀, tak vidim, ze sa nenudis...momentalne som doma, ale pred casom som robila vo firme, kde som bola na telefone ako technologicka a technicka pomoc ohladne pc na anglickej nemeckej a ceskej linke....bolo to fajn...sme boli super kolektiv, ale nestihala som velmi deti...rano o 6 z domu, odniest deti, do skoly, do skolky, utekat do prace, potom sa ponahlat rychlo z prace, aby som deti stihla a porobit doma...no ti poviem, mala som toho uz dost, neskutocne som bola unavena...ale bolo to super, lebo mi rychle plynul cas...
@skatarina joj, tak to sa drz zajtra...mna to caka o dva tyzdne a napis ako ste dopadli, a kolko ste vyrastli...aj mna trapi zapcha, nenormalne...ked idem na 5-ty den konecne na velku, tak vyjdem o polovicu s mensim bruchom..ale aka ulava...hihi..a nic nepomaha...moj je kapitan na lodi inac...ti poviem, ze keby sme byvali na sk, v pp, tak by som to az takneprezivala, islo by to vsetko rychlejsie ale tu v budapesti, tak tu mi to ide neskutocne pomaly a nudim sa...ale zachvilu zacina skola a skolka, tak si najdem aj ja svoje nejake aktivity..
Ahojte aj mne uz priznaky nejako prechadzaju, tiez len ta unava, alebo lenivost...🙂.....trochu pichanie brucha, mierna bolest prs, uz nie ako na zaciatku......a dost zle v noci spavam.....a od vcera si zvykam na novy matrac...🙂 dnes som si odfotila brucho, ked chcete kuk do albumu....je to sranda 😀
@zuzanka7117 jeeeeeej, pekne brusko mas.....ja ho mam ale drahsie...mam tam pneumatiky..😀
@dadak smejem sa nie na reakcii, ktoru si adresovala mne ale zuzanke, ze mas drahsie brucho s pneumatikami :D hahahahahahaha
Ved prave preto Ta obdivujem, 2deti sama - si sikulka, este aj ta praca, ufff .... len si pekne oddychuj doma. Jj a super kolektiv je zaklad dobrej prace.
Ty brďo prave som si nadelila celu cokoladu :D ... aka bola dobraaaaaaa haha
@micikatka no a kazal ti doniest aj moc ? ja neviem, ale spominal cosi , ze to nabuduce este raz pomeriame, tak asi pojdem aj na sono...mimochodom, už mi robil 2x , jemu to trva 2 minuty a za kazdým zoberie 5 € takže sa to oplati, nie !
@tibiana ta ked ja tie pneumatiky fakt mam...kua, na auto musim kupit, ale ja kralovna si ich nosim na bruchu...😀
cokoladku by som si inac dala aj ja...ale tu nepredavaju studentsku pecat, a na tu mam taku chut...ja som prave zozrala, nie zjedla, ale doslova zozrala pol dyne a odfukujem...uz som chlapcom nakazala, ze ked budem mat chut na dynu, nech mi nedovolia, bo puknem...a starsi mi hovori...aspon tu uz bude babatko...😀
@dadak hehe......no pekne.....ja mam tiez pneumatiky, len to na fotke tak nie je vidiet. Ale mierne som schudla...🙂
ozaj baby ako spavate? ja som bola zvyknuta spavat len na bruchu vynimocne na boku. Teraz ne bruchu uz byt nemozem, uz ma to tlaci a nechcem aj ja malinke tlacit....na chrbte spat neviem, tak sa celu noc len prehadzujem z boka na bok a je mi tak dlho.....dufam, ze si zvyknem 😕

@dadak ano,sledovala som vas a myslela som ze sem tiez budem patrit lebo po dlhsom case mi ovuloval pravy vajecnik ale mala som malo hlienu,tak sme pouzili Pre seed gel a vyslo to 🙂